Miminka - říjen 2011

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
495
17.2.11 12:51

Viky my sme na tom asi úplne rovnako,len môj prvy test vyzeral ako tvoj prvy 14.2., takze som asi oproti tebe tri dni pozadu :lol: to mas testy s akou citlivostou?

Babeny tak ja by som zozrala aj kona,v kuse do seba tlacim jednu vec za druhou a mozem vsetko a stale :mrgreen: Ja snad budem mat sto kg. A stale som smädna.
Inak s tym curanim,chodim snad kazdu hodinu a v noci tak isto. A este k tomu nemozem spat 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
17.2.11 13:09
Nikuša píše:
Viky my sme na tom asi úplne rovnako,len môj prvy test vyzeral ako tvoj prvy 14.2., takze som asi oproti tebe tri dni pozadu :lol: to mas testy s akou citlivostou?Babeny tak ja by som zozrala aj kona,v kuse do seba tlacim jednu vec za druhou a mozem vsetko a stale :mrgreen: Ja snad budem mat sto kg. A stale som smädna.
Inak s tym curanim,chodim snad kazdu hodinu a v noci tak isto. A este k tomu nemozem spat 8-o

jsou to mamatesty10 :palec: krom oho prvního, to je mamatest25.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
17.2.11 13:09

HOjte :-)

Teda vy hrozně drbete, tohle nemůžu stíhat :-D

A teda teď nevím, kdo se ptal, ale našemu nejdražšímu dítku budou v květnu dva roky. Drak jeden mrňavej. Dneska jsem měla pocit, že snad kvůli němu potratím - rozbil skleněnou výplň konferenčního stolku, stál v hromadě střepů a neskutečně plakal. A mě z toho šoku pak rozbolelo břicho. Ale všechno už je uklizený a odpočívám, tak snad to bude ok.

Na záchod taky lítám pořád, až mám občas pocit, že bych tam mohla bydlet. Je zajímavý, že v prním těhotenství jsem byla v devět večer ko a ráno v šest na nohou, teď jsme ráno k neprobuzení a večer teda padám až po desátý hodině. Tož jsem zvědavá na druhoče, jakej to bude spavec. Snad větší než prvoče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6565
17.2.11 14:26

Nikuš taky mám pořád žízeň, normálně jsem velbloud a bez pití vydržím, ale teď jak bych se nenapila tak bych se :poblion:

Gumajz a kolikátého května je tvoje dítko? Moje Emi je 1.5. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
17.2.11 14:30

Štěpa je 9. května a kamarádka má taky Eminku a ta je 5. května :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2201
17.2.11 14:51

Gumajz, tak moje Emmi je 30.dubna......tak to jsou ty nase tri ditka narozene behem deseti dni :mrgreen:

Nikus, Layo, ja taky normalne moc nepiji a ted mam zizen porad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6565
17.2.11 15:22

Holky tak doufám že i naše druhé dítka budou v rozmezí 10 dní :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
17.2.11 18:02

Dievčatá čo keby sme si vyrobili nejaku takuto tabulku? Mali by sme super prehlad.Co vy na to? Ak suhlasite,tal mi poslite udaje,ak nie nevadi :oops:
Samozrejme ak pridu este dalsie tehulky,tak ich dopisem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
17.2.11 18:13
Nikuša píše:
Dievčatá čo keby sme si vyrobili nejaku takuto tabulku? Mali by sme super prehlad.Co vy na to? Ak suhlasite,tal mi poslite udaje,ak nie nevadi :oops:
Samozrejme ak pridu este dalsie tehulky,tak ich dopisem :-D

věk 24, bydliště rakousko, poslední ms 6.1. termín (podle poslední ms) 23.10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
17.2.11 18:33

ahoooj ja bych udaje i dala,ale to byste me tu nechteli, protoze mam termin na konci září :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
17.2.11 19:27

ahojky, tak se teda taky hlásím :mrgreen:

snad se chytím vstoupit do rozjeté dikuze je vždycky těžší:-)

škoda že jsem si nepřečetla dřív že už je tady založená diskuze, založila jsem skupinu říjnátka 2011, tak mě napadlo jestli se tam třeba nepřesuneme všechny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2201
17.2.11 19:37

Nikus, tabulka je prima, jsem pro, diyk ze jsi se ujala iniciativy. Jen se ted musime rozhodnout jeslti budeme pokracovat tady nebo v skupine co zalozila Zuzka.

Ahoj Zuzko :mavam: jsem moc rada ze jsi prisla. :hug: Mozna to tu holky uz rozjeli, ale ja se pridala az vcera, i kdyz jsem na diskuze nakukovala :wink:

Tak holky, jak to udelame? Myslim, ze by bylo fajn byt v jedne diskuzi s holkama z „Otehotneni v lednu“.
Zuzi ty jsi zalozila uzavrenou skupinu? dekujeme za pozvani, ja bych byla asi pro jit do uzavrene skupiny, vzdyt novym holkam muzeme rict kde nas najdou a pustit je tam.
No co si myslite?
Pak by Nikus klidne mohla delat tabulky pro nas vsechny, tedy pokud by si to chtela vzit na starost :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
17.2.11 19:43

já právě nevedela o vaší diskuzi tak jsem to chtěla nějak sjednotit at nejsou zmatky

tady je také odkaz pro kdo by měl zájem, případně pak poprosím admina o smazání skupiny, když se domluvíme jinak

https://www.emimino.cz/…jnatka-2011/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2243
17.2.11 20:09

Ahojky tak se taky přesouvám :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
17.2.11 20:47

:mavam: ahoj zuzi! :mavam: :lol: tak se taky přesouvám teda, mě už znáš tak se chytneš neboj, holky moc kecaj tak jsem taky někdy zmatená :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí