Poradna duly
Jana Čurdová
ja zas dojizdim kazdy den 2 a pul hodiny a ve vlaku je mi fakt blbe. v praci se nudim a sem hrozne ospala. nechtela jsem to v praci rikat moc brzy. kdyby to nevyslo tak by me pak vyrazili…
kam až dojíždíš??? to si myslim ž eti napíše hned neschopenku…mám sestřenku od Nymburka a kdysi jezdila každý den do Prahy a taky jí nechal doma
jezdim do prahy, ale predtim musim jeste autobusem kterej nenavazuje na vlak
takže 2,5 až 3 hoďky to vyjde. vubec ne to neba a ty prachy z prace zas tolik nepotřebuju. tak se ji priste zeptam ![]()
tý jo, 2,5hodiny a vlakem?..no tak to bych nedala..
mě stačí, když někam jedu busem a je tam někdo nasmraděný, to bych ho nejradši z toho busu vyhodila
jasně, když řekneš, že Ti to cestování nedělá dobře, tak Tě nechá doma a možná je to i lepší, je tam hodně lidí, tak aby na Tebe někdo něco neprskl ![]()
Ahojky, můžu se přidat? Taky mám termín v říjnu, někdy hned na začátku
dnes jsem 7+2 a miminku už krásně ťuká srdíčko od minulého úterý
Je to moje druhé těhu, ale bohužel na poprvé to neskončilo dobře
každopádně doufám, že tentokrát to dotáhneme až do konce ![]()
no jsem vesnicanka
mam to tak že jdu 10 minut na autobus, 10 minut jedu, 15 minut cekam na vlak, 40 minut jedu, 15 minut jdu pesky. takže nic moc… a 2× denně
Mint,vítej mezi námi..jsem na tom stejně druhé těhu,ale zatím žádné mimi…budeme si držet palce
Kterým směrem jsi vesničanka??? Já to znám směrem na Jičín…mám tam dost velkou část rodiny
Culie píše:
no Moni nevím no…chtěla jsem děti mnohem dřív,ale bohužel nebyl ten pravej…v létě mii bude 31 a bude vlastně mé první
Já myslim že je to lepší než mít dítko s pitomcem který se o něj nebude starat.. nebo tak.
Monica0 píše:Culie píše:Já myslim že je to lepší než mít dítko s pitomcem který se o něj nebude starat.. nebo tak.
no Moni nevím no…chtěla jsem děti mnohem dřív,ale bohužel nebyl ten pravej…v létě mii bude 31 a bude vlastně mé první
maš recht moni ![]()
no tak to rozhodně,jen že kdybych potkala správnýho chlapa dřív
Ahojky, tady se to teda rozjelo, já jsem z Prahy, je mi 31 a čekám druhé. ![]()