Miminka - říjen 2011

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16136
16.2.11 10:51

od otěhotnění :lol: musim furt neco jist jinak je mi blbě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4401
16.2.11 10:56

Babu,taky když je mi zle tam myslím na nejhirší a chci o mít za sebou jakkoliv..je to hrozný…
jinka taky mám břicho,ale to mi zůstalo jěště z minulýho těhu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
16.2.11 11:55

holky, dneska to tu nějak vázne, jsem si byla v pekárně pro čerstvé pečivo a teď si to pěkne nastoluju a budu si tu bužírovat.. .jojo já taky pořád jím..protože když nejím, tak se mi dělá blbě:( no..ty to máš aspoň z minulého těhu, ale co my prvorodičky, my se nemáme ani na co vymluvit :nevim: u mě, už to má i odborný název: ROZEŽRANOST :) :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
16.2.11 11:57

to mame stejne babunku, ale aspon jim vic ovoce a zeleniny než před otěhotněním :) mňam já ti to závidím. ja už všechno snědla co jsem měla sebou v praci 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
16.2.11 11:58

Zdravím :)

Ahoj holky…jsem tu úplně nová, i když jsem si pár příspěvků už četla.Ráda bych se k Vám přidala..:) Je mi 25, jsem v 7tt. a na první prohlídku jdu až 2.3., jelikož je to mé první těhu, tak mám trošku obavy, ale to je asi normální… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
16.2.11 12:02

čuky vítám tě :) taky jsem prvotěhotná v 8+4, už sem byla 2× a na další kontrolu jdu 3.3.. už ti bude určitě vidět :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
16.2.11 12:14

nojo, akorát mi poslední dobou vůbec nechutná maso a ten můj chlap je masožravec, tak mu ho musím připravovat a je mi z toho vždy :poblion: já už jsem teda dneska jednu snídani měla.. ale tohle je svačina:-D taky se snažím jíst hodně ovoce a zeleniny, ale já mám sice pořád hlad, ale nemám na nic chuť, tak je to těžký :( to by mě teda zajímalo z čeho kynu :) už se těším na pondělí na mimi, snad bude vše v pořádku, mám docela strach… :nevim:
ahooj…Čuky, vítám Tě, taky čekáme první mimi..a jsem v 7tt.. a jakto, že jdeš až tak pozdě? to já bych nevydržela 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
16.2.11 12:16

ja taky spíše sýry. manželovi už týden nevařim. včera si delal hamburgery a malem sem se z toho smradu :poblion: to malý mě ještě naučí jíst zdravě snad :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4401
16.2.11 12:17

jj smrad mi taky vadí,ten můj si včera dělal hemenex a smrad to byl krutej :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
16.2.11 12:20

jojo, ten můj si pekl maso v troubě a myslela jsem, že ho vyhodím i s tou troubou :poblion: a jak dlouho jste se snažily o mimi? my 3 měsíce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4401
16.2.11 12:25

mám to vyšlo 5 měsíc…bylo to dlouhé,neb napoprvé to bylo hned,ale bohužel bez happyendu…tak snad ted už bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
16.2.11 12:36

Tak taky rychlovka… neboj, tentokrát už to vyjde, musí :kytka: a v říjnu už budeš mít doma mimíska..a kdy jdeš na kontrolu a už máš fotku? možná jsi to už psala, ale ze začátku tam toho bylo tolik, že se mi to plete, ale už nás moc nezůstalo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6565
16.2.11 12:39

Ahoj všem :mavam:

my se snažili půl roku.

jinak mě strašně vadí voňavky, když jsem někde v obchodě a lidí jsou navonění tak se mi z toho nablívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4401
16.2.11 12:40

no docela rychlovka i tak,to je fakt…jj musí to už dobře dopadnout,dost mě to vyčerpalo ten neůspěch…
byla jsem minulou středu a fotky mám 9mm trpaslíčka a jdu zase 9.3.u mé MUDRy se chodí po měsíci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
16.2.11 12:43

Jsme zpět z výletu na Mělník a dráče je konečně v posteli. Chtěla bych mít tu jeho energii :lol:

Teda vy jste všechny nějak daleko. Těhotenství jsem zjistila teprve v neděli a k doktorovi jsem ještě ani nevolala :nevim: Počítám, že mě stejně objednají nějak kolem půlky března, tj. nějaký devátý týden. Při prvním dítěti jsem na prohlídce byla cca 8+2 a už tam bylo krásný miminko a mělo víc než dva centimetry :-)

A s tím jídlem, to na mě počítám přijde tak o víkendu. Teda minulý týden mi bylo zle a ještě i včera dopoledne, ale od tý doby zatím klid. Tak uvidíme.

Babunek: Teda ty se máš, čerstvý pečivo z pekárny, juuuu, hnedle bych si něco dala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí