Poradna duly
Jana Čurdová
tak já budu dávat jméno rakouské ať tu pak dítě není za exota
Holku mám dávno vybranou Viktoria, a kluk nevím nevím, na kluky se mi tu skoro žádné nelíbí ![]()
Na kontrolu jsem se obědnala a jdu 24.2., koupila jsem si zatím kyselinu listovou
a děj se vůle boží ![]()
Viky, vždyť ty čárky jsi měla krásný. Asi to nechce testovat každý den, to není tak velký srovnání. Ale chápu tě, taky testuju, jestli náhodou čárky nezmizely ![]()
přesně, nemůžu se dočkat rána jak jsem napnutá jestli tam jsou, mám veliký strach, že bude slábnout a tak, někdo řekne, že se zbytečně stresuju, ale mě to spíš dodává takovou tu jistotu, podle poslední ms jsem 5+5tt, ale podle ovu to bude celé jinak byla pozdě tak to nebude souhlasit, ms měla přijít až 41.DC což je dnes, nedorazila(ťuk ťuk)
![]()
No, tak to máš tu čárku dost silnou, když jsi měla ovulaci pozdě, bude to v pořádku ![]()
Kde v Rakousku bydlíš? My se tam chystáme na prodloužený víkend, ale teda rovnou do Vídně
Ale kdybys měla tip i někam jinam, nebráníme se.
já bydlím u hranic s českem kousek od Valtic, naše vesnice se přezdívá bláznivá, jezdí sem taky turisti
máme i muzeum, je tu hezky všude vinohrad
![]()
Tak to je docela pozdě, to já měla první dvoučárkovej test.
Hm, vinařská oblast, to já nádhera. My rádi jezdíme do Znojma, teda kousek od Znojma - do Lukova. A brázdíme okolí na kolech, nebo když už byl prcek, tak kočárem a autem
A víno miluju, jen teď máme trošičku smůlu ![]()
pocházím od Znojma(30km) ve Znojmě jsem se narodila a chodila na střední
jdu chrnět holky zítra do práce…
Dobrou
Taky vyrazím, drahoušek určitě bude vstávat zase v šest, navíc je nějakej nastydlej, tak bude přesun k rodičům do postele… se člověk moc nevyspí.
gumajz na netu ty jmena taky najdeš. myslim že ta knížka už je zbytečná
a díky za popis těch vycházek. mně už to holky v te praci tak neba… cely den sem na emimi a nemuzu se na nic jineho soustředit
ja sem taky zvedava jestli zustanou ty jmena co mame vybrana
myslela jsem že se musí vyplnit předem ![]()
V některých porodnicích předem vyplňuješ, na Mělníku naštěstí ne. Takže když mi porodní asistentka podávala malého a ptala se mě, jak se bude jmenovat, tak jsem na něj koukla a prostě blonďatý dítě muselo být Štěpán ![]()
Navíc máš ze zákona pár dní na to, abys dítě pojmenovala. Nechápu, proč to chtějí ty porodnice dopředu, asi že oba rodiče musí podepsat, jak se bude dítě jmenovat ![]()
No, jdeme se oblíkat a jedeme na výlet na sociálku, to máme výlet na půl dne. Ještě musíme koupit někde novej nočník a podobný blbinky.
já sem dostala ten papír kam se vyplní jména už teď na minulé kontrole. taky mi to přišlo divné
co jinak holky jak vam je?
Tak já se s váma jdu rozloučit. Dnes jsem začala krvácet takže je opět všechno v .. háji. Mějte se a ať vám všechno dopadne dobře.
Dobré ránko holky, teda, Vy už řešíte jména? Já jsem na to ještě ani nepomyslela…kdyby se mi občas neudělalo špatně, někde mě nepíchlo a nezabolelo, tak vůbec nevím, že ve mě něco roste
asi až s pupíkem to na mě přijde ![]()
jinak Viki: Victoria je krásné, taky se mi to moc líbí, ve Znojmě to znám, na jakou školu jsi tam chodila?je tam hodně učňáků, gympl, ekonomka, přímka a tak… a s těma testama Tě chápu, já testovala až do toho 6týdne než jsem šla k Mudře
myslím, že padlo aspon 20testů ![]()
a co Vy holky? jak se dnes cítíte? já skvěle, už do sebe láduju snídani (tak snad jsem to nezakřikla a za chvíli nepoletím
)
moni byla jsi u doktora? nemusi to byt konec. znam minimalne 2 holky co krvaci a mimi je ok. držím ti palce ![]()