Poradna duly
Jana Čurdová
Zadala jsem o vstup do uzavrene…ale nevim co ted dal
muzete mi poradit ![]()
Ahoj, počkat až tu bude jadviga (moderátorka skupiny) a schválí tvou žádost - tobě se objeví na profilu po pravé straně „skupiny ve kterých je Mellisa“
Ahoj,jééé to je krásný datum
já mám uplně to stejný jenom nevěřím že to bude tak jak to vychází.Už jsem jednou rodila a byla jsem smutná když v ten den nic ![]()
Zdravím všechny těhulky!! Jak se vám daří? Jsem 25tt a začíná mě tlačit bříško a v noci, když se otáčím na bok, mě jako by píchne v břiše. Docela to bolí.. Stává se vám to taky? Dík. Lucie
nexxita píše:
Zdravím všechny těhulky!! Jak se vám daří? Jsem 25tt a začíná mě tlačit bříško a v noci, když se otáčím na bok, mě jako by píchne v břiše. Docela to bolí.. Stává se vám to taky? Dík. Lucie
Ahoj nexx
Jojo stává,jednou je to vlevo a podruhé v pravo,řekla bych,že to jsou vazy ![]()
hvězdička25 píše:nexxita píše:Ahoj nexx
Zdravím všechny těhulky!! Jak se vám daří? Jsem 25tt a začíná mě tlačit bříško a v noci, když se otáčím na bok, mě jako by píchne v břiše. Docela to bolí.. Stává se vám to taky? Dík. LucieJojo stává,jednou je to vlevo a podruhé v pravo,řekla bych,že to jsou vazy
No někdy mě to bříško tak bolí až si říkám, jestli to je normální. Malej do toho ještě kope o 106 takže paráda ![]()
Za sebe bych tipovala,že to normální je…tedy pokud ti bříško netvrdne…to je něco jiného.Taky máme malého fotbalistu
…Někdy mám pocit,že vyletí nožička ![]()
Zdravím, jsem ve 26tt, přítel si vzal pod drobnohled moje bříško, nemám je nějak velké, ale se zvětšujícím se břichem mám z pupíku čím dál větší tůňku, do které se mi zachytává bordýlek např. z triček. Přítel mi tam dneska něco našel, chtěl to vytáhnout pinzetou, ale radši jsme to nechali být. Je možné, že by z pupíku trošku vyčnívala pupeční šňůra? Děkuju.
pochybuji, spíš jen bordel…já mám pupík už úplně vyboulenej ven tak neporodím
Nexxita, jako čí pupeční šňůra by ti měla koukat ven z pupku?:o)) Tvýho dítěte asi těžko. Já mám teda pupík tvrdej a pomalu se jako obrací ven (vždycky byl dovnitř).
Mamka z Chotěboře? Hledám kamarádku 23let/PRVORODIČKA/12_2011
Mě se líbí jak některé těhulky mají normální pupík a já ho mám ošklivě vystouplý ![]()
Já mám místo pupíku takovou tůňku, do který padá všelijakej bordýlek takže taky nic moc.