Poradna duly
Jana Čurdová
Jinak vitam dalsi nove a urcite se uvidime v zamcene skupine.
Taky uz jsem nad tim premyslela ![]()
Ahoj Verunn
Tak máme stejné datumyTaké jdu k doktorce 18.4. po dlouhé dobé.. a na screening + NT jdu také 28.4.(12tt) a jdu do Brna na Veveří, kam ty? A jinak také nemám žádné příznaky, až na to, že mi občas bolí v podbříšku a i ty prsa bolí méně…
Ahoj Dagmarko,
tak to je opravdu dobra nahoda, ze mame vsechny terminy stejne
Na NT screening jdu taky na Veveri, hned rano. Uz se tesim na 18. na prohlidku, az uvidim, jak mimco povyrostlo. Budu pak snad o neco klidnejsi.
A taky uz jsem si udelala metrik, je to fajn pro orientaci, kdo je jak daleko.
Příspěvek upraven 07.04.11 v 15:23
Ahojky holky, ráda bych se k vám taky přidala…
Teď jsem se vrátila z 1. utz. Jsem 7+1 tt, fazole má 10 mm a bije srdíčko. Mě nic není a za celou dobu nebylo, kromě toho, že mě bolej prsa neustále.
Dostala jsem od mudr „poukaz na vyšetření“ do gennetu na NT. Nevíte, esli i v tomhle případě se to platí?
Jinak zítra jdu na krev a na další kontrolu a pro průkazku za tři týdny…
No, snad nic nezakřiknu a bude všechno v pořádku
Paaaa, zaara ![]()
tak to ja mam utz 26 a 20 mi prijdou nabrat krev domu ..a to uz by mi mely vypsat i papiry … ale uz ted mam bricho jak kdybych byla minimilane v 16 tydnu
rebarbor píše:
Ahoj holky vítám všechny nové těhulky!Včera jsem byla na Danu Bártovi s Darou Rollins a mám pocit, že se mi tam projevily snad všechny těhotenský příznaky kromě,
A v jakým týdnu těhotenství jsi? Já chci jít za týden na Kabáty, ale docela se toho obávám, jak to budu snášet.
Ahoj teď bych měla být 7+2, nejvíc mě překvapila únava ze stání. Ale zase jsem si užívala, jak mi dunělo bříško
Trochu bych se spíš bála tý tlačenice než čehokoli jinýho. No uvidíš…
ahoj, dlouho jsem tu nebyla, já jdu na screening zítra ráno a spojí se to s krví. Stát bude 500,–
Ja jsem take pro uzavrenou skupinu,jenom nevim jak se tam prihlasit.Dnes jsem byla na 1.ultrazvuku a mimo uz meri 18,6mm a dle dneska jsem v 8.tt+4 coz mi odpovida i pomalu podle PM.
Slunicko me ani pred 2roky nebylo nijak spatne,teda jen obcas jsem
i ted take a navic mi zacina byt od zaludku nevolno ale nastesti toto zatim nedelam ![]()
taky jdu na Kabáty koncem dubna
v 6 tt jsem byla na Horkýže Slíže a v poho, ale šla jsem si sednou na Kabátech budu stát, tak uvidím ![]()
verunn píše:Ahoj Verunn
Tak máme stejné datumyTaké jdu k doktorce 18.4. po dlouhé dobé.. a na screening + NT jdu také 28.4.(12tt) a jdu do Brna na Veveří, kam ty? A jinak také nemám žádné příznaky, až na to, že mi občas bolí v podbříšku a i ty prsa bolí méně…
Ahoj Dagmarko,
Příspěvek upraven 07.04.11 v 15:23
tak to je opravdu dobra nahoda, ze mame vsechny terminy stejneNa NT screening jdu taky na Veveri, hned rano. Uz se tesim na 18. na prohlidku, az uvidim, jak mimco povyrostlo. Budu pak snad o neco klidnejsi.
A taky uz jsem si udelala metrik, je to fajn pro orientaci, kdo je jak daleko. Koukám, že jsi se dala do uzavřené skupinysuper
.
Ahojky Verunn,
jé tak to se na tom screeningu snad i potkáme
Já jdu také na ráno, na osmou
Také se nemůžu dočkat prohlídky toho 18.4. celej měsíc nevím jestli je všechno OK, nemám ráda takové nejistoty
Ale kdo by měl, že? Já s tím metřtíkem ještě radši počkám… ![]()
bohužel už je nás hodně, další nepřijímáme
Tohle mi hlava nepobírá ![]()
Proč někdo dělá uzavřenou skupinu s omezenou kapacitou a nemožností o přihlášení dalších??? ![]()
tak už mám po sceeningu, vše ok, je zdravé.. Žíža má 4,16 cm a mám ultrazvukový termín porodu 29.10. tak vám nevím jestli nemám opustit diskuzi ![]()
Tak to je super! Gratuluju! A kdy budeš mít výsledky krve? A kolik ti vyšlo to projasnění?