Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, také se přidávám k diskuzi..Mně vyšel pozitivní testík před 14 dny, dle ms mi vychází termín porodu na 27.11. Zítra jdu na první kontrolu k doktorce, tak držte palce..:)
ahoj holky,
tak jsem si dnes byla pro průkazku,vzali mi krev. miminko roste,jen je zatím menší než podle ms,ale dr mě uklidnoval,že roste dobře a že ted se měří hlavně dle uz,tak za 14 dní na kontrolu. to nevím jak přežiju těch 14 dní ![]()
slunicko100 píše:
ahoj holky,
tak jsem si dnes byla pro průkazku,vzali mi krev. miminko roste,jen je zatím menší než podle ms,ale dr mě uklidnoval,že roste dobře a že ted se měří hlavně dle uz,tak za 14 dní na kontrolu. to nevím jak přežiju těch 14 dní
Budu držet palce, v kolikatem jsi? Já jsem měla minulé těhu to samé a bohužel to nedopadlo, tak snad budeš mít větší štěstí. ![]()
slunicko
nějak mi není jasný tvůj metřík s poznámkou pod
Já měla // 15.3. V den očekávané MS a jsem dnes přesně 7+0tt. U Dr. jsem byla 29.3. a ještě bez srdíčka, prý brzo ![]()
Ahojky, jsem tu dneska poprve. Motam se tu po diskuzi a poradne nevim, jak vlozit svuj prispevek
Termin porodu mi vychazi kolem 20. listopadu. Mam za sebou prvni ultrazvuk, miminko uz ma srdicko
zacala jsem 8tt. Je mi zle, lezim doma, zvracim, zaludek je uplne mimo a kdyz nezvracim tak spim. Hruuuza. Dalsi kontrolu mam 14.4. … rada se tu budu s vami schazet.
lekno,ted jsem v 8tt. ono to miminko roste hezky pravidelně,chodím na kontroly každý týden,celé to mám o cca 14dní opožděné od začátku,ale roste vše pravidelně.
dr říkal,že je to v pořádku,vystavil bez jakýhkoliv pochybností průkazku,tak mu věřím.
kdy jsi to měla ty a jak to probíhalo?
Miarei,já nemám metřík podle MS,ale dle dr. jak jsem psala už lekno,mám vše posunuto cca o 10-14dní,tak jsem si udělala metřík,podle toho jak roste miminko.
Miarei píše:
slunicko
nějak mi není jasný tvůj metřík s poznámkou pod
Já měla // 15.3. V den očekávané MS a jsem dnes přesně 7+0tt. U Dr. jsem byla 29.3. a ještě bez srdíčka, prý brzo
Ahoj, já měla poslední MS 7.2., takže den očekávané MS byl 7.3.,
21.3. jsem byla na utz a
ještě taky nebylo a myslím, že když to přepočítáš tak jsme tam byly tak nějak ve stejném tt. No a 31.3. už bylo mimi i se srdíčkem. Všude píšou, že srdíčko by mělo být 100% když má mimi 6mm. Tak snad jsem tě trochu uklidnila…
slunicko aha, takže délka těhu spočtena dle velikosti mimíska, takže budeš mít délku těhu dle MS o cca 10-14 delší.
To se upraví ve 12 týdnu na velkém UZV ![]()
Držím palečky at je vše OK, doktarka myslím vyšiluje, když nelze stanovit délku těhu dle MS, tak jen střílí jak by měl být prcek velký a tady rozhodují jednotlivé dny ![]()
Já to tak měla i předchozím těhu (MS 23.6., otěhotnění 6.7., první UZV 28.7. těhu potvrzeno a
18.8. na můj svátek)
aru,to jsi asi nepsala mě,ale já měla srdíčko minulý týden a to mělo mimi 3mm. dnes jsem to srdíčko viděla úžasně.
každopádně jsem si slíbila,že nebudu nic číst ani zjistovat těch 14dní. budu věřit doktorovi a nesmím se nervovat,stejně to ničemu nepomůže.
slunicko100 píše:
aru,to jsi asi nepsala mě,ale já měla srdíčko minulý týden a to mělo mimi 3mm. dnes jsem to srdíčko viděla úžasně.
každopádně jsem si slíbila,že nebudu nic číst ani zjistovat těch 14dní. budu věřit doktorovi a nesmím se nervovat,stejně to ničemu nepomůže.
Nene, já to psala Miraei, asi to z toho nebylo jasné, to se omlouvám…
je to děs,jsem víc nervní než při malé a ta byla po ivf.
oni mi 2 ZT moc nepřidaly ![]()
Miarei,tak myslíš,že si mám udělat metřík dle ms? v průkazce mám zatím také jen TP dle MS.
Aru dík za uklidnovačku. Vím, že kdybych tam šla o týden dýl, tak už by tam bylo, ale dr. si dala raději větší pauzu, aby mě nemusela zvát každý týden, ne že by to vadilo ![]()