Miminka - říjen 2011

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3287
17.2.11 08:47
lucienne píše:
ahoooj nikuško! :kytka: a dobre rano holky. dneska sem musela vstavat pred pátou jsem jak zombie :evil: přeju všem hezký den :dance:

Luci před 5?tak to je mi Tě líto, to by mě dnes asi úplně zabilo :nevim:
My dneska balíme a stěhujeme a já jsem jak po docela divokém mejdanu :cert: , asi to budu dirigovat z postele :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
17.2.11 08:51
lucienne píše:
babu mně je dneska taky nějak na :poblion: nestihla jsem si rano nic koupit tak aspon věnečky z automatu, ale moc to nepomáha

mě je dneska teda děsně :poblion: :poblion: ale co s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
17.2.11 08:57

juu kam se stehujete? :) mne na to zatim pomaha to jidlo nebo spani…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
17.2.11 09:16

holky může TT slábnout? nebo má být pořád stejně silnej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
17.2.11 09:19

slábnout by určitě neměl, znamenalo by to že se mimi neudrželo… :nevim: ale jestli není rozdíl nějak moc patrný tak to může být jen koncentraci moče, buď jsi toho více vipila a čůrala nebo tak… :nevim: já mám dnes už krásnou dálnici :dance: pak přidám foto…dnes mám volno tak se válím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
17.2.11 09:22

no taky jsem si říkala, jestli to nemůže být tím, že fakt chodím hodně čůrat i v noci… no tak uvidíme v pondělí na ko, děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
17.2.11 09:28

Jdeš, na první kontolu??kolikátý DPO jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
17.2.11 09:34

nene už jsem byla, jdu na druhou na :srdce: ale ještě jeden jsem tu měla, tak jsem si ho dnes udělala a zdá se mi slabší, ale jestli to nemůže být tím, že fakt chodím každou hodinu čůrat:( stejně to asi neovlivním :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
17.2.11 09:37

to bude urcite tim babun, ja bych se nestresovala zbytečně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
17.2.11 09:42

taky si říkám a stejně s tím nic neudělám :-x njn, hysterka :-D od té doby, co jsem těhu tak chodím snad každou hodinu čůrat a v noci taky, už mě to štve :twisted: jinak se stěhujeme do většího bytečku.. a je to děs, by člověk nevěřil, kolik má věcí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2201
17.2.11 09:51

Dobre ranko holky,

Niki vitej :kytka:

Gumajz, jojo mala mi po obede spi, nastesti :mrgreen: Aspon mam cca dva hodky kdy mohu neco udelat. Ale jak s eprobudila tak me nutne potrebovala ke hrani. Jak je stary ten tvuj rostak?

Babun, nestresuj se, urcite to bude dobre :hug: , nejlepsi by bylo nedelat si uz dalsi testy. Pokud chodis v noci kazdou chvili na zachod, tak to stejne nema cenu, rano bude moc malo koncentrovana. Nemysli na testy. A zkus zazvor, treba ti na nevolnosti pomuze.

Luci tedy takhle brzy vstavat, uf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2201
17.2.11 09:52

A Babun, pohodove stehovani, at to mate rychle za sebou. Nas to ceka za mesic a pul, to zase bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
17.2.11 09:54

holky, prvně jsme rekonstruovali, teď stěhujeme no je to děsný… mám už asi 5 tašek a jen jednu skříň vystěhovanou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
17.2.11 09:56

no to chodím hodně…a když piju, tak každou půl hodinku :mrgreen: taky jsem si říkala, že jsem ho neměla dělat.. ale tak uvidíme… jak to dopadne :roll: NESNÁŠÍM STĚHOVÁNÍ!!!!ještě, že tam kam se stěhujeme to bude krásnější a hlavně NAŠE :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4401
17.2.11 10:21

dobré ráno holky,koukám že když si člověk přispí,má too co dočítat…Babun pohodové stěhování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí