Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj
tak ja se pomalu pripravuju, taska zabalena, nervy na pochodu
„moje“ mudr ma odejit, tak jsem zvedava…
Prihlaste se zeny, jenz budete take rodit na Bulovce, treba se tam uvidime ![]()
koho to v blizke dobe ceka
?? ja mam termin az 21.3 ale rodit budu driv, prenaseni nehrozi
ani by mi to nedovolili
Já mám termín tedy až 13. dubna, ale také napjatě čekám, jak to s Bulovkou dopadne…
zavirat se nema, mluvila jsem s doktory, je to jen novinarska kachna…
pisou to i na webu bulovky
Informace, že 1.března zavíráme porodnici, není ani od vedení
Gynekologicko-porodnické kliniky FNB, od vedení Neonatologického oddělení
FNB, ani od vedení Fakultní nemocnice Na Bulovce. Jde o desinterpretaci ze
strany médií.
Tak snad…nerada bych rodila někde pod bukem. Ikdyž oni se asi dohodnou do 1.3. nějak všichni.
Mě to čeká až o měsíc později než tebe ![]()
Zavření Bulovky se nebojím, mělo by to být co vím v pohodě.
no ja uz chci rodit, tak jsem hledala nejakou stejne tehotnou ![]()
Čauki holky,
já mám sice termín až v červenci,ale chci taky rodit na Bulovce:-)…pokud tam teda dojedu:-)))
v pondělí se jdu optat na registraci,tak uvidíme.....:-)
Minule jsem se při registraci dozvěděla, že zrovna na můj 1.termín budou malovat
![]()
Jak jinak snšíte těhu? V pohodě? Víte ,co čekáte???
tak já to mám přelom dubna května, takže jsem také s napětím očekávala, ale teď už mě to netrápí.. přecijen jsem to brala s rezervou, že je to zkrátka bububu a jestliže se teď vyjádřili, že oni to ani v plánu neměli, tak jsem klidná úplně.
a nevím proč, ale poslední týden mám nějak pocit, že budu rodit dřív… ach ta psychika. ![]()
![]()
tak všem zdar!!!
Bebuska píše:
tak já to mám přelom dubna května, takže jsem také s napětím očekávala, ale teď už mě to netrápí.. přecijen jsem to brala s rezervou, že je to zkrátka bububu a jestliže se teď vyjádřili, že oni to ani v plánu neměli, tak jsem klidná úplně.
a nevím proč, ale poslední týden mám nějak pocit, že budu rodit dřív… ach ta psychika.![]()
tak všem zdar!!!
Tak to se tam možná potkáme
Já mám termín konec dubna, ale taky to bude určitě opět dřív, o tom jsem přesvědčená ![]()
já jdu v pátek na kontrolu, už čekám, že si mě tam nechají, chtěli už minule, jsem se složila v ordinaci ![]()
jizvíková píše:
já jdu v pátek na kontrolu, už čekám, že si mě tam nechají, chtěli už minule, jsem se složila v ordinaci
jéje, proč, bylo ti šoufl? Držím palce a teda, koukám na metříky, uf, máš můj obdiv, já bych to asi nedala.. na to člověk musí mít povahu
![]()
tak uvidíš, očekáváš hodně předčasný porod ![]()
každopádně dej vědět! ![]()
no, mam nizky tlak, tak omdlivam a mimi tlaci, takze jak sedim nebo lezim na zadech, svihnu sebou ![]()
jizvíková píše:
no, mam nizky tlak, tak omdlivam a mimi tlaci, takze jak sedim nebo lezim na zadech, svihnu sebou
jejda, teda.. takže i kvůli tomu tě musí hlídat a předčasný porod navrhují??? promiň, jestli se ptám jak trubka.. ![]()