Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj kočky
koukám, že se prbírají UTZ to je vážně výhoda, že jsem všechny hodně podobně daleko v těhu ![]()
Gratuluji k úspěšným kontrolám
my dnes také byli a měříme 2,1cm a vše odpovídá uff. Také mi vzali krev a příště (27.4.) mi dají průkazku a asi udělá dr. znovu UTZ a na velký UTZ mě poslal do Gennetu, kde mu to doporučili když jsem tam byla v září na genetice, která dopadla fajn. Pak už je snad budu mít z krku, protože takhle člověk lítá po třech různých dr.
Jinak když jsem ještě nebyla tak sledovaná, tak jsem měla jít na velký UTZ u nás ve městě a platil se tuším 1000 kč. Nevíte někdo, zda se v Gennetu také platí?
Hezké odpoledne přeje Jana ![]()
Ahoj holky, tak kontrolu mám dnes za sebou,vše ok, dostala jsem i průkazku, tak můžu doma machrovat
Vysáli mě krev jak upíři a další ko až za měsíc ![]()
A na ten screening jdu koncem dubna, bude mě to stát 1400 kč, ale pojištovny na to dávaly příspěvky, myslím že M-A tisícovku, tak doufám, že to platí i letos…
Ahoj Holky - po včerejším večerním drobném zašpinění a odjezdu do nemocnice hlásím, že dnešní kontrola o.k. Srdce bije, jsme 7+0tt, velikost odpovídá, tak snad už mě prcek strašit nebude a vše bude v pohodě ![]()
lekno píše:Lekno,to je dobře!!! Držte se!
Ahoj Holky - po včerejším večerním drobném zašpinění a odjezdu do nemocnice hlásím, že dnešní kontrola o.k. Srdce bije, jsme 7+0tt, velikost odpovídá, tak snad už mě prcek strašit nebude a vše bude v pohodě
Lekno držím pěstičky
je dobře, že jsi raději vyrazila do nemocnice a že je vše dobré…
tfuj tfuj pro štěstí ať už tě nic nezlobí…
Romanetko to máš úplně jako já… taky dnes kontrola, upíři a screening koncem dubna
je tu průkazku ti můžu závidět hi hi, protože můj dr ji dává až dlouho ![]()
ahoj holky, přemýšlím, zda se zapojit, stále se bojím a modlím, aby bylo vše ok, ale nedalo mi to. Zítra jdu k doktorovi na kontrolu a uvidíme jak na tom jsem. Mám za sebou ZT v prosinci v 10+6
takže jsem docela opatrná o tom mluvit a tak. Ale doufám ,že to bude nyní ok.
ten NT screening v gennetu v Praze stojí 1100,– a hradí se, pokud nejsou předpoklady nějakého rizika, nebo vysoký věk matky. a pojišťovna OZP ho zpětně proplácí.
můj mudr dává průzkazku taky brzy, ale tentokrát jí nechci, minimálně až příští kontrolu
Gratuluji k dnešním úspěšným kontrolám.
Lekno - dobře, že si radši jela do nemocnice, přeji ti, ať už tě špinění netrápí a vše je ok
Já dostala průkazku hned při první kontrole v 7tt a už mám i dvě fotečky, další ko mě čeká za 14dní a to už bych měla být ve 12-13tt. O NT screeningu jsem se s dr nebavila, tak uvidíme, co mi všechno bude dělat.
Jadvigo. Tak te tu vitame a drzime palce!
Ozp prispiva jednu platbu (1.000 nebo 1.500 - nevim presne) na cokoliv v tehu - vitaminy, uz atd. Plati jeste navic ten nt screening? Nebo je to tohle?
OZP prispiva dohromady 1500 pokud matka i otec jsou u OZP a 1000 pokud jen matka
http://www1.ozp.cz/index.php?…
na strankach vyse je vypsano na co vse se prispevek vztahuje.
holky, ja vam tak zavidim, ze uz mate nejakou prohlidku za sebou. Ja jdu az 19.4… vypada to ze je to nejake oblibene datum.
Jeste ze to tak pekne utika.
taky bych se k vam rada pripojila … ted jsem v 9tydnu … nejdriv jsem si myslela ze proctu celou diskusi ale vzdavam to je toho moc … jen tak o tom co jsem precetla …tak nevolnosti uz trosku ustoupily .. a k tomu jak jste psaly o tich obavach aby bylo vse v poradku … ja budu tentokrat patrit mezi ty hystericky tehule ..v kvetnu jsme prisla o nasi holcicku ve 23 tt tak doufam ze bude tentokrat v poradku … jinak mame za sebou jeden utz a to jen vyjmecne kvuli tomu co se nam loni stalo …ziju v uk a tady utz moc nedelaj… mam uz dve vetsi deti a je mi 31 … asi jsem to napsala chaoticky … .. a jeste jsem chtela vsem poprat hezke tehotenstvi