Dubňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8022
7.3.11 14:47
chebandaM píše:
makakela to je hezké jméno,mi kdyby jsme měly kluka tak jsme pro nej měly jméno David

Taky pěkny, já jsem chtěla Tadeáška ale neprošlo to u přítele. A jaké máte pro holčičku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
7.3.11 15:09

makakela pro holčičku máme jméno Nelinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8022
7.3.11 16:13
chebandaM píše:
makakela pro holčičku máme jméno Nelinka

Jejda tak to je moooc krásné jméno :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
7.3.11 21:16

ahoj holky jména pro vaše mimísky jsou nádherný :srdce: Dneska mě dojala tchýně, malej ještě není venku, já myslím na porod s pocitem, že to bude fakt „porod“ :mrgreen: a ona přemýšlí už o očkování tím prevenarem 13, no chápete to? Ona je zdravotní sestra na chirurgii, ledacos zařídí, ale aby mi u nás v Písku zařídila třeba ten epidurál to ne. Já vím, že zdraví miminka je přednější, ale proč to neřešit až po jeho narození že? :roll: Jakej na to máte holky názor, já čekám druhý dítě a to moje první bylo jen na povinných očkování a je naprosto zdravý. Mám doktora, kterej je taky toho názoru, že veškerý očkování mimo povinné je je přežitek týhle doby, tak nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
7.3.11 21:23

Holky tak mě napadlo kolik máte nahoře kil? Já 15 :oops: katastrofa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale co horší by to bylo, kdybych to měla nahoře a těhotná nebyla, tak si říkám. Ale oproti prvnímu těhu to ještě jde, to jsem měla 24, dodnes nechápu jak jsem to mohla pobrat nakonec prcek vážil 3050g a v porodnici jsem nechala i s dietní stravou 10Kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
8.3.11 08:46

lucka.KR ahojky já bych asi také zustala jen na těch poviných očkování.Jinak já zatím nabrala 10kg a napořád bych je nechtěla už ted se sotva hrabu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
8.3.11 08:47

makakela děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8022
8.3.11 12:30
lucka.Kr píše:
Holky tak mě napadlo kolik máte nahoře kil? Já 15 :oops: katastrofa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale co horší by to bylo, kdybych to měla nahoře a těhotná nebyla, tak si říkám. Ale oproti prvnímu těhu to ještě jde, to jsem měla 24, dodnes nechápu jak jsem to mohla pobrat nakonec prcek vážil 3050g a v porodnici jsem nechala i s dietní stravou 10Kg.

Ahojky, já mám pouze 2 kila navíc :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
8.3.11 13:00

makakela tak to ti docela závidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8022
8.3.11 17:55
chebandaM píše:
makakela tak to ti docela závidím

Děkuji já jsu sama ráda, proteže nejsu zrovna nejchudší tak aspon budu shazovat mou váhu a ne ješte tu co bych nabrala v těhu. Ale ještě nejsu u konce a můžu nabrat více :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
9.3.11 08:43

makakela a kdy že máš vubec termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
9.3.11 08:55

Ahoj holky,můžu se přidat,termín mám 25.4-čekám první mimi :srdce: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
9.3.11 09:05

ahojky plaváčku, vítej mezi námi :kytka: jaký máš jméno pro mimíska :srdce: jsem ráda,že tahle diskuze se pomalu ale jistě rozrůstá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
9.3.11 09:11

no maky tak to s tou váhou to fakt nemá chybu, takže asi nebudeš ta funící maminka jako jsem já :mrgreen: a po porodu budeš vypadat ještě líp než před porodem, to bych taky brala :-) Kdy jdeš zase na kontrolu, já jdu až 17. na monitor,normálně jsem už taková nervozní, když jdu ven vždycky si beru mobil, kdyby náhodou… dneska bych mohla sbalit tu taky tu tašku, akorát se děsím, že mě to chytne v noci, to musí být depresivní si myslím :nevim: kontrakce u prvního začly v 10 dopoledne jako na objednání :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
9.3.11 09:12

Děkuji,bude se jmenovat Rostislav po tátovi.Máme už 2kg asi nebude žádnej drobeček.Taky nemám nic nachystaného,odpoledne jdu do zdravotnických potřeb a v pátek jedem do Brna na veletrh-tak uvidíme.Do konce března už bych chtěla vše mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí