Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj Holky,rada bych se k Vam přidala ![]()
Termin porodu mam zatim 30.10.2011 a čekame druheho chlapečka ![]()
Elaa píše:
Ahoj holky,ráda bych se k Vám přidala mám termín 2.10.ale v pá.mi doktorka řekla,že miminko je větší a podle ult.mi to vychází na 25.9.tak uvidíme.Jsem z Prahy 10 zah.město je tu taky někdo poblíž?jinak už teď jsem celkem v pohodě,ale ty začátky hrůza…kde budete rodit pražský?
Ja jsem taky z Prahy. Jsem zaregistrovana u Apolinare.
Zdravim ![]()
ahoj tehulky ![]()
jak se mate?jak to jde?ja už začinam pocitovat tehotenstvi,ty dusna a horka..tlak šileny,hlava se toči,sem i dost unavena…no jo co nadelame že?
![]()
Nadka76 píše: .:-)![]()
já už taky pociťuju že mi začalo trošku růst břicho…ehm s prvním jsem takový jako teď vev24.tt měla už ve 12.tt ![]()
ahojky ![]()
ja už myslela,že tady už nikdo neni,nikdo tady nepiše
už sem si začala psat i s holkama listopad-prosinec-mam to totiž tak na konci řijna T.P.31.10 až 2.11-proste jak kdy…
Me břicho je stejne velke jako při prvnim tehotenstvi,ale nejsem až tak nafoukla-roztekla,vic pohybu mam s prckem
Už maš nejake veci?ja skoro nic ![]()
Ahoj těhulky,najde se tu mezi Váma těhulka z Prahy 9,např.Čakovice,Letňany..nebo z Prahy 8,Kobylisy,D'áblice..? Čekám první mimi,termín mám 7.10. ![]()
ahojky,jsem z Prahy 9,teda ted už bydlím mimo Prahu,ale min.1×týdně jsem u rodičů na Proseku…pokud chcete pojdte za námi do uzavřený skupiny Říjňátka 2011…pošlete žádost o vstup do skupiny Lucienne to ej náš správce
Ahojky Monta
tady taky Praha 9 a termín 17.10.
kde planujes porod?
Ahoj holky, omlouvám se, že Vám sem lezu, ale zkusím štěstí, třeba mi to nesmažou ![]()
Hledám maminku, od které bych mohla průběžně odkupovat oblečky na syna. Ideálně s podzimním chlapečkem, letos tří, nebo čtyřletým. Odkoupím je ráda i za 3/4 ceny. Oblečky bych ale ráda, aby byly v perfektím stavu, kupované nové loni, max předloni. Kvalitních značek ideálně Lindex, ale i jiných. Nejlépe oblast Prahy 2, 3, nebo 10. Jsem ale ochotná odkupovat i poštou, když to bude stát za to ![]()