Poradna duly
Jana Čurdová
Luci já u něj ještě nebyla, nechtěla jsem tam chodit moc brzy, kdyby něco (jak kdybych to tušila). Jinak jsem s ním naprosto spokojená, první těhu tam možná na začátku taky něco viděl a hned mě nechal doma a při tom loňském potratu taky udělal všechno co mohl.
Možná by mi utrogestan hned od začátku pomohl, ale třeba taky ne.
ja si právě říkam… ale když tě neviděl tak ho nemohl napsat, to je jasny… nevim co ti popřát.. buď silná a budu ti moc držet palce ![]()
Moni, drz se. A nevykasli se na to, urcite to vyjde.
Layi, diky za privitani
![]()
Koukam, ze my mame skoro stejne stare holciny, vid?
Díky holky, mějte se, užívejte si těhotenství a ať máte všechno v pohodě. Ahoj
holky tak jsem si na 3 hodinky zdřímla a první co po probuzení navštěvuji je lednička - mám hrozný hlad ![]()
Mony: tak to mě moc mrzí, buď silná a určitě to nevzdávej, někdy to přeci musí vyjít ![]()
Jinak vítám novou maminku Koalku ![]()
Ahoj Babu, diky za privitani…tedy reknu ti, skoro zavidim, taky bych si schrupla, ale musim si tu hrat s panenkami ![]()
Layi, co dela ta tvoje holcina? Taky te zamestnava hranim? ![]()
Ahojky dievčatá,
môžem k vám? Založila som síce skupinu,ale nevšimla som si,že vy už tu máte. ![]()
Luci díky za pozvánku ![]()
Ahojte a vítejte ![]()
Tak se nám to ještě pořád vesele rozrůstá. Jsem zvědavá, kolik nás nakonec bude ![]()
Koalka: Tobě už malá nespí po obědě? Já se snažím s prdochem lehnout, ale jakmile začnu usínat, on už vstává. A když si nejdu lehnout, tak klidně chrní dvě hodiny ![]()
Mony, to je mi líto, co se vám stalo. Držím palce, ať vám to co nejdřív vyjde až do konce.
A konečně jsem se objednala k doktorce na prohlídku, jdu 8. března. Takže nakonec o týden dřív, než jsem počítala.
ahoj holky, já byla celý den v práci…
Moni: moc mě mrzí že mrcha dorazila, já se toho taky pořád hrozně bojím že přijde
přeji ať se brzy znovu zadaří ![]()
ahoooj nikuško!
a dobre rano holky. dneska sem musela vstavat pred pátou jsem jak zombie
přeju všem hezký den ![]()
ahoj Niki, vítej mezi námi ![]()
jinak holky, jak jsem včera říkala, že se cítím super, už to nikdy neřeknu, ráno jsem vstala..a děs, jsem jak kdybych do rána někde pařila… posnídala jsem lehkou kolu, protože nic jiného nepozřu a modlím se, ať neumřu, asi si ten žaludek nechám vyoperovat
![]()
babu mně je dneska taky nějak na
nestihla jsem si rano nic koupit tak aspon věnečky z automatu, ale moc to nepomáha