Listopad 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4051
7.4.11 14:28

Jinak vitam dalsi nove a urcite se uvidime v zamcene skupine.

Taky uz jsem nad tim premyslela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
7.4.11 14:48
Ahoj Verunn :-)
Tak máme stejné datumy :-) Také jdu k doktorce 18.4. po dlouhé dobé.. a na screening + NT jdu také 28.4.(12tt) a jdu do Brna na Veveří, kam ty? A jinak také nemám žádné příznaky, až na to, že mi občas bolí v podbříšku a i ty prsa bolí méně…

Ahoj Dagmarko,
tak to je opravdu dobra nahoda, ze mame vsechny terminy stejne :palec: Na NT screening jdu taky na Veveri, hned rano. Uz se tesim na 18. na prohlidku, az uvidim, jak mimco povyrostlo. Budu pak snad o neco klidnejsi.
A taky uz jsem si udelala metrik, je to fajn pro orientaci, kdo je jak daleko.

Příspěvek upraven 07.04.11 v 15:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
7.4.11 14:54

Ahojky holky, ráda bych se k vám taky přidala…
Teď jsem se vrátila z 1. utz. Jsem 7+1 tt, fazole má 10 mm a bije srdíčko. Mě nic není a za celou dobu nebylo, kromě toho, že mě bolej prsa neustále.

Dostala jsem od mudr „poukaz na vyšetření“ do gennetu na NT. Nevíte, esli i v tomhle případě se to platí?

Jinak zítra jdu na krev a na další kontrolu a pro průkazku za tři týdny…

No, snad nic nezakřiknu a bude všechno v pořádku

Paaaa, zaara :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
7.4.11 16:28

ahojky

tak to ja mam utz 26 a 20 mi prijdou nabrat krev domu ..a to uz by mi mely vypsat i papiry … ale uz ted mam bricho jak kdybych byla minimilane v 16 tydnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.11 17:25
rebarbor píše:
Ahoj holky vítám všechny nové těhulky!Včera jsem byla na Danu Bártovi s Darou Rollins a mám pocit, že se mi tam projevily snad všechny těhotenský příznaky kromě :poblion:,

A v jakým týdnu těhotenství jsi? Já chci jít za týden na Kabáty, ale docela se toho obávám, jak to budu snášet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2531
7.4.11 17:28

Ahoj teď bych měla být 7+2, nejvíc mě překvapila únava ze stání. Ale zase jsem si užívala, jak mi dunělo bříško :lol: Trochu bych se spíš bála tý tlačenice než čehokoli jinýho. No uvidíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
7.4.11 18:54

ahoj, dlouho jsem tu nebyla, já jdu na screening zítra ráno a spojí se to s krví. Stát bude 500,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
7.4.11 19:30

Ja jsem take pro uzavrenou skupinu,jenom nevim jak se tam prihlasit.Dnes jsem byla na 1.ultrazvuku a mimo uz meri 18,6mm a dle dneska jsem v 8.tt+4 coz mi odpovida i pomalu podle PM.
Slunicko me ani pred 2roky nebylo nijak spatne,teda jen obcas jsem :poblion: i ted take a navic mi zacina byt od zaludku nevolno ale nastesti toto zatim nedelam :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
7.4.11 22:09

taky jdu na Kabáty koncem dubna :-) v 6 tt jsem byla na Horkýže Slíže a v poho, ale šla jsem si sednou na Kabátech budu stát, tak uvidím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
8.4.11 06:26
verunn píše:
Ahoj Verunn :-)
Tak máme stejné datumy :-) Také jdu k doktorce 18.4. po dlouhé dobé.. a na screening + NT jdu také 28.4.(12tt) a jdu do Brna na Veveří, kam ty? A jinak také nemám žádné příznaky, až na to, že mi občas bolí v podbříšku a i ty prsa bolí méně…

Ahoj Dagmarko,
tak to je opravdu dobra nahoda, ze mame vsechny terminy stejne :palec: Na NT screening jdu taky na Veveri, hned rano. Uz se tesim na 18. na prohlidku, az uvidim, jak mimco povyrostlo. Budu pak snad o neco klidnejsi.
A taky uz jsem si udelala metrik, je to fajn pro orientaci, kdo je jak daleko. Koukám, že jsi se dala do uzavřené skupiny :potlesk: super :-).

Příspěvek upraven 07.04.11 v 15:23

Ahojky Verunn,

jé tak to se na tom screeningu snad i potkáme :-) Já jdu také na ráno, na osmou :-) Také se nemůžu dočkat prohlídky toho 18.4. celej měsíc nevím jestli je všechno OK, nemám ráda takové nejistoty :-) Ale kdo by měl, že? Já s tím metřtíkem ještě radši počkám… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
8.4.11 10:27

bohužel už je nás hodně, další nepřijímáme

Tohle mi hlava nepobírá 8-o
Proč někdo dělá uzavřenou skupinu s omezenou kapacitou a nemožností o přihlášení dalších??? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
8.4.11 12:22

tak už mám po sceeningu, vše ok, je zdravé.. Žíža má 4,16 cm a mám ultrazvukový termín porodu 29.10. tak vám nevím jestli nemám opustit diskuzi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3900
8.4.11 12:25

Tak to je super! Gratuluju! A kdy budeš mít výsledky krve? A kolik ti vyšlo to projasnění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sia
11315
8.4.11 12:27

To je už krásný miminko, gratuluji k výsledkům :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
8.4.11 12:41