Dubňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
957
9.3.11 09:15

cheby co ty kdy jdeš na kontrolu? Já jsem tak zvědavá vždycky, když tam jdu a doktor mi řekne, no nic zvláštního se tam neděje, tak doufám, že to nebude říkat i po tom 38. týdnu, protože na něj sázím :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
9.3.11 09:16

Já bych zase raději rodila večer.Míň lidí a nejsou tam hlavně žákyně.Co říkáš na odběr pupečníkové krve,mám před sebou papíry a pořád to probírám dokola,nevím,nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
9.3.11 09:22

ahojky plaváčku a vítej mezi námi.Koukam že máš termín jako já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
9.3.11 09:25
plaváček píše:
Já bych zase raději rodila večer.Míň lidí a nejsou tam hlavně žákyně.Co říkáš na odběr pupečníkové krve,mám před sebou papíry a pořád to probírám dokola,nevím,nevím.

no určitě bych se tomu nebránila, akorát nevím ten odběr je pro tebe do úschovy nebo dárcovství. Já jsem hlavně žádný papíry nedostala, nic o porodu jsem s nikým nepsala, takže je to pro mě novina. Ale co se týká toho pupečníku, asi bych šla do dárcovství, stejně to má přijít nazmar, tak ať alespoň pomůže ostatním, kteří tu krev potřebují.
Měla jsem u prvního jednu žákyni, v tý bolesti mi to ani nepřišlo, že tam je, ale když odcházela, říkala že dítě nikdy nechce, tak to by asi při pohledu říkal každej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
9.3.11 09:27

lucka.Kr já jdu až 31.3 to už jdu i na monitor tak doufám že bude vše v pořádku jako doposud

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
9.3.11 09:38

chebanda-to já mám všechno pozjišťované,ale nejsem ještě rozhodnutá.Jen mě zajímá jestli o tom taky uvažujete.Určitě bych si to nechala,nedarovala.Odběr stojí 10tisíc,potom 1500ročně.Musí to být dopředu v porodnici domluvené.Chci rodit do vany a u nás ten odběr ve vodě neberou,tak právě nevím.To jseš dobrá,já žákyně určitě odmítnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8022
9.3.11 14:57
chebandaM píše:
makakela a kdy že máš vubec termín?

Já mám 20.4. a co ty??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8022
9.3.11 15:00
lucka.Kr píše:
no maky tak to s tou váhou to fakt nemá chybu, takže asi nebudeš ta funící maminka jako jsem já :mrgreen: a po porodu budeš vypadat ještě líp než před porodem, to bych taky brala :-) Kdy jdeš zase na kontrolu, já jdu až 17. na monitor,normálně jsem už taková nervozní, když jdu ven vždycky si beru mobil, kdyby náhodou… dneska bych mohla sbalit tu taky tu tašku, akorát se děsím, že mě to chytne v noci, to musí být depresivní si myslím :nevim: kontrakce u prvního začly v 10 dopoledne jako na objednání :-)

No to sice je fajn, ale bohužel už před těhotenstvím jsem nebyla zrovna hubená, takže shazovat stejně chci, ale snad to půjde, kolem mimča je shon tak sand to půjde. Na kontrolu jdu zítra. Dneska jdu na ultrazvuk kvůli tomu že mimi je malinkaté než by mělo ýt. Tašku už mám nachystanou, kočárek taky, přebalovací komodu taky tak už jen to mimi. Jé mmě je jedno kdy budu rodit, hlavně at je u toho přítel :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
9.3.11 15:03

makakela já mám termín 25.4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8022
9.3.11 15:11
chebandaM píše:
makakela já mám termín 25.4.
Škoda že nejsi z Vyškova, mohli jsme se potkat na porodce :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
9.3.11 15:16

makakela to je škoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8022
9.3.11 15:17
chebandaM píše:
makakela to je škoda

jo to jo, jak to tak vypadá, tak budu asi rodit sama :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
9.3.11 15:19

také čekáš první?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8022
9.3.11 15:20
chebandaM píše:
také čekáš první?

jojo čekám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
9.3.11 15:56

Ahojte holky,

tak jsem tady taky nováček a rodit mám 27/4. Jsem ráda, že můžu pokecat s někým, kdo rodí ve stejnou dobu, jako já.
Teď jsem ve 33 týdnu a doktorka mi minulý týden řekla, že miminko váží o půl kila více. Místo 2 kg, má 2,5kg. Prý je velký jako ve 35 týdnu. Máte taky některá z Vás tyto zkušenosti? Miminko je už bohužel těžké a mám nakázáno doma ležet, jinak půjdu do porodnice, abych předčasně neporodila. Nevíte, od kterého týdne těhotenství už může žena porodit uplně zdravé děťátko? Je to 35 týden a nebo až pozdější?

Těším se na Vaše odpovědi. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital