Poradna duly
Jana Čurdová
mě je 23 a bydlíme v Praze… jojo určitě dám vědět, snad to dobře dopadne, už jsme si na něj zvykli
holky pobolívá Vás některou v podbřišku jako na mst?mě jo, občas mě tam i píchne, tak snad je to ok? ![]()
culie to jsi akorat mlada
mne muj byvaly doktor informoval, že pražský průměr prvorodičky je 35 a že teda sem si to dite udelala asi proto že se nuim nebo co
![]()
pichani je v pohode. zvetsuje se deloha - hlavne kdyz se protahnes, kychnes, nebo se zasmejes ![]()
lucienne píše:
culie to jsi akorat mladamne muj byvaly doktor informoval, že pražský průměr prvorodičky je 35 a že teda sem si to dite udelala asi proto že se nuim nebo co
![]()
Zkazily jsme průměr
![]()
jojo píchání je při nějakém prudkém pohybu a pobolívání občas jako bych to měla dostat, ale není to nic hrozného… vždycky jsem si představovala těhotenství jako že člověk jen jí a spí a užívá si.. a ono ne.. pořád se sleduju, kde mě píchne a bolí..připadám si občas jak hypochondr
![]()
juuu viky v rakousku to je krasa
ono staci jak člověk přejede hranice a vidí ty zelený louky bez odpadku
. u nas sou lidi proste prasata
babun nic si z toho nedelej. ja se taky furt pozoruju. vsechno pichani a boleni je ok, nemela by to byt uplna krec + krev. jinak je to dobry ![]()
jj taky jsem si myslela že další těhu budu budu mít za odměnu za předešlý průšvih a ono nic…vypadá to na pěkného rostáka..říkáme mu terorista…taky mě pobolívá podbřišek,ale je to nejmenší
no ono je to moje první těhu, tak jsem z toho někdy trošku rozhozená..ale už si zvykám
a holky pracujete nebo jste doma?
ja pracuju, ale po příští kontrole zkusim domluvit praci z domova nebo riziko.
já pracuju:-) teprv bych měla za 14 dní podepsat smlouvu končí mi 3měsíční zkušení doba, dělám prodavačku, a jsem na obchodě, takže zboží…tahání těžkých věcí atd…ale snažím se brát nenápadně jen ty lehké věci ![]()
no á jsem musela zůstat doma,jsem už týden..myslela jsem že vydržím dýl,ale vážně to nejde…ani doma nic neudělám ach jo…jen ležím hekám,dávám si obklady a čůrám
já jsem dala výpověď, že si najdu něco lepšího, taky jsem pracovala v obchodě, ale buzerace největší, no a než jsem si něco našla, tak jsme zjistili, že čekáme toho pupíka našeho..a občas je mi tak zle a jsem unavená, že prostě nemám sílu na to chodit na 12h.směny a jsem ráda, že uvařím (ikdyž to mi teď taky dělá problémy, nechápu, proč všechno tak smrdí
)…uklidím a večer jsem ko… ![]()
koukám že je nás tu dost prodavaček,taky jsem dělala v Praze v obchodě…nebo vlastně dělám,ale ted marodím..já bych tam ani nedojela ráno,takže klídek doma..jěště že mám chápavého přítele,kterej neprudí