Listopad 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2046
31.3.11 10:59

Tak se dej hlavně do klidu. Vím že se to lehce říká, ale mysli na to, že nejsi sama, kdo má nějaké obavy. Koukni na mě, já sice nešpiním a nic, ale taky jsem nervózní z toho, že mám sice těhotenství potvrzené od 23.3 z krve, ale třeba ultrazvuk jsem ještě ani neviděla a na prohlídku jdu až 8.4 (ty dva týdny jsou nekonečné), ale prostě na to nemyslím a v duchu si říkám, že co se má stát, stane se a člověk to stejně neovlivní. Prostě jediné, co funguje je, dát se do pohody a být nad věcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
31.3.11 11:05

rebarbor špinění v začátcích je prý normál, pokud netrvá déle a není silnější :wink: Když jsem čekala malou, tak jsem taky začala špinit, byla jsem viděšená prvnička, ale během odpo to přešlo

snažilko a až uvidíš fazolku na UZV a doktorka ti řekne, že máš přijít až za další 2-4 týdny, tak budeš zase na nervy z toho dalšího čekání :lol:

zelvarka vítej :kytka: Jak dlouho si těhu? Co UZV, už proběhl? Pověz něco o sobě :-)

Příspěvek upraven 31.03.11 v 11:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
31.3.11 11:07

taky jdu na ultrazvuk 8.4. ale už sem byla v 6 tt a pak v 8 neočekávaně po bouračce, tak mě čeká 3. :-) přeju všem hodně sil a pavné nervy, holky! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
31.3.11 11:09

děkuji za přivítání, je mi čerstvích 26 let, jsem v 10. tt a mimčo jsem plánovala tak za 4 roky minimálně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
31.3.11 11:15

zelvarko člověk míní, život mění :-) Počkej, v závěru, budeš ráda, že máš prcka dřív než po té třicítce.
Já si také říkávala, že do třiceti mi ani nehne. Nakonec osud zavelel, já šílenou náhodou otěhotněla, letos mi bude 26 a čekám druhý a jsem ráda, že jsem „tak mladá“, že mám ještě dost energie a budu mít dost energie po dalších 10 let minimálně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
31.3.11 11:19

tak teď už je mi jasný, že plány mi byly změněny a že to asi bude fajn.. akorád mi to furt nějak nedochází a když sem si dělala 1. test, tak sem měla takovej ten co ukazuje + nebo - a já tam měla + úplně jasný a furt sem v tom hledala -, tedď zpětně mi to příjde vtipný :-)no pro jistotu jsem si jich udělala 5 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2046
31.3.11 11:21
No tak doufám, že už právě uvidím to :srdce: , dneska podle mensesu končím 6tt.
Miarei píše:
rebarbor špinění v začátcích je prý normál, pokud netrvá déle a není silnější :wink: Když jsem čekala malou, tak jsem taky začala špinit, byla jsem viděšená prvnička, ale během odpo to přešlo

snažilko a až uvidíš fazolku na UZV a doktorka ti řekne, že máš přijít až za další 2-4 týdny, tak budeš zase na nervy z toho dalšího čekání :lol:

zelvarka vítej :kytka: Jak dlouho si těhu? Co UZV, už proběhl? Pověz něco o sobě :-)

Příspěvek upraven 31.03.11 v 11:13
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
31.3.11 11:24

na ultrazvuku v 6 tt mi doktorka ukazovala srdíčko a já fakt nic neviděla.. :-) ale v 8 tt po tý bouračce už jo, bušilo o 106, ale furt mě teda nezaplavovaly nějaký mateřský pocity :-( uvidíme co teď 8.4. to bude 11.tt a má se dělat nějaký vyšetření co nehradí pojišťovna a odhalí vrozené vady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2046
31.3.11 11:32

No já taky doufám, že uvidím :srdce: , jinak bych byla strašně smutná :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
31.3.11 11:47

snažilko já byla u dr podle mensesu 6+1, prý jsem asi otěhotněla i déle a srdíčko ještě nebylo, prý tak za 2 týdny a pro jistotu mě objednala za 3 :lol: Jsem odcházela jak zpráskanej pes. No hlavně, že tam fazolka byla a vše vypadá zatím bezproblémově :-)

zelvarko já poprvé na ten test koukala jak bacil do lékárny a nějak jsem tomu nemohla věřit, podruhé jsem byla hapyy ale nějak mi pořád nedochází, že jsem těhu, to docvakne až s pořádným UZV ve 12 týdnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2531
31.3.11 11:51

Vítej Zelvarko!
Snažilko, uvidíš, že to uteče, už se jenom 8× vyspíš a jdeš na UZ :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
31.3.11 12:06

to je zvláštní já mám jít na ten ultrazvuk už v 11 tt. moje doktorka je nějaká hrrr :-)
a budete si nechávat říkat pohlaví až to bude vidět? My to chcem mít jako překvápko k porodu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
31.3.11 12:21

Našla jsem pěkné stránky, kde si pročítáte vše co se děje hezky týden po týdnu a informace jsou souhrné a poměrně obsáhlé

http://www.maminkam.cz/…-tehotenstvi

Já si pohlaví opět nechám říct, jsem nedočkavá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2046
31.3.11 12:38

Holky, tady mám pro Vás odpočinkovou pohádku pro Vaše dětičky, co se těší na sourozence :-)

http://www.pohadkar.cz/…rozeni-2dil/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
31.3.11 14:23

Ahoj holky.

Vitam nove a doufam ze vsechny maminky i miminka jsou v poradku!

Ja ted nejak nefunguju, nestiham. Jsem silene vycerpana a Kuba je jak torpedo. Porad nekde leze, neco vyndava. Ufff. Vcera jsem sla spat s nim v sedm. Dnes to vidim podobne, jen musim vyzehlit :(

Ja to nechapu. Od te doby co je Kuba na svete, jsem kazde tehotne kamaradce rikala, jak je to krasne a uzasne obdobi, at si to uziva. A ja jsem ted tak neuveritelne vyflusana, utahana, ze na to uzivani si nejak nemam ani pomysleni.
Dnes jsme byli na nakupu. Mela jsem narvany kos, utrata - mesicni rozpocet :( Ale mam teoreticky vse na co bych mohla mit chut. Ten minuly tyden jak mi bylo fakt zle od zaludku jsem skoro nic nejedla a kdyz uz bych si neco vzala tak to doma nebylo. Tak jsem se to ted snazila napravit. Hlavne tedy doufam, ze jakmile doberu ty prasky bude lip. Prosim.

Vsechny Vas postupne ctu, ale nez se dostanu k tomu abych neco napsala, tak vse zapomenu :( Koukam ze tehotenska demence je tu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí