Poradna duly
Jana Čurdová
chebandaM píše:
makakela to je hezké jméno,mi kdyby jsme měly kluka tak jsme pro nej měly jméno David
Taky pěkny, já jsem chtěla Tadeáška ale neprošlo to u přítele. A jaké máte pro holčičku??
chebandaM píše:
makakela pro holčičku máme jméno Nelinka
Jejda tak to je moooc krásné jméno
![]()
ahoj holky jména pro vaše mimísky jsou nádherný
Dneska mě dojala tchýně, malej ještě není venku, já myslím na porod s pocitem, že to bude fakt „porod“
a ona přemýšlí už o očkování tím prevenarem 13, no chápete to? Ona je zdravotní sestra na chirurgii, ledacos zařídí, ale aby mi u nás v Písku zařídila třeba ten epidurál to ne. Já vím, že zdraví miminka je přednější, ale proč to neřešit až po jeho narození že?
Jakej na to máte holky názor, já čekám druhý dítě a to moje první bylo jen na povinných očkování a je naprosto zdravý. Mám doktora, kterej je taky toho názoru, že veškerý očkování mimo povinné je je přežitek týhle doby, tak nevím ![]()
Holky tak mě napadlo kolik máte nahoře kil? Já 15
katastrofa
ale co horší by to bylo, kdybych to měla nahoře a těhotná nebyla, tak si říkám. Ale oproti prvnímu těhu to ještě jde, to jsem měla 24, dodnes nechápu jak jsem to mohla pobrat nakonec prcek vážil 3050g a v porodnici jsem nechala i s dietní stravou 10Kg.
lucka.KR ahojky já bych asi také zustala jen na těch poviných očkování.Jinak já zatím nabrala 10kg a napořád bych je nechtěla už ted se sotva hrabu ![]()
lucka.Kr píše:
Holky tak mě napadlo kolik máte nahoře kil? Já 15katastrofa
![]()
![]()
ale co horší by to bylo, kdybych to měla nahoře a těhotná nebyla, tak si říkám. Ale oproti prvnímu těhu to ještě jde, to jsem měla 24, dodnes nechápu jak jsem to mohla pobrat nakonec prcek vážil 3050g a v porodnici jsem nechala i s dietní stravou 10Kg.
Ahojky, já mám pouze 2 kila navíc ![]()
chebandaM píše:
makakela tak to ti docela závidím
Děkuji já jsu sama ráda, proteže nejsu zrovna nejchudší tak aspon budu shazovat mou váhu a ne ješte tu co bych nabrala v těhu. Ale ještě nejsu u konce a můžu nabrat více ![]()
ahojky plaváčku, vítej mezi námi
jaký máš jméno pro mimíska
jsem ráda,že tahle diskuze se pomalu ale jistě rozrůstá ![]()
no maky tak to s tou váhou to fakt nemá chybu, takže asi nebudeš ta funící maminka jako jsem já
a po porodu budeš vypadat ještě líp než před porodem, to bych taky brala
Kdy jdeš zase na kontrolu, já jdu až 17. na monitor,normálně jsem už taková nervozní, když jdu ven vždycky si beru mobil, kdyby náhodou… dneska bych mohla sbalit tu taky tu tašku, akorát se děsím, že mě to chytne v noci, to musí být depresivní si myslím
kontrakce u prvního začly v 10 dopoledne jako na objednání ![]()
Děkuji,bude se jmenovat Rostislav po tátovi.Máme už 2kg asi nebude žádnej drobeček.Taky nemám nic nachystaného,odpoledne jdu do zdravotnických potřeb a v pátek jedem do Brna na veletrh-tak uvidíme.Do konce března už bych chtěla vše mít.