Poradna duly
Jana Čurdová
tak to zni dobre
ja sem taky mela s oznamovanim velke plany, ale snad to vyjde priste ![]()
ty vajíčka jsou taky slabost ale na hniličku ale z toho uz mam celkem strach ![]()
Hm, hezky jste to oznámily ![]()
Já nevydržela a ráno, když jsem po x-té ukládala dítě ke spánku, tak jsem testla a ve čtvrt na osm jsem strčila manželovi test před oči s přáním šťastnýho Valentýna. Chvíli trvalo, než na to zaostřil a pak mi říká, doprdele, ty jsi těhotná
Je rád, daleko radši než já, jen teda mu to dát hned po probuzení asi nebyl nejlepší nápad.
Jinak tohle těhotenství začíná vesele - byla jsem s prckem na nákupu a málem jsem se pozvracela ve frontě u pokladny… to jsem minule neměla, i když jsem se tři měsíce cítila jako po flámu.
A dneska jsem navíc dostala nabídku doučovat maturanty ze soukromé střední školy němčinu k maturitě. Bohužel se to týká první trimestru a to prostě nedám. Tak si zase nic nevydělám ![]()
Gumajz to je taky dobrá reakce
ja se taky citila jako po flamu, ale uz to ustupuje, ale ta ospalost se me furt drzi.
kikul ja ty vajicka zkousim delat skoro na tvrdo, ale neni to proste ono ![]()
Ahoj holky,dovolte abych se k vám přidala a všem vám tady pogratulovala. Mám termín 2.10.
ahojte mozem sa tiez pridat ? TP mi vychadza na 17.10. doma mam 14 mesacnu princeznu ![]()
holky jak jste na tom z nevolnostma a tak vůbec s nástrahama těhu
boli me prsa, furt bych spala a nemuzu nektere veci ani citit. co ty? ![]()
no mě je právě že dost pekelně,je mi špatně..nic mi nechutná..měla jsem keče i v žaludku,ale to je pryč…ted se mi střídá zácpa s průjmem,je mi na omdlení… Takže předpokládám že vše bude v pohodě,když mě to dává tak zabrat..hrozně mi smrdí všechny pánské věci,jako parfémy,vody po holení,ale i sprcháče
Vítám nově příchodí a též gratuluji.
Mě špatně není, až se divím, ale jsem strašně žravá, pořád bych se něčím cpala.
A dnes mě strašně bolí hlava, ale to s těhotenstvím nesouvisí ![]()
Vy které máte doma ty několikaměsíční, vás teda obdivuju, já jsem si radši počkala.
Ahoj holky, jen jsem vám všem chtěla pogratulovat k // na testu ![]()
Je to pro mě taková nostalgie. Já našla // před rokem, přesně 14. 2., po 1 potratu a 10 měsících nového snažení.
Moc vám držím pěsti, užívejte si těhulkování ![]()