Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, tak já našla // minulý čtvrtek, tak doufám že bude všechno ok, k dr. jdu 22.2.
Layo taky gratuluju a ať je všechno jak má.
Holky, co si myslíte o hermelínu v těhotenství. Dřív jsem ho moc nemusela ale teď bych ho jedla pořád, mám na něj strašnou chuť.
já ho jedla ještě ten večer co jsem našla toho ducha na testu
já ani vlastně nevím co můžu jíst a co ne, musím teď hooodně studovat ![]()
No obecně by se hermelín neměl, kvůli listerii, ale asi bych to zase tak nehrotila…já teda u Lucky na něj chuť neměla, takže to bylo dobrý ![]()
myslim že se to přeceňuje
ale ja pro jistotu sem si misto hermelinu udelala nakladany eidam a je to moc dobry ![]()
Já se teď můžu utlouct.. asi se radši zeptám dr. až k němu půjdu, ale taky myslím že se z toho moc nadělá. Jediný co jsem tady od nějakýho dr. našla tak že to může způsobovat mykozy.. jinak listerie, kvůli který to vzniklo je i jinde, takže to bysme nesměly jíst nic ![]()
no právě. člověk se pak akorat stresuje že snědl něco „nevhodného“ třeba já. měla sem játra a pak si přečtu že se nemaj jíst. tak sem si řekla at neblaznim že asi nejsem prvni tehotna co si dala jatra ![]()
přesně tak, už jsem slyšela o těhulých který se cpaly logrem z kafe a taky přežily
![]()
Já říkám že někdy je ten internet spíš ke škodě
Že se pak moc dozvíme a máme starosti který bysme mít vůbec nemusely.
kikul to je taky moje slaba stranka.
dále pak vajíčka „takakorát“ ![]()
Moni občas mi to taky tak přijde, ale zase v těch radách a srovnáních co komu je a jak vypada ultrazvuk vtom a tom týdnu je to super ![]()