Listopad 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8
4.4.11 21:19

Ahojky, také se přidávám k diskuzi..Mně vyšel pozitivní testík před 14 dny, dle ms mi vychází termín porodu na 27.11. Zítra jdu na první kontrolu k doktorce, tak držte palce..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.4.11 09:54

Ahoj Leni vítám tě mezi námi a gratuluji k //.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
5.4.11 10:28

ahoj holky,
tak jsem si dnes byla pro průkazku,vzali mi krev. miminko roste,jen je zatím menší než podle ms,ale dr mě uklidnoval,že roste dobře a že ted se měří hlavně dle uz,tak za 14 dní na kontrolu. to nevím jak přežiju těch 14 dní :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lekno
5.4.11 10:46
slunicko100 píše:
ahoj holky,
tak jsem si dnes byla pro průkazku,vzali mi krev. miminko roste,jen je zatím menší než podle ms,ale dr mě uklidnoval,že roste dobře a že ted se měří hlavně dle uz,tak za 14 dní na kontrolu. to nevím jak přežiju těch 14 dní :zed:

Budu držet palce, v kolikatem jsi? Já jsem měla minulé těhu to samé a bohužel to nedopadlo, tak snad budeš mít větší štěstí. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3412
5.4.11 10:51

slunicko
nějak mi není jasný tvůj metřík s poznámkou pod
Já měla // 15.3. V den očekávané MS a jsem dnes přesně 7+0tt. U Dr. jsem byla 29.3. a ještě bez srdíčka, prý brzo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.4.11 10:54

Ahojky, jsem tu dneska poprve. Motam se tu po diskuzi a poradne nevim, jak vlozit svuj prispevek :?: Termin porodu mi vychazi kolem 20. listopadu. Mam za sebou prvni ultrazvuk, miminko uz ma srdicko :-) zacala jsem 8tt. Je mi zle, lezim doma, zvracim, zaludek je uplne mimo a kdyz nezvracim tak spim. Hruuuza. Dalsi kontrolu mam 14.4. … rada se tu budu s vami schazet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
5.4.11 10:55

lekno,ted jsem v 8tt. ono to miminko roste hezky pravidelně,chodím na kontroly každý týden,celé to mám o cca 14dní opožděné od začátku,ale roste vše pravidelně.
dr říkal,že je to v pořádku,vystavil bez jakýhkoliv pochybností průkazku,tak mu věřím.
kdy jsi to měla ty a jak to probíhalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
5.4.11 10:58

Miarei,já nemám metřík podle MS,ale dle dr. jak jsem psala už lekno,mám vše posunuto cca o 10-14dní,tak jsem si udělala metřík,podle toho jak roste miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3900
5.4.11 11:03
Miarei píše:
slunicko
nějak mi není jasný tvůj metřík s poznámkou pod
Já měla // 15.3. V den očekávané MS a jsem dnes přesně 7+0tt. U Dr. jsem byla 29.3. a ještě bez srdíčka, prý brzo :think:

Ahoj, já měla poslední MS 7.2., takže den očekávané MS byl 7.3.,
21.3. jsem byla na utz a :srdce: ještě taky nebylo a myslím, že když to přepočítáš tak jsme tam byly tak nějak ve stejném tt. No a 31.3. už bylo mimi i se srdíčkem. Všude píšou, že srdíčko by mělo být 100% když má mimi 6mm. Tak snad jsem tě trochu uklidnila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
5.4.11 11:07

slunicko aha, takže délka těhu spočtena dle velikosti mimíska, takže budeš mít délku těhu dle MS o cca 10-14 delší.
To se upraví ve 12 týdnu na velkém UZV :-)
Držím palečky at je vše OK, doktarka myslím vyšiluje, když nelze stanovit délku těhu dle MS, tak jen střílí jak by měl být prcek velký a tady rozhodují jednotlivé dny :-)
Já to tak měla i předchozím těhu (MS 23.6., otěhotnění 6.7., první UZV 28.7. těhu potvrzeno a :srdce: 18.8. na můj svátek)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
5.4.11 11:08

aru,to jsi asi nepsala mě,ale já měla srdíčko minulý týden a to mělo mimi 3mm. dnes jsem to srdíčko viděla úžasně.
každopádně jsem si slíbila,že nebudu nic číst ani zjistovat těch 14dní. budu věřit doktorovi a nesmím se nervovat,stejně to ničemu nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3900
5.4.11 11:11
slunicko100 píše:
aru,to jsi asi nepsala mě,ale já měla srdíčko minulý týden a to mělo mimi 3mm. dnes jsem to srdíčko viděla úžasně.
každopádně jsem si slíbila,že nebudu nic číst ani zjistovat těch 14dní. budu věřit doktorovi a nesmím se nervovat,stejně to ničemu nepomůže.

Nene, já to psala Miraei, asi to z toho nebylo jasné, to se omlouvám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
5.4.11 11:12

je to děs,jsem víc nervní než při malé a ta byla po ivf.
oni mi 2 ZT moc nepřidaly :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
5.4.11 11:13

Miarei,tak myslíš,že si mám udělat metřík dle ms? v průkazce mám zatím také jen TP dle MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
5.4.11 11:17

Aru dík za uklidnovačku. Vím, že kdybych tam šla o týden dýl, tak už by tam bylo, ale dr. si dala raději větší pauzu, aby mě nemusela zvát každý týden, ne že by to vadilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí