Poradna duly
Jana Čurdová
ja ho viděla ve čtvrtek. dokonce i manžela tam pustili aby se mrknul
a mam fotku sněhuláčka, ale neni moc kvalitní
A jinak já jsem těhotná potřetí a pokud to půjde dobře tak to bude naše druhé mimi. Jednoho tříletého rošťáka už doma máme.
děkuji holky za uklidnění, ale bude to mé první mimi, tak mám prostě strach, že tam ta čárka jednoho dne nebude, a takhle mám zatím jistotu, když si ji každý den zkontroluju, když jsem ještě nebyla u dr
jsem asi blázen
![]()
U nás manžela na utz taky pouští hned, ať z toho taky něco má
Mám štěstí na bezvadného dr.
já jsem podle kalkulačky 5+5tt, to už by tam mohlo být taky něco vidět jako u tebe Luci v 5+6tt. Uvidíme, však oni mi řeknou
neva že to není kvalitní fotečka, ale i tak je krásná ![]()
ja mam super doktorku. byla jsem u ni ted poprve a byla jsem strasne spokojena jupiiii ![]()
jéé..takové krásné fotky, já už chci taky..sice jednu mám, ale je tam jen takový černý flíček, jako máš ty na té první, tak doufám, že na mě v pondělí vykoukne a pořádně se pochlubí
a jak Vám je holky? mě bylo 2 dny
ale dnes se cítím úplně skvěle
radši to zaťukám, protože ty 2 dny v posteli si nechci zopakovat…
tak to by mělo byt podobne viky:) a holky kolik vam je? mne 24 a jsem z nymburku ![]()
holky jste se tu pěkně rozjeli..moje je to druhé těhu,ale mimi jěště nemáme..já byla na UTZ 6+5tt a taky už jsem viděla srdíčko.. modlím,se aby to tentokrát dobře dopadlo. Rozdíl je to podstatnej,minule mi nic moc nebylo a ted vážně trpim..dneska mám křeče v žaludku a nejsem schopná se moc hýbat,jinak bych sebou asi práskla.
Tak to je bezva, mít dobrého doktora je podle mě důležitý, zvlášť když tam teď budeme chodit každou chvíli. Jedna doktorka tady jedné známé vynadala že si dovolila otěhotnět v 38 letech a ta známá z toho byla úplně vedle a i přemýšlela jestli si to malé má nechat. Prostě husa. Já bych k ní nešla ani za nic, to je podpora, opravdu, snad je to každýho věc. Zvlášť dneska když prvorodičkám bývá přes 30. Já mám naštěstí doktora super a i když jsem potratila tak mi moc pomohl.
babun pak dej urcite vedet
budu moc drzet palce
ja bych porad spala a vcera jsem mela hroznou tresavku a byla jsem bílá jak stěna a musela jsem hned do postele jak jsem prijela ![]()
Mě bude letos taky 30. Culie, jaký ne mladice, to je akorát! ![]()
no Moni nevím no…chtěla jsem děti mnohem dřív,ale bohužel nebyl ten pravej…v létě mii bude 31 a bude vlastně mé první