Poradna duly
Jana Čurdová
A snažení? No, byl to momentální nápad následovaný sexíkem a hned jsem otěhotněla… takže datumově - 30. ledna jsme si řekli, že zkusíme sourozence a 13. února pozitivní test. Jsme se trefili do ovulace ani jsem netušila.
tak konečně je nás trošku víc..no.. už jsem to všechno do sebe naládovala,vždycky na něco dostanu příšernou chuť, pak to sním, jak kdybych nedsotala týden najíst a pak čekám, kdy na mě zase přijde
a ještě k tomu vařím příteli kuře na paprice a začíná to tu dosti smrdět, já pořád větrám, si sousedi musí myslet, že jsme praštění ![]()
já do sebe ted cpu brambory a zeleninu na másle…ale je to teda přemlouvání ![]()
Teda zážitky se smradama dobrý ![]()
Jsem si vzpomněla, jak v prvním těhotenství trpěl můj manžel - ke třicetinám dostal od našich krásnej pressovač (je kafovej závislák) a já za pár dní na dovolený zjistila, že jsem těhotná a dnem návratu z dovolený mi začala vadit vůně kafe. Chudák čtyři měsíce na pressovač koukal a ani ho nezapnul.
jéé my taky máme dolce gustíčko… ale bohužel, teď kafčo nepiju
ale capučínko si někdy našlehám.. jednou týdně mě to snad nazabije
tak to jste měli dobré s tím snažením Gumajz.. to já hlídala ovu a občas jsem si říkala, že mi už hrabe, tak říkám, tenhle měsíc naposledy a ejhle, bylo to tam ![]()
Babu, to je přesně ono - když si řekneš, poslední měsíc, tak to prostě vyjde.
A jestli jsme měli štěstí, fakt nevím. Zatím jsem pořád v šoku a hrozně se bojím, jak to bude vypadat, až tady budou lítat dva raubíři. Starší je fakt živej a neutahatelnej, tak se děsím.
Vám vůně kafe holky nevadí? Doufám, že tentokráte mi taky vadit nebude. Moc se kafe vzdávat nechci, je to takovej relax pro mě.
no mě zatím kafe nevadí,ale aninemám chut,jinak si ulítávám na latte…
JInak nejlepší kávu mají tady www.dumkavy.cz, naprosto dokonalé, i děti tam mají rádi, je to sice malé, ale i s kočárkem se tam dá. Je to na Letný.
kafčo mi nevadí, mě vadí nejvíc maso a vaření, zatím.. snad už se to nezhorší..a doufám,že nedostanu chutě na sladký (větrníky a tak),vím, že na tom dost lidí ulítává - to by mě pak museli do té porodnice vézt tankem ![]()