Listopad 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4228
29.3.11 16:52
rebarbor píše:
Tak to je dobrý vědět, je pravda, že moc kamarádů s miminem nemáme, tohle jsou první průkopníci. Asi si opíšu všechny značky, co jste napsaly a začnu to systematicky porovnávat :lol: Ale x-lander vydržel novoroční cestu na Říp a zpátky, zatím je můj favorit. :palec:

taky se ráda přiučím a získám nové vědomosti :)Já mám právě známou s x landerem 2010.....
o uvidíme kočárky jsou ještě daleko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
29.3.11 17:53
tebilly píše:
Hanellka píše:
Ahoj holky, :-)
rada by jsem se k vám taky přidala.Jsem v 8+1,Termín mám 13.11.Byla jsem už na ultrazvuku a srdičko nám bije.Jen mi zjistili s největší pravděpodobností vrozenou vadu dělohy (rozdvojenou a srdcovitého tvaru)nemáte některá z vás s tím zkušenosti?
Ahoj a vitej. Mela jsem rozvojenou pochvu, resili i delohu. Prepazka tam neni, jen je srdcovita. Pochvu vyresili, prepazku rozrizli. Pred operaci mi rikali, ze tam meli pani, co i s rozdvojenou delohou 2× normalne deti donosila a porodila. A to ti na to dr prisel az ted?

Ahoj,právě,že na to přišli až teď,prý to předtím na ultrazvuku nebylo vidět.Tak nevím co si mám o tom myslet,ale snad to bude v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
29.3.11 18:00
j.pampeliska píše:
Vitej :)

tak premyslim ze ja jsem 7+3 a termin mam 11.11… :nevim: tak my tam tech par dni nesedi, no neva ;)

to co mas ty ma byvala kamaradka. Te ale bohuzel tehu nevyslo, musela na ukonceni protoze miminko melo vadu neslucitelnou se zivotem. Kazdopadne ji ani nijak extremne nevysetrovali, spis jde asi az o porod… Nerikala nic ze by s tim meli dr problem.

No jo :lol: ,teď na to koukám,že jsem se překlepla 7+1.Pardon,díky za odpověď :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3390
29.3.11 18:20

Já už na kočárky taky koukala, líbily se mi Jane i X-lander, ale myslím, že budeme vybírat tak, aby se především vešel do našeho malého auta a byl pokud možno do terénu

Já mám za sebou druhou kontrolu a mimísek pěkně roste, máme 2,1 cm a podle měření jsem o pár dní poskočila a jsem 9+2. To vypadá, že mi ten termín bude vycházet na přelomu října a listopadu.

Zdravím všechny nově příchozí, se tu pěkně rozrůstáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
29.3.11 19:13

Ahoj holky.

Gratuluji k novym kontrolam a dobrym zpravam!

Ja jsem silene unavena. Mam hlad a zizen ale vetsinou se bojim cokoliv pozrit :(

my mame casualplay s4. Jsme s nim maximalne spokojeni. Co se tyce kocarku na outdoor mohu doporucit red castle. Ma ho sestrenka a je max spokojena. A kamaradka si ho poridila na malou ted v lednu - oni jsou hyperaktivci - lezou po horach, skalach atp. A zatim take spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
29.3.11 19:18

Holky máte taky občas takové tupé bolesti v zádech…jednou nalevo pak napravo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
29.3.11 19:23

Ahoj holky :mavam:

Moc vám děkuji za uklidnění!Já taky pěvně doufám a věřím,že :srdce: za těch 14 dní už bude!!!

Dneska jsme byli u zápisu-přeložení a můžeme přestoupit hned v pondělí :palec: :potlesk: Tak jsem moc ráda,že to vyšlo!Aspoň nebudem(pokud vše dopadne ok) podezřelý,že jsme něco zamlčeli :oops: A hlavně bude Pavlík ve školce hned za barákem,jsem moc ráda!Hlavně,aby se mu líbilo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
29.3.11 19:26

Jinak zítra už jdu po 14 dnech do práce a mám nějakej divnej pocit-nechce se mi :think: Ale jen tam vejdu,tak to bude snad ok!

Doma si to ještě užijem až až.

Dneska bylo nádherně,co?Jsme byli celé odpoledne na zahradě :palec: tohle počasí je skvělý.Jen jsem byla děsně ospalá,ale šli jsme na procházku a bylo fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
30.3.11 06:23

Ahojte holciny!
Vsechny vas moc zdravim :-D
S vasim dovoleni se tu pridam do vasi diskuze.
Vcera jsem zjistila, ze jsem tehule (udelala jsem si testik, protoze MS se nedostavovala). :dance:
Bylo to pro me velmi mile prekvapeni. 20. brezna slavil muj maly Radecek svoje prvni narozeninky a uz je tu na ceste dalsi mimi. Dneska jsem byla na UTZ a mame 6 tydnu (TP 24.11.) Radecek byl pocat IUI. Takze otehotnet pro nas nebylo jednoduche. A ted i pres to, ze stale kojim meho rocniho chlapecka jsem opet tehule :-D

Příspěvek upraven 30.03.11 v 07:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
30.3.11 06:37

To je krasny :srdce:
koukam ze priroda umi prekvapit a potesit :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
30.3.11 08:27

Pampeliško, my máme taky casual s4 a taky ho nebudu měnit. Jsem s ním spokojená.
Beatito, gratuluju. To muselo potěšit, že druhé mimi přišlo tak rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
30.3.11 08:29

Beatito
to je krásný a moc tleskám :potlesk: a samozřejmě gratuluji

Ahoj holky,
tak jsem se vrátila od gyndr. fazolka se hezky v bříšku válí na srdíčko je prý ještě brzo, otěhotněla jsem nejspíš dýl podle dr. a aby mě nemusela objednávat 2× po sobě, tak si dala prodlevu a objednala mě až na 19.4. Mě snad hrábne do tý doby :roll:

Včera bylo princezně rok :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3775
30.3.11 08:36

Ahojky :mavam: :mavam: :mavam:

To je krásný! Gratuluju :hug: :huban: :srdce:
Beatita píše:
Ahojte holciny!
Vsechny vas moc zdravim :-D
S vasim dovoleni se tu pridam do vasi diskuze.
Vcera jsem zjistila, ze jsem tehule (udelala jsem si testik, protoze MS se nedostavovala). :dance:
Bylo to pro me velmi mile prekvapeni. 20. brezna slavil muj maly Radecek svoje prvni narozeninky a uz je tu na ceste dalsi mimi. Dneska jsem byla na UTZ a mame 6 tydnu (TP 24.11.) Radecek byl pocat IUI. Takze otehotnet pro nas nebylo jednoduche. A ted i pres to, ze stale kojim meho rocniho chlapecka jsem opet tehule :-DPříspěvek upraven 30.03.11 v 07:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
30.3.11 09:41

Dobre rano zeny,
uvazuju, ze zajdu na gyndu uz v patek, to tam je moje mudra, teda muz me k tomu nuti, protoze to brisko me vecer boliva fakt hodne :nevim: a v sobotu mame velikanananskou akci, tak abych byla v klidu… nebo co myslite???? :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
30.3.11 09:48

Ahoj Beatito,gratuluji k prďolce a přeji at vše probíhá v pořádku.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí