Poradna duly
Jana Čurdová
nikuša: ahojky je mi 19 a selhala mi antikoncepce, koukala jsem na tu tvou tabulku na předešlé str. a já měla poslední MS 14.1…4 testíky potvrzeny…u dr. jsem už byla..asi jsem šla moc brzo? ty už jsi byla? no a dr. mi řekla, že je to počínající těhotenství, a strašila mě, že nemůže ještě stále vyloučit mimoděložní těhu… i přes to že mám zvětšenou dělohu aj sliznici bo co…jsem z toho už na prášky…děkuji za odp. =)
Ahoj holky, jeste sem vas nedocetla, ale dozenu to
.
Ja bych mela mit termin porodu 12.10.
Mam po potratu ve 22tt, a potom jsme se snazili po 6ti nedeli 2 mesice. a cekame dvojcatka ![]()
ahoj holky, tak my máme mít termín 4.11. Už aby to bylo!!! Jak se cítíte? Zvládáte to v práci?
Teď už tak nějak líp, ale na začátku to byla šílenost. Právě, že já budu od pondělí doma, tak doufám, že se nezblázním ![]()
Nezblaznis, kdyztak prijdes sem, ja jsem se na emiminu zasekla na nekolik tydnu
![]()
Ahoj holky, zatím se tu rozkoukávám a ráda bych se k vám přidala. Je to možné? 24.1. jsem našla //. Termín mi vychází dle UTZ na začátek října ![]()
petrushka1 píše:
Pokusim se vas docist, ale par dni mi to asi zabere
Peti, až to dočteš, zjistíš, že holky mají uzavřenou diskuzi. pojď za námi, chceš-li- Téma je víceménně stejné. ![]()
Ahoj holky,ráda bych se k Vám přidala mám termín 2.10.ale v pá.mi doktorka řekla,že miminko je větší a podle ult.mi to vychází na 25.9.tak uvidíme.Jsem z Prahy 10 zah.město je tu taky někdo poblíž?jinak už teď jsem celkem v pohodě,ale ty začátky hrůza…kde budete rodit pražský?
Elaa jsme v uzavřené skupině říjnátka 2011,pojd za mámi…mám to úplně stejně jako ty,termín. Zítra se jdu zaregistrovat
ahoj maminky. Taky čekáme mimi na říjen, zatím máme termín 7.10.