Poradna duly
Jana Čurdová
rebarbor píše:
Tak to je dobrý vědět, je pravda, že moc kamarádů s miminem nemáme, tohle jsou první průkopníci. Asi si opíšu všechny značky, co jste napsaly a začnu to systematicky porovnávatAle x-lander vydržel novoroční cestu na Říp a zpátky, zatím je můj favorit.
taky se ráda přiučím a získám nové vědomosti
Já mám právě známou s x landerem 2010.....
o uvidíme kočárky jsou ještě daleko ![]()
tebilly píše:Hanellka píše:Ahoj a vitej. Mela jsem rozvojenou pochvu, resili i delohu. Prepazka tam neni, jen je srdcovita. Pochvu vyresili, prepazku rozrizli. Pred operaci mi rikali, ze tam meli pani, co i s rozdvojenou delohou 2× normalne deti donosila a porodila. A to ti na to dr prisel az ted?
Ahoj holky,
rada by jsem se k vám taky přidala.Jsem v 8+1,Termín mám 13.11.Byla jsem už na ultrazvuku a srdičko nám bije.Jen mi zjistili s největší pravděpodobností vrozenou vadu dělohy (rozdvojenou a srdcovitého tvaru)nemáte některá z vás s tím zkušenosti?
Ahoj,právě,že na to přišli až teď,prý to předtím na ultrazvuku nebylo vidět.Tak nevím co si mám o tom myslet,ale snad to bude v pořádku…
j.pampeliska píše:
Vitej![]()
tak premyslim ze ja jsem 7+3 a termin mam 11.11…
to co mas ty ma byvala kamaradka. Te ale bohuzel tehu nevyslo, musela na ukonceni protoze miminko melo vadu neslucitelnou se zivotem. Kazdopadne ji ani nijak extremne nevysetrovali, spis jde asi az o porod… Nerikala nic ze by s tim meli dr problem.tak my tam tech par dni nesedi, no neva
No jo
,teď na to koukám,že jsem se překlepla 7+1.Pardon,díky za odpověď ![]()
Já už na kočárky taky koukala, líbily se mi Jane i X-lander, ale myslím, že budeme vybírat tak, aby se především vešel do našeho malého auta a byl pokud možno do terénu
Já mám za sebou druhou kontrolu a mimísek pěkně roste, máme 2,1 cm a podle měření jsem o pár dní poskočila a jsem 9+2. To vypadá, že mi ten termín bude vycházet na přelomu října a listopadu.
Zdravím všechny nově příchozí, se tu pěkně rozrůstáme.
Ahoj holky.
Gratuluji k novym kontrolam a dobrym zpravam!
Ja jsem silene unavena. Mam hlad a zizen ale vetsinou se bojim cokoliv pozrit ![]()
my mame casualplay s4. Jsme s nim maximalne spokojeni. Co se tyce kocarku na outdoor mohu doporucit red castle. Ma ho sestrenka a je max spokojena. A kamaradka si ho poridila na malou ted v lednu - oni jsou hyperaktivci - lezou po horach, skalach atp. A zatim take spokojenost.
Holky máte taky občas takové tupé bolesti v zádech…jednou nalevo pak napravo?
Ahoj holky ![]()
Moc vám děkuji za uklidnění!Já taky pěvně doufám a věřím,že
za těch 14 dní už bude!!!
Dneska jsme byli u zápisu-přeložení a můžeme přestoupit hned v pondělí
Tak jsem moc ráda,že to vyšlo!Aspoň nebudem(pokud vše dopadne ok) podezřelý,že jsme něco zamlčeli
A hlavně bude Pavlík ve školce hned za barákem,jsem moc ráda!Hlavně,aby se mu líbilo ![]()
Jinak zítra už jdu po 14 dnech do práce a mám nějakej divnej pocit-nechce se mi
Ale jen tam vejdu,tak to bude snad ok!
Doma si to ještě užijem až až.
Dneska bylo nádherně,co?Jsme byli celé odpoledne na zahradě
tohle počasí je skvělý.Jen jsem byla děsně ospalá,ale šli jsme na procházku a bylo fajn.
Ahojte holciny!
Vsechny vas moc zdravim ![]()
S vasim dovoleni se tu pridam do vasi diskuze.
Vcera jsem zjistila, ze jsem tehule (udelala jsem si testik, protoze MS se nedostavovala). ![]()
Bylo to pro me velmi mile prekvapeni. 20. brezna slavil muj maly Radecek svoje prvni narozeninky a uz je tu na ceste dalsi mimi. Dneska jsem byla na UTZ a mame 6 tydnu (TP 24.11.) Radecek byl pocat IUI. Takze otehotnet pro nas nebylo jednoduche. A ted i pres to, ze stale kojim meho rocniho chlapecka jsem opet tehule ![]()
Příspěvek upraven 30.03.11 v 07:14
Pampeliško, my máme taky casual s4 a taky ho nebudu měnit. Jsem s ním spokojená.
Beatito, gratuluju. To muselo potěšit, že druhé mimi přišlo tak rychle.
Beatito
to je krásný a moc tleskám
a samozřejmě gratuluji
Ahoj holky,
tak jsem se vrátila od gyndr. fazolka se hezky v bříšku válí na srdíčko je prý ještě brzo, otěhotněla jsem nejspíš dýl podle dr. a aby mě nemusela objednávat 2× po sobě, tak si dala prodlevu a objednala mě až na 19.4. Mě snad hrábne do tý doby ![]()
Včera bylo princezně rok ![]()
Ahojky
![]()
Beatita píše:
Ahojte holciny!
Vsechny vas moc zdravim
S vasim dovoleni se tu pridam do vasi diskuze.
Vcera jsem zjistila, ze jsem tehule (udelala jsem si testik, protoze MS se nedostavovala).
Bylo to pro me velmi mile prekvapeni. 20. brezna slavil muj maly Radecek svoje prvni narozeninky a uz je tu na ceste dalsi mimi. Dneska jsem byla na UTZ a mame 6 tydnu (TP 24.11.) Radecek byl pocat IUI. Takze otehotnet pro nas nebylo jednoduche. A ted i pres to, ze stale kojim meho rocniho chlapecka jsem opet tehulePříspěvek upraven 30.03.11 v 07:14
Dobre rano zeny,
uvazuju, ze zajdu na gyndu uz v patek, to tam je moje mudra, teda muz me k tomu nuti, protoze to brisko me vecer boliva fakt hodne
a v sobotu mame velikanananskou akci, tak abych byla v klidu… nebo co myslite????
![]()
Ahoj Beatito,gratuluji k prďolce a přeji at vše probíhá v pořádku.....