Poradna duly
Jana Čurdová
Taky dělám v obchodě ![]()
Já jsem se vás právě chtěla zeptat co děláte a jak to děláte v práci když je vám špatně. Já jsem taky myslela že zůstanu doma hned, zvlášť po tom potratu.. uvidíme co mi řekne dr. Ale teď se mi nějak nechce, ne že bych chtěla chodit do práce ale zase co doma když mi dohromady nic není. Problém ale je že děláme víkendy, a 12 dní práce v kuse asi nedám. Ale v práci to zatím taky říkat nechci.. co kdyby.
Ahoj Culie, já už jsem tu byla, ale nějak ze začátku, byla jsem s prcek na očkování a vy tady mezi tím nakecáte tolik stránek. ![]()
Já jsem naštěstí doma, navíc už mi malá chodí dvakrát týdně do školky, tak je to v pohodě celkem. Když jsem jí čekala tak jsem chodila do práce asi do 18tt, pak začli závěrky a stres, tak jsem zůstala doma a chodila jen na třikrát v týdnu a pak za měsíc už vůbec. Dělala jsem účetní.
lucienne to je zajímavé..fotografka jo?? to by se mohlo hodit
Ahoj ![]()
Teda člověk se sem půl dne nedostane a vy toho tolik napovídáte ![]()
Vítám nováčky ![]()
A jste tady samý mladice
mi bude v říjnu 34 a teda prcek už to bude druhej. První se nám narodil, když mi bylo 31. Byla jsem tenkrát od 11. tt doma a jedině dobře, nejen že jsem min dvě hodiny denně strávila cestováním, ještě jsem v práci byla věčně přesčas, samý stres a do toho jsme ještě tenkrát rekonstruovali domek a stěhovali se. To bych prostě jinak nezvládla.
teda holky, Vy jste se ale rozjely, jen jsem si skočila na poštu a do obchodu a už dočítám stránky, jen tak dál…
Mint: ahoj Mint, Já jsem taky dnes 7+2ale byla jsem minulej týdenu dr.a ještě jsme srdíčko neměli:( ale já mám dlouhé cykly:)
Jinak všechny nové vítám… to se nám to ale pěkně rozrůstá… ![]()