Miminka - říjen 2011

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17715
15.2.11 20:44

tak já budu dávat jméno rakouské ať tu pak dítě není za exota :lol: Holku mám dávno vybranou Viktoria, a kluk nevím nevím, na kluky se mi tu skoro žádné nelíbí :lol:
Na kontrolu jsem se obědnala a jdu 24.2., koupila jsem si zatím kyselinu listovou :nevim: a děj se vůle boží :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
15.2.11 20:48

Viky, vždyť ty čárky jsi měla krásný. Asi to nechce testovat každý den, to není tak velký srovnání. Ale chápu tě, taky testuju, jestli náhodou čárky nezmizely :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
15.2.11 20:52

přesně, nemůžu se dočkat rána jak jsem napnutá jestli tam jsou, mám veliký strach, že bude slábnout a tak, někdo řekne, že se zbytečně stresuju, ale mě to spíš dodává takovou tu jistotu, podle poslední ms jsem 5+5tt, ale podle ovu to bude celé jinak byla pozdě tak to nebude souhlasit, ms měla přijít až 41.DC což je dnes, nedorazila(ťuk ťuk) :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
15.2.11 21:00

No, tak to máš tu čárku dost silnou, když jsi měla ovulaci pozdě, bude to v pořádku :-)

Kde v Rakousku bydlíš? My se tam chystáme na prodloužený víkend, ale teda rovnou do Vídně :-) Ale kdybys měla tip i někam jinam, nebráníme se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
15.2.11 21:07

já bydlím u hranic s českem kousek od Valtic, naše vesnice se přezdívá bláznivá, jezdí sem taky turisti :lol: :mrgreen: máme i muzeum, je tu hezky všude vinohrad :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
15.2.11 21:09

jinak já měla ovu 26.den cyklu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
15.2.11 21:19

Tak to je docela pozdě, to já měla první dvoučárkovej test.

Hm, vinařská oblast, to já nádhera. My rádi jezdíme do Znojma, teda kousek od Znojma - do Lukova. A brázdíme okolí na kolech, nebo když už byl prcek, tak kočárem a autem :-D A víno miluju, jen teď máme trošičku smůlu :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
15.2.11 21:24

pocházím od Znojma(30km) ve Znojmě jsem se narodila a chodila na střední :palec: jdu chrnět holky zítra do práce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
15.2.11 21:26

Dobrou :-) Taky vyrazím, drahoušek určitě bude vstávat zase v šest, navíc je nějakej nastydlej, tak bude přesun k rodičům do postele… se člověk moc nevyspí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
16.2.11 07:42

gumajz na netu ty jmena taky najdeš. myslim že ta knížka už je zbytečná :) a díky za popis těch vycházek. mně už to holky v te praci tak neba… cely den sem na emimi a nemuzu se na nic jineho soustředit :nevim: ja sem taky zvedava jestli zustanou ty jmena co mame vybrana :) myslela jsem že se musí vyplnit předem :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
16.2.11 08:20

V některých porodnicích předem vyplňuješ, na Mělníku naštěstí ne. Takže když mi porodní asistentka podávala malého a ptala se mě, jak se bude jmenovat, tak jsem na něj koukla a prostě blonďatý dítě muselo být Štěpán :lol:
Navíc máš ze zákona pár dní na to, abys dítě pojmenovala. Nechápu, proč to chtějí ty porodnice dopředu, asi že oba rodiče musí podepsat, jak se bude dítě jmenovat :nevim:

No, jdeme se oblíkat a jedeme na výlet na sociálku, to máme výlet na půl dne. Ještě musíme koupit někde novej nočník a podobný blbinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
16.2.11 09:22

já sem dostala ten papír kam se vyplní jména už teď na minulé kontrole. taky mi to přišlo divné :nevim: co jinak holky jak vam je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
16.2.11 09:37

Tak já se s váma jdu rozloučit. Dnes jsem začala krvácet takže je opět všechno v .. háji. Mějte se a ať vám všechno dopadne dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
16.2.11 09:37

Dobré ránko holky, teda, Vy už řešíte jména? Já jsem na to ještě ani nepomyslela…kdyby se mi občas neudělalo špatně, někde mě nepíchlo a nezabolelo, tak vůbec nevím, že ve mě něco roste :) asi až s pupíkem to na mě přijde :-P
jinak Viki: Victoria je krásné, taky se mi to moc líbí, ve Znojmě to znám, na jakou školu jsi tam chodila?je tam hodně učňáků, gympl, ekonomka, přímka a tak… a s těma testama Tě chápu, já testovala až do toho 6týdne než jsem šla k Mudře :) myslím, že padlo aspon 20testů :mrgreen:
a co Vy holky? jak se dnes cítíte? já skvěle, už do sebe láduju snídani (tak snad jsem to nezakřikla a za chvíli nepoletím :poblion: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
16.2.11 09:38

moni byla jsi u doktora? nemusi to byt konec. znam minimalne 2 holky co krvaci a mimi je ok. držím ti palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí