Listopad 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2899
6.4.11 11:46

Ahoj kočky :mavam: koukám, že se prbírají UTZ to je vážně výhoda, že jsem všechny hodně podobně daleko v těhu :palec:

Gratuluji k úspěšným kontrolám :wink: my dnes také byli a měříme 2,1cm a vše odpovídá uff. Také mi vzali krev a příště (27.4.) mi dají průkazku a asi udělá dr. znovu UTZ a na velký UTZ mě poslal do Gennetu, kde mu to doporučili když jsem tam byla v září na genetice, která dopadla fajn. Pak už je snad budu mít z krku, protože takhle člověk lítá po třech různých dr. :oops: Jinak když jsem ještě nebyla tak sledovaná, tak jsem měla jít na velký UTZ u nás ve městě a platil se tuším 1000 kč. Nevíte někdo, zda se v Gennetu také platí?

Hezké odpoledne přeje Jana :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
6.4.11 12:36

Ahoj holky, tak kontrolu mám dnes za sebou,vše ok, dostala jsem i průkazku, tak můžu doma machrovat :lol: Vysáli mě krev jak upíři a další ko až za měsíc :cry:
A na ten screening jdu koncem dubna, bude mě to stát 1400 kč, ale pojištovny na to dávaly příspěvky, myslím že M-A tisícovku, tak doufám, že to platí i letos…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lekno
6.4.11 12:57

Ahoj Holky - po včerejším večerním drobném zašpinění a odjezdu do nemocnice hlásím, že dnešní kontrola o.k. Srdce bije, jsme 7+0tt, velikost odpovídá, tak snad už mě prcek strašit nebude a vše bude v pohodě :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2531
6.4.11 13:00
lekno píše:
Ahoj Holky - po včerejším večerním drobném zašpinění a odjezdu do nemocnice hlásím, že dnešní kontrola o.k. Srdce bije, jsme 7+0tt, velikost odpovídá, tak snad už mě prcek strašit nebude a vše bude v pohodě :mavam:
Lekno,to je dobře!!! Držte se!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
6.4.11 14:35

Lekno držím pěstičky :hug: je dobře, že jsi raději vyrazila do nemocnice a že je vše dobré… :wink: tfuj tfuj pro štěstí ať už tě nic nezlobí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
6.4.11 14:37

Romanetko to máš úplně jako já… taky dnes kontrola, upíři a screening koncem dubna :mrgreen: je tu průkazku ti můžu závidět hi hi, protože můj dr ji dává až dlouho :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
6.4.11 15:42

Holky,
nevíte do kdy budou výsledky s NT screeningu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
6.4.11 16:20

ahoj holky, přemýšlím, zda se zapojit, stále se bojím a modlím, aby bylo vše ok, ale nedalo mi to. Zítra jdu k doktorovi na kontrolu a uvidíme jak na tom jsem. Mám za sebou ZT v prosinci v 10+6 :-( takže jsem docela opatrná o tom mluvit a tak. Ale doufám ,že to bude nyní ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
6.4.11 16:21

ten NT screening v gennetu v Praze stojí 1100,– a hradí se, pokud nejsou předpoklady nějakého rizika, nebo vysoký věk matky. a pojišťovna OZP ho zpětně proplácí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
6.4.11 16:21

můj mudr dává průzkazku taky brzy, ale tentokrát jí nechci, minimálně až příští kontrolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3390
6.4.11 17:09

Gratuluji k dnešním úspěšným kontrolám.

Lekno - dobře, že si radši jela do nemocnice, přeji ti, ať už tě špinění netrápí a vše je ok

Já dostala průkazku hned při první kontrole v 7tt a už mám i dvě fotečky, další ko mě čeká za 14dní a to už bych měla být ve 12-13tt. O NT screeningu jsem se s dr nebavila, tak uvidíme, co mi všechno bude dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
6.4.11 17:19

Jadvigo. Tak te tu vitame a drzime palce!

Ozp prispiva jednu platbu (1.000 nebo 1.500 - nevim presne) na cokoliv v tehu - vitaminy, uz atd. Plati jeste navic ten nt screening? Nebo je to tohle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
6.4.11 22:13

OZP prispiva dohromady 1500 pokud matka i otec jsou u OZP a 1000 pokud jen matka
http://www1.ozp.cz/index.php?…
na strankach vyse je vypsano na co vse se prispevek vztahuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
6.4.11 22:15

holky, ja vam tak zavidim, ze uz mate nejakou prohlidku za sebou. Ja jdu az 19.4… vypada to ze je to nejake oblibene datum.
Jeste ze to tak pekne utika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
6.4.11 22:43

ahoj vsem

taky bych se k vam rada pripojila … ted jsem v 9tydnu … nejdriv jsem si myslela ze proctu celou diskusi ale vzdavam to je toho moc … jen tak o tom co jsem precetla …tak nevolnosti uz trosku ustoupily .. a k tomu jak jste psaly o tich obavach aby bylo vse v poradku … ja budu tentokrat patrit mezi ty hystericky tehule ..v kvetnu jsme prisla o nasi holcicku ve 23 tt tak doufam ze bude tentokrat v poradku … jinak mame za sebou jeden utz a to jen vyjmecne kvuli tomu co se nam loni stalo …ziju v uk a tady utz moc nedelaj… mam uz dve vetsi deti a je mi 31 … asi jsem to napsala chaoticky … .. a jeste jsem chtela vsem poprat hezke tehotenstvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí