Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ránko
,
včerejšek jsem totálně prospala, takže jsem vzhůru asi od pěti
. Nějak tu změnu času špatně nesu. Po obědě si musim dáchnout a večer usínám u zpráv. Docela by mě zajímalo, jak to zvládáte vy, s malýma capartama. Budí vás dřív nebo mají ještě zimní čas?
Celej den jsem v práci, pak poklidit, nějakou véču ukuchtím a padnu na sedačku ![]()
rebarbor píše:
Dobré ránko,
včerejšek jsem totálně prospala, takže jsem vzhůru asi od pěti. Nějak tu změnu času špatně nesu. Po obědě si musim dáchnout a večer usínám u zpráv. Docela by mě zajímalo, jak to zvládáte vy, s malýma capartama. Budí vás dřív nebo mají ještě zimní čas?
Já jsem zůstala na chvíli doma, dokud neopadnou problémy. Vůbec jsem nepočítala, že zůstanu doma…učim, ve třídě je teď spousta super nemocí jako spála, streptokok, střevní chřipka, ve 4tt jsem byla na neschopence s horečkou
. Po 4 dnech v práci jsem jela na tu pohotovost, takže to teď nechávám uležet.
rebarbor píše:
Já jsem zůstala na chvíli doma, dokud neopadnou problémy. Vůbec jsem nepočítala, že zůstanu doma…učim, ve třídě je teď spousta super nemocí jako spála, streptokok, střevní chřipka, ve 4tt jsem byla na neschopence s horečkou. Po 4 dnech v práci jsem jela na tu pohotovost, takže to teď nechávám uležet.
Pokud čekáš první, tak si to doma užij, už nikdy tolik času na sebe a odpočinek mít nebudeš. Taky jsem učila, ale vydržela docela dlouho, ale ne až do porodu. Dobře jsem udělala, pak stejně přišly problémy s vysokým tlakem. ![]()
ahoj holky,
už jste někomu to někomu řekly, že budete mít mimčo
?
rebarbor zvládám, musím zvládat
Dokud jsem v pohybu, tak mi to ani nepříjde, ale jakmile se zastavím, tak to na mě sedne dvojnásob. Občas si připadám jak zoombie a ráno ukecávám to zvíře, aby si hrálo v ložnici a já mohla spát
Alíčku já jsem drbna, u mě to vědí všichni kamarádi, rodina a nejraději bych to troubila na potkání ![]()
Alíček1985 píše:
ahoj holky,
už jste někomu to někomu řekly, že budete mít mimčo?
Ahojky,
tak já jsem to řekla rodině a jedné kamarádce. No a včera v práci mě kolegyně odhalily, tak jsem šla s pravdou ven… a v pondělí to řeknu šéfovi. Ale jinak to chci ještě tajit
A jak jsi na tom ty?
Jen rodina - nejbližší - tedy rodiče, sourozenci z obou stran, manžel a emimino. Po minulém nepovedeném těhu nebudu nic roztrubovat před 12. tydnem a ani potom nebudu nic vykládat na potkání. Kdo to na mě pozná, tak se pak zeptá sám, ne? ![]()
Já jsem na tom stejně, ví to manžel, rodiče nás obou, sestra, jedna kamarádka, kolegyně v práci. Uvidíme, snad se to tentokrát povede.
lekno to mi připomnělo, že se mne v pátek jeden známej na diskotéce ptal, zda jsem opět těhu, protože to na mě je už vidět ![]()
Alíček1985 píše:
ahoj holky,
Tak u nás to vím zatím jen já s partnerem a vy holky tady
Chtěli jsme to říct příští týden, když pojedem s rodiči na oběd, protože budu mít narozeniny, ale zatím asi ještě vydržíme, dokud to půjde. I když je to pro mě strašné, s mou mamkou jsme si vždycky všechno říkaly a ted musím dělat, že nic ![]()
Našetěstí na mě nic vidět jěště není, místo bříška mi vyrostla kolem pasu jen taková pneumatika
![]()
Ahoj holky,
mě je od začátku týdne tak blbě, že se mi nechce vůbec nic a od středy se přemlouvám abych vůbec šla do práce.
Jinak já jsem to zatím řekla taky jen manželovi a tady na miminu se to ví.
Romanetka píše:Alíček1985 píše:Tak u nás to vím zatím jen já s partnerem a vy holky tady
ahoj holky,
Chtěli jsme to říct příští týden, když pojedem s rodiči na oběd, protože budu mít narozeniny, ale zatím asi ještě vydržíme, dokud to půjde. I když je to pro mě strašné, s mou mamkou jsme si vždycky všechno říkaly a ted musím dělat, že nic
Našetěstí na mě nic vidět jěště není, místo bříška mi vyrostla kolem pasu jen taková pneumatika![]()
Jé Romanetko,já mám taky příští týden narozeniny! Jestli půjdete na oběd, tak budeš muset vysvětlovat, proč nepiješ, ne? ![]()
No u nás doma to vědí rodiče a tři moje kamarádky… a šéf?? Tak ten to věděl dřív než jsem to věděla já… 3 dny předtím než jsem si byla donucena udělat test, protože jsem to nedostala .. ale pravdou je, že si mě zval na meeting už v začátkem února a ptal se jestli nejsem v tom… no není to prdel??? Nakonec když jsem se šla uvolnit na hodku z prace kvuli krvi, tak na mě zamrkal a říká: „Tak už?“ - začal se usmívat a já to taky nevydržela a začala se smát taky - řekl, že mi to moc přeje a slíbili jsme si, že si to zatím nechá pro sebe. Tak v to doufám. Jde mu na 50, ale jak malej kluk ![]()
snazi.L.K.a 84 píše:
No u nás doma to vědí rodiče a tři moje kamarádky… a šéf?? Tak ten to věděl dřív než jsem to věděla já… 3 dny předtím než jsem si byla donucena udělat test, protože jsem to nedostala .. ale pravdou je, že si mě zval na meeting už v začátkem února a ptal se jestli nejsem v tom… no není to prdel??? Nakonec když jsem se šla uvolnit na hodku z prace kvuli krvi, tak na mě zamrkal a říká: „Tak už?“ - začal se usmívat a já to taky nevydržela a začala se smát taky - řekl, že mi to moc přeje a slíbili jsme si, že si to zatím nechá pro sebe. Tak v to doufám. Jde mu na 50, ale jak malej kluk
Ty brďo
tak to je pěkná reakce od šéfa
No já počítám s tím, že můj šéf teda nebude moc nadšenej ![]()