Poradna duly
Jana Čurdová
Docela dost z nás řeklo, že se nepřejeme diskuzi uzavírat kvůli počtu. Tak doufám, že se nic měnit nebude.
Tak já nevím, holky, jestli se teda taky můžu zkusit přidat jako úplný nováček…taky jsem dlouho čekala, pořád se bojím ZT ![]()
Vim ze cervik asi hlodat bude. Myslim ze vetsina maminek se boji cele tehu a vlastne pak uz cely zivot. Musis ale verit a snazit se byt naladena co nejpozitivneji! ![]()
myslim ze se dal bere do ty uzavreny skupiny preci jen tam jeste nekdo pribyl ![]()
žádost o vstup byla všem povolena, měly byste si v tom udělat spíš pořádek a najít, kde to je
Nicky88 (doufám ,že ten nick nějak nepletu) ty tam jsi od té doby co jsi požádala o vstup. NIKOMU!!!! jsem přístup nezamítla a jen jsem se zeptala, zda to chcete uzavřít. Nechcete, tak nechcete
.
Také bych měla mít termín 13.11. Jak se aktuálně cítíte? Já tedy nic moc, už jsem 3 týden doma bez vycházek kvůli tomu, že se mi dělají hematomy a krvácím. V říjnu jsem měla ZT tak jsem z toho taková nějaká hotová:-(
Kaia, klikni na odkaz co má pampeliška v příspěvku a přihlas se do uzavřené skupiny.
Ahoj holky!
Už ani nevím jestli si mě budete pamatovat,nebyla jsem tu dlouho…je mi pořád hrozně zle
Večer odpadám polomrtvá,tak ani nezapínáme pc…
Jinak v pondělí jsem byla u dr.-potvrzené tlukoucí srdíčko
No…krásnej pocit!
Už jsem to řekla i v práci,tak kdyby něco,mám volat.To jsem ráda,protože fakt nevím jestli to nezabalím.
A co tady???Se chystají nějaké změny?Jdu dočíst!
zkousim jak to tu chodi, jsme tu nova, jsem v 10 tt a termin porodu mam 13.11.2011. Je mi 36.let a ziji v Nemecku… vsem preji krasne tehulkovani… ![]()
sem ne pojd do ty uzavreny skupiny tam uz jsi prijata ![]()
Ahoj holky, mohla bych se k vám taky přidat?:)já mám termin na konci listopadu ![]()