Poradna duly
Jana Čurdová
Viky my sme na tom asi úplne rovnako,len môj prvy test vyzeral ako tvoj prvy 14.2., takze som asi oproti tebe tri dni pozadu
to mas testy s akou citlivostou?
Babeny tak ja by som zozrala aj kona,v kuse do seba tlacim jednu vec za druhou a mozem vsetko a stale
Ja snad budem mat sto kg. A stale som smädna.
Inak s tym curanim,chodim snad kazdu hodinu a v noci tak isto. A este k tomu nemozem spat ![]()
Nikuša píše:
Viky my sme na tom asi úplne rovnako,len môj prvy test vyzeral ako tvoj prvy 14.2., takze som asi oproti tebe tri dni pozaduto mas testy s akou citlivostou?Babeny tak ja by som zozrala aj kona,v kuse do seba tlacim jednu vec za druhou a mozem vsetko a stale
Ja snad budem mat sto kg. A stale som smädna.
Inak s tym curanim,chodim snad kazdu hodinu a v noci tak isto. A este k tomu nemozem spat
jsou to mamatesty10
krom oho prvního, to je mamatest25.
HOjte ![]()
Teda vy hrozně drbete, tohle nemůžu stíhat ![]()
A teda teď nevím, kdo se ptal, ale našemu nejdražšímu dítku budou v květnu dva roky. Drak jeden mrňavej. Dneska jsem měla pocit, že snad kvůli němu potratím - rozbil skleněnou výplň konferenčního stolku, stál v hromadě střepů a neskutečně plakal. A mě z toho šoku pak rozbolelo břicho. Ale všechno už je uklizený a odpočívám, tak snad to bude ok.
Na záchod taky lítám pořád, až mám občas pocit, že bych tam mohla bydlet. Je zajímavý, že v prním těhotenství jsem byla v devět večer ko a ráno v šest na nohou, teď jsme ráno k neprobuzení a večer teda padám až po desátý hodině. Tož jsem zvědavá na druhoče, jakej to bude spavec. Snad větší než prvoče.
Nikuš taky mám pořád žízeň, normálně jsem velbloud a bez pití vydržím, ale teď jak bych se nenapila tak bych se ![]()
Gumajz a kolikátého května je tvoje dítko? Moje Emi je 1.5. ![]()
Štěpa je 9. května a kamarádka má taky Eminku a ta je 5. května ![]()
Gumajz, tak moje Emmi je 30.dubna......tak to jsou ty nase tri ditka narozene behem deseti dni ![]()
Nikus, Layo, ja taky normalne moc nepiji a ted mam zizen porad…
Holky tak doufám že i naše druhé dítka budou v rozmezí 10 dní
![]()
Dievčatá čo keby sme si vyrobili nejaku takuto tabulku? Mali by sme super prehlad.Co vy na to? Ak suhlasite,tal mi poslite udaje,ak nie nevadi ![]()
Samozrejme ak pridu este dalsie tehulky,tak ich dopisem ![]()
Nikuša píše:
Dievčatá čo keby sme si vyrobili nejaku takuto tabulku? Mali by sme super prehlad.Co vy na to? Ak suhlasite,tal mi poslite udaje,ak nie nevadi
Samozrejme ak pridu este dalsie tehulky,tak ich dopisem
věk 24, bydliště rakousko, poslední ms 6.1. termín (podle poslední ms) 23.10.
ahoooj ja bych udaje i dala,ale to byste me tu nechteli, protoze mam termin na konci září ![]()
ahojky, tak se teda taky hlásím ![]()
snad se chytím vstoupit do rozjeté dikuze je vždycky těžší:-)
škoda že jsem si nepřečetla dřív že už je tady založená diskuze, založila jsem skupinu říjnátka 2011, tak mě napadlo jestli se tam třeba nepřesuneme všechny
Nikus, tabulka je prima, jsem pro, diyk ze jsi se ujala iniciativy. Jen se ted musime rozhodnout jeslti budeme pokracovat tady nebo v skupine co zalozila Zuzka.
Ahoj Zuzko
jsem moc rada ze jsi prisla.
Mozna to tu holky uz rozjeli, ale ja se pridala az vcera, i kdyz jsem na diskuze nakukovala ![]()
Tak holky, jak to udelame? Myslim, ze by bylo fajn byt v jedne diskuzi s holkama z „Otehotneni v lednu“.
Zuzi ty jsi zalozila uzavrenou skupinu? dekujeme za pozvani, ja bych byla asi pro jit do uzavrene skupiny, vzdyt novym holkam muzeme rict kde nas najdou a pustit je tam.
No co si myslite?
Pak by Nikus klidne mohla delat tabulky pro nas vsechny, tedy pokud by si to chtela vzit na starost ![]()
já právě nevedela o vaší diskuzi tak jsem to chtěla nějak sjednotit at nejsou zmatky
tady je také odkaz pro kdo by měl zájem, případně pak poprosím admina o smazání skupiny, když se domluvíme jinak
ahoj zuzi!
tak se taky přesouvám teda, mě už znáš tak se chytneš neboj, holky moc kecaj tak jsem taky někdy zmatená
![]()