Poradna duly
Jana Čurdová
lucienne píše:
ahoooj nikuško!a dobre rano holky. dneska sem musela vstavat pred pátou jsem jak zombie
přeju všem hezký den
Luci před 5?tak to je mi Tě líto, to by mě dnes asi úplně zabilo ![]()
My dneska balíme a stěhujeme a já jsem jak po docela divokém mejdanu
, asi to budu dirigovat z postele ![]()
lucienne píše:
babu mně je dneska taky nějak nanestihla jsem si rano nic koupit tak aspon věnečky z automatu, ale moc to nepomáha
mě je dneska teda děsně
ale co s tím?
juu kam se stehujete?
mne na to zatim pomaha to jidlo nebo spani…
slábnout by určitě neměl, znamenalo by to že se mimi neudrželo…
ale jestli není rozdíl nějak moc patrný tak to může být jen koncentraci moče, buď jsi toho více vipila a čůrala nebo tak…
já mám dnes už krásnou dálnici
pak přidám foto…dnes mám volno tak se válím ![]()
no taky jsem si říkala, jestli to nemůže být tím, že fakt chodím hodně čůrat i v noci… no tak uvidíme v pondělí na ko, děkuji ![]()
nene už jsem byla, jdu na druhou na
ale ještě jeden jsem tu měla, tak jsem si ho dnes udělala a zdá se mi slabší, ale jestli to nemůže být tím, že fakt chodím každou hodinu čůrat:( stejně to asi neovlivním ![]()
taky si říkám a stejně s tím nic neudělám
njn, hysterka
od té doby, co jsem těhu tak chodím snad každou hodinu čůrat a v noci taky, už mě to štve
jinak se stěhujeme do většího bytečku.. a je to děs, by člověk nevěřil, kolik má věcí ![]()
Dobre ranko holky,
Niki vitej ![]()
Gumajz, jojo mala mi po obede spi, nastesti
Aspon mam cca dva hodky kdy mohu neco udelat. Ale jak s eprobudila tak me nutne potrebovala ke hrani. Jak je stary ten tvuj rostak?
Babun, nestresuj se, urcite to bude dobre
, nejlepsi by bylo nedelat si uz dalsi testy. Pokud chodis v noci kazdou chvili na zachod, tak to stejne nema cenu, rano bude moc malo koncentrovana. Nemysli na testy. A zkus zazvor, treba ti na nevolnosti pomuze.
Luci tedy takhle brzy vstavat, uf.
A Babun, pohodove stehovani, at to mate rychle za sebou. Nas to ceka za mesic a pul, to zase bude…
holky, prvně jsme rekonstruovali, teď stěhujeme no je to děsný… mám už asi 5 tašek a jen jednu skříň vystěhovanou ![]()
no to chodím hodně…a když piju, tak každou půl hodinku
taky jsem si říkala, že jsem ho neměla dělat.. ale tak uvidíme… jak to dopadne
NESNÁŠÍM STĚHOVÁNÍ!!!!ještě, že tam kam se stěhujeme to bude krásnější a hlavně NAŠE ![]()
dobré ráno holky,koukám že když si člověk přispí,má too co dočítat…Babun pohodové stěhování