Poradna duly
Jana Čurdová
Holky vsem preji krasne rano,dneska ma ceka 1.ultrazvuk v tomto tehu.V utery jsem byla na kontrole a doktor mi do zadanky psal uz 8.tt.Uz se tesim na mimco ikdyz doma uz mam 17.mesicniho breptika
Jinak ja ani v minulem ani ted v tehu nemam zadne nevolnosti.Jsem rada ze takove tema a diskuse tady je.Pokud mi to behem vecera az maly usne vyjde tak se tady opet ukazi.Preji vsem pekny den
holky, už jste tu zajetý, už se znáte, jste otevřené, tak já založím uzavřenou skupinu, pro ty, co nechtějí přispívat otevřeně, doufám, že nevadí ![]()
akorát jsem zjistila, že jsem použila váš název pro skupinu, pokud by v tom někdo viděl problém, požádám admina o změnu ![]()
ahoj holky,
přeji krásné ránko.
Hromasko,konečně někdo komu není zle. Mě je fajn a bylo to tak i v těhu před 5lety.
jadviga píše:
holky, už jste tu zajetý, už se znáte, jste otevřené, tak já založím uzavřenou skupinu, pro ty, co nechtějí přispívat otevřeně, doufám, že nevadí
me to maximalne vyhovuje a hned jsem te pozadala o vstup ![]()
Ahojte holky,
já si myslím, že ta uzavřená skupina je dobrej nápad. Moje kamarádka, která je v pokročilejším stádiu těhotenství, má skupinu uzavřenou a líbí se mi, jak si tam dávaj fotky bříšek, atd… a všechno je jen pro jejich oči…
dekuji za privitani
jadviga ja si myslim ze ta uzavrena skupina bude lepsi
Ahoj holky,
moc gratuluji k zjištění toho, že budete maminky!!!! Úplně živě si vzpomínám, že to bude rok co jsem zjistila, že budu maminka a termín porodu jsem měla listopad. Malá se mi narodila 11.11.2010!
Přeji Vám moc zdravíčka a ať si těhotenství moc užíváte… uvidíte sami, že to uteče jako voda!!!!
Určičtě doporučuji skupinu uzavřít. Mame listopadovou 2010 uzavřenou a máme tam kopu fotek od bříšek po miminka!!!
Kdyby tu byla nějaká mamininka, která by chtěla nějaké zimní kombinézky a tak, ráda pošlu nějaké foto…
Ještě jednou hodně gratuluji!!!
Naposledy jedno malé doporučení!!! Nedělejte ze všeho vědu a nestresujte se! Ať nestresujete ty malé červíčky!!! ![]()
Ahoj holky vítám všechny nové těhulky!
Včera jsem byla na Danu Bártovi s Darou Rollins a mám pocit, že se mi tam projevily snad všechny těhotenský příznaky kromě
, po pěti minutách mě bolely záda i hlava, bylo mi špatně od žaludku a do toho se tam sešli snad všichni kuřáci z okolí (taky jsem dřív kouřila, tak to asi vnímám víc). Navíc se tam těsně přede mnou rozhod jeden asi dvoumetrovej pár, že si radši budou povídat a psát sms na mobilu. Takže zážitek nic moc
.
JadvigoTaky bych byla pro uzavřenou skupinu, co mám udělat, abych se tam dostala? ![]()
https://www.emimino.cz/…-2011-67328/
kdyz kliknes na odkaz mela by ses dostat na zadost o pristup
Jadviga je ted asi pryc, takze chvili potrva nez te schvali…
Ahoj holky, tak se k vám taky přidám..Zažádala jsem i o přástup do skupiny, tak snad mi bude schválen. Já jsem v 7+1tt a cítím se úplně v poho. Nevolnosti minimální, únava taky žádná, zatím pohoda
Dnes jsem byla na 2. UTZ a dostala jsem na DVD i nahrávku. Srdíčko už taky bije
Tak všechny moc zdravím!