Poradna duly
Jana Čurdová
holky co jste doma: jak mate vychazky? nekde sem cetla ze ma nedo 2 hod rano a 2 hod odpo a nekdo zas neomezene? to je to opravdu pokazde jine? díky ![]()
Já když jsem byla s prvním tak mě nechával hned protože jsem trošičku krvácela tak jsem měla odpočívat a měla jsem ty 2 a 2h, později asi někdy od 12tt neomezeně.
a co mam te doktroce rict? nebavi me jezdit do prace, date mi riziko? ja se omlouvam ze se ptam jak debil, ale nemam s tim zkušenost ![]()
lucienne tak nějak bych jí to řekla klidně,já to řekla podobně
tak děkuju, to jsem zvědavá co mi řekne. ona mi teda minule řekla, že když budu mít obtíže že to nebudu moct vydržet, tak mi da neschopenku, ale asi myslela jen docasnou protoze rekla ze prvnich 14 dni hradi zamestnavatel a ze to neni nic moc… ![]()
Babunek: jéé tak to jsme na tom stejně ![]()
Jinak jsem koukala, že se bavíte o věku. No mě je 28 a do práce taky dojíždím celkem daleko, když je Praha průjezdná, tak to mám tak na hodinku, bydlíme taky za Prahou, zhruba někde tam jako lucienne
doktor mě chtěl hned od začátku nechat doma, jelikož mimiko čekáme po KET, přirozeně, to nějak nešlo
ale já bych se doma zbláznila, tak jsme se dohodli, že pokud se budu cítit dobře a nebudou žádné komplikace můžu chodit do práce, ale jen tam pěkně sedět, nenervovat se a žádný metro a dlouhé pochůzky.......ale jsem vděčná, že nemusím sedět doma. Při minulém těhotenství jsem seděla doma a stejně to nedopadlo, tak jsem si řekla, že radši budu pracovat a o to míň se budu pozorovat
............ nicméně se pozoruju stejně, ale alespoň jsem mezi lidma ![]()
celkově je neschopenka nic moc letos už…je to pořád stejná výše
ono autem je to asi lepsi, ale ja se po 3 nehodach jako spolujezdec hrozne bojim ridit
a v praci se nudim a pozoruju vic nez doma, protoze nemam nic moc co delat. to vidite ze furt pisu ne? ![]()
Luci řekni dr. že tě to cestování strašně stresuje, že se ti dělá na omdlení v MHD atd. Pokud je rozumná tak tě doma nechá. Akorát je pravda že s těma vycházkama je to různý, některý dr. víc jak 2 + 2 hodiny nenapíšou. Ale je fakt že já byla na nemocenský 3 měsíce a ani jednou mi kontrola nepřišla
děkuju Layo.
ja se kontrol bojim jak čert kříže. ale rada bych chodila s manželem plavat že by mě bral autem abych nebyla v mhd a na to by mi 2 hodky nestačili. no ještě uvidim jak bude ![]()