Miminka - říjen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16136
16.2.11 12:44

my 4. měsíc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
16.2.11 12:45

A snažení? No, byl to momentální nápad následovaný sexíkem a hned jsem otěhotněla… takže datumově - 30. ledna jsme si řekli, že zkusíme sourozence a 13. února pozitivní test. Jsme se trefili do ovulace ani jsem netušila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
16.2.11 12:46

tak konečně je nás trošku víc..no.. už jsem to všechno do sebe naládovala,vždycky na něco dostanu příšernou chuť, pak to sním, jak kdybych nedsotala týden najíst a pak čekám, kdy na mě zase přijde :poblion: a ještě k tomu vařím příteli kuře na paprice a začíná to tu dosti smrdět, já pořád větrám, si sousedi musí myslet, že jsme praštění :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4401
16.2.11 12:49

já do sebe ted cpu brambory a zeleninu na másle…ale je to teda přemlouvání :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
16.2.11 12:50

Teda zážitky se smradama dobrý :lol:

Jsem si vzpomněla, jak v prvním těhotenství trpěl můj manžel - ke třicetinám dostal od našich krásnej pressovač (je kafovej závislák) a já za pár dní na dovolený zjistila, že jsem těhotná a dnem návratu z dovolený mi začala vadit vůně kafe. Chudák čtyři měsíce na pressovač koukal a ani ho nezapnul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
16.2.11 12:56

to je vtipny s tim kafem :D ten muj by bez něj být nemohl. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4401
16.2.11 12:57

koukám že nejsem jediná kdo má doma kafaře jako blázen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
16.2.11 12:58

my mame taky nový stroj a dělá to strašnej rámus :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4401
16.2.11 12:59

jj mi taky sme ai nadělily k vánocům…dolce gusto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
16.2.11 13:04

jéé my taky máme dolce gustíčko… ale bohužel, teď kafčo nepiju :( ale capučínko si někdy našlehám.. jednou týdně mě to snad nazabije :)tak to jste měli dobré s tím snažením Gumajz.. to já hlídala ovu a občas jsem si říkala, že mi už hrabe, tak říkám, tenhle měsíc naposledy a ejhle, bylo to tam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
16.2.11 13:07

Babu, to je přesně ono - když si řekneš, poslední měsíc, tak to prostě vyjde.
A jestli jsme měli štěstí, fakt nevím. Zatím jsem pořád v šoku a hrozně se bojím, jak to bude vypadat, až tady budou lítat dva raubíři. Starší je fakt živej a neutahatelnej, tak se děsím.

Vám vůně kafe holky nevadí? Doufám, že tentokráte mi taky vadit nebude. Moc se kafe vzdávat nechci, je to takovej relax pro mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4401
16.2.11 13:09

no mě zatím kafe nevadí,ale aninemám chut,jinak si ulítávám na latte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
16.2.11 13:10

JInak nejlepší kávu mají tady www.dumkavy.cz, naprosto dokonalé, i děti tam mají rádi, je to sice malé, ale i s kočárkem se tam dá. Je to na Letný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
16.2.11 13:17

jojo latte to je taky moje, ale malokde umi tu pravou pěnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
16.2.11 13:19

kafčo mi nevadí, mě vadí nejvíc maso a vaření, zatím.. snad už se to nezhorší..a doufám,že nedostanu chutě na sladký (větrníky a tak),vím, že na tom dost lidí ulítává - to by mě pak museli do té porodnice vézt tankem :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí