Dubňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
957
17.3.11 15:02

Ahoj holky, to vůbec netuším jak má být mimi velké na plavání, to bych kecala. Jinak dneska kontrola u doktora a monitor, nevím nic jinýho než, že se dole ještě nic neděje a chytala jsem celou dobu srdíčko tím senzorem, protože se mi každou dobu ztrácelo v mých útrobách :-) Navíc jsem se dneska tak krutě přejedla :oops: :oops: až se fakt stydím, chci už rodit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.11 15:50

Také dubňátka

Ahojky nastávající maminky, připojím se k vám, jakožto očekávající maminka na duben. :kytka: Naše malá by se měla narodit kolem 20.4. Jelikož jsem si četla diskuzi jen na začátku a na konci, nevím obsah té poloviny, ale to snad neva 8-) My jsme na 31.+2..tt vážili 1734g a doktorka mi řekla, že malá je menší o 3 dny. Ale když tak porovnávám ty hodnoty s těma, co jsou tady, tak mi to příjde ok :?: Dnes jsem se byla zapsat do porodnice a bohužel mi řekli, že na 90% budu rodit císařem :cry: Pač první těhu bylo také císařem a to na 31.+4.tt, takže by to bylo prý teď moc rizikové. Nemáte tady některá z vás podobné zkušentosti? Já mám právě hrozné trauma z toho 1.CS a chtěla jsem teď rodit normálně :-? Jinak my máme úplně už celou výbavičku a chybí jen sbalit do porodky, ale to furt nějak odkládam. Mám strach, že jak sbalím, tak to na mě příjde :-? A tentokrát to chci dotáhnout aspoň na 36.tt.....Přeji všem pohodové těhu. Ivča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
17.3.11 16:10

Tak to mě se děje zase dost. Doktorka se pořád diví, že na 34 týden se už mé tělo nějak rychle připravuje na porod. Čípek už mám 1 cm, další prohlídku 30/3 a na krátké procházky chodit můžu a pak doma ležet. Takže sama čekám, že do 3 týdnů snad porodím. Prcek mi silou tlačí hlavičku na dělohu a nemá už v bříšku místo. Tak hlavně ať vydrží do 36 týdne ať jsme v pořádku. Držte palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
17.3.11 16:15

Ahoj Chiaruzzo, vítám tě mezi náma. Jsem prvorodička, takže mám zkušenosti pouze s mým velkým miminkem v bříšku :-) Ale vím jen, že moje švagrová první miminko rodila císařem, protože mělo omotanou kolem krku pupeční šňůru a netočíl se vůbec dolů a doktoři ji na druhý porod také strašili císařem a druhého chlapečka nakonec porodila normálně. Neměla žádné problémy, točil se správně, tak nebyl důvod císaře dělat. Ale vše musí posoudit hlavně doktor. Tak neboooj a jen se těš. Doktoři jsou dneska machři. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5035
17.3.11 16:21
chiaruzza27 píše:
Ahojky nastávající maminky, připojím se k vám, jakožto očekávající maminka na duben. :kytka: Naše malá by se měla narodit kolem 20.4. Jelikož jsem si četla diskuzi jen na začátku a na konci, nevím obsah té poloviny, ale to snad neva 8-) My jsme na 31.+2..tt vážili 1734g a doktorka mi řekla, že malá je menší o 3 dny. Ale když tak porovnávám ty hodnoty s těma, co jsou tady, tak mi to příjde ok :?: Dnes jsem se byla zapsat do porodnice a bohužel mi řekli, že na 90% budu rodit císařem :cry: Pač první těhu bylo také císařem a to na 31.+4.tt, takže by to bylo prý teď moc rizikové. Nemáte tady některá z vás podobné zkušentosti? Já mám právě hrozné trauma z toho 1.CS a chtěla jsem teď rodit normálně :-? Jinak my máme úplně už celou výbavičku a chybí jen sbalit do porodky, ale to furt nějak odkládam. Mám strach, že jak sbalím, tak to na mě příjde :-? A tentokrát to chci dotáhnout aspoň na 36.tt.....Přeji všem pohodové těhu. Ivča

ahoj :mavam: ja patrim taky na duben ale do jine diskuse.
cekam sve druhe dite po 9 letech.prvni porod byl ukoncen cisarem asi po 17 hodinach a malej mel 4 kg a 54 cm.ja mam uzkou panev tak nebyla moznost ho vubec porodit.
ted cekam druhe mimi a dnes jsem 34+2 :srdce: dnes jsem musela do porodnice na ultrazvuk a do poradny! poboliva me jizva po cisari tak PA delala ultrazvik a jizva je tenci…tak bude sledovana.
v utery jedu do poradny tak snad se dozvim,zda bude planovany cisar. moje PA mi ho doporucila a ja budu rada po mem prvni porodu.
jinak proc musis mit druheho cisare???? a kde rodis???
ja rodim u Apolinare.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.11 17:29

Ahoj Lucette, děkuji za přivítání. A jak zvládáš své první těhu :wink: Už se ti to také blíží? V jakém jsi týdnu? Přeji mnoho štěstí. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.11 17:34

Ahoj Darlo, moje to je také druhé těhu a to po 4 letech. Jak jsem psala, to první bylo ukončené CS ve 31.+4tt., takže mi dnes v porodce - Mladá Boleslav řekli, že prý byla děloha ještě malá a teď je to spíše nebezpečné rodit přirozeně. Ale že mě do ničeho nenutí. To je teda na výběr,že :-? U Apolináře jsem byla na UTZ ve 20.tt a nejradši bych tam i rodila. Ale bojím se, že to máme na km daleko…Jsme z Milovic u Lysé n.Labem…A jaký byl tvůj první CS? Jak jsi ho zvládla? Já naprostá katastrofa, hlavně ta jizva 14 dní krvácela a vůbec se nezavírala. Když mi to chtěli znova otevřít, tak se konečně uzavřela :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5035
17.3.11 17:47
chiaruzza27 píše:
Ahoj Darlo, moje to je také druhé těhu a to po 4 letech. Jak jsem psala, to první bylo ukončené CS ve 31.+4tt., takže mi dnes v porodce - Mladá Boleslav řekli, že prý byla děloha ještě malá a teď je to spíše nebezpečné rodit přirozeně. Ale že mě do ničeho nenutí. To je teda na výběr,že :-? U Apolináře jsem byla na UTZ ve 20.tt a nejradši bych tam i rodila. Ale bojím se, že to máme na km daleko…Jsme z Milovic u Lysé n.Labem…A jaký byl tvůj první CS? Jak jsi ho zvládla? Já naprostá katastrofa, hlavně ta jizva 14 dní krvácela a vůbec se nezavírala. Když mi to chtěli znova otevřít, tak se konečně uzavřela :-o

ty jsi mela malou delohu…tak to jo. ja zase uzkou panev.
tak jizva bolela ale sestricky davaji prasky tak to nebyla takova hruza :wink:
a jizvu jsem mela opravdu krasnou a neni skoro videt :roll: tak zadny problem nebyl.
a ted doufam pujdu taky na cisare ! ta jizva je tenka a pri porodu muze prdnout a hlavne muj prvni porod 17 hod. byl fakt neco :zed: tak ja radeji cisare.
ale jsou holky co po cisari normalne rodi,kdyz neni problem.
a tobe ted doktor doporucil cisare???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
18.3.11 07:47

Ahojte holky,vítám také nové maminky.To zvládneme a všechno dobře dopadne :palec: .

DARLA-a jaké máš míry pánve?Já mám 21-22-28-16,jedna doktorka mi řekla,když bude mít mimčo kolem 4kg,tak mě trápit nebudou.Druhá doktorka,že to jsou normální rozměry :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5035
18.3.11 07:58

ahoj :kytka:
tak ja mam 23- 25- 31- 17,5 a to posledni je asi nejdulezitejsi mam to zaskrtnute cervene!
pri prvni tehu, mi taky jeden den pred porodem delal pan doktor ultrazvuk a vubec neodhadnul vahu a malej mel mit nejvic 3,6 kg a mel nakonec 4 kg.
a to bylo u Apolinare !!!!

PLAVACKU-to mas teda jeste uzsi panev nez ja!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
18.3.11 08:13

Taky tu 16 mám červeně,nejspíš se uvidí až u samotného porodu.Jenom doufám že když to nepůjde, nebudou mě dlouho trápit,ty míry se mi zdají hodně malé.Doktorky se už znovu ptát nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5035
18.3.11 11:55
plaváček píše:
Taky tu 16 mám červeně,nejspíš se uvidí až u samotného porodu.Jenom doufám že když to nepůjde, nebudou mě dlouho trápit,ty míry se mi zdají hodně malé.Doktorky se už znovu ptát nebudu.

a to mas jeste mensi panev nez ja…
a kolik vazi mimi???
a teda normalni rozmery to teda nejsou,kdyz ja mem malou panev a uz pri prvni tehu to bylo znaceno.
a kde budes rodit??? a jaky jsi tt. ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
21.3.11 08:00

DARLA-budu rodit ve ZNOJMĚ,jsem v 35 týdnu a k doktorce jdu 29.3.V 32týdnu malej měl 1850gramů,tak uvidíme.

Děvčata-papíry na pupečníkovou krev jsem nakonec poslala a můžu se rozhodnout až při samotném porodu jestli odebrat.Budete některá užívat před porodem homeopatika?Nakoupila jsem už maliník,lněné semínko a za týden hurá do toho :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
22.3.11 12:58

Holky asi mi odchází hlenová zátka, na internetu píšou tři dny do porodu, termín mám 17.4. tak uvidíme :dance: jenom abych se neradovala předčasně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
22.3.11 13:02

aha tak to může být klidně až za tři týdny no tak nic :mrgreen: , kdyby něco písnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí