Listopad 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4051
7.4.11 06:38

Didafifo vitame te! Verim ze bude vse v poradku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
7.4.11 06:39

Jinak krasne dobre rano vsem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
7.4.11 06:54

Holky vsem preji krasne rano,dneska ma ceka 1.ultrazvuk v tomto tehu.V utery jsem byla na kontrole a doktor mi do zadanky psal uz 8.tt.Uz se tesim na mimco ikdyz doma uz mam 17.mesicniho breptika :lol: Jinak ja ani v minulem ani ted v tehu nemam zadne nevolnosti.Jsem rada ze takove tema a diskuse tady je.Pokud mi to behem vecera az maly usne vyjde tak se tady opet ukazi.Preji vsem pekny den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
7.4.11 09:10

holky, už jste tu zajetý, už se znáte, jste otevřené, tak já založím uzavřenou skupinu, pro ty, co nechtějí přispívat otevřeně, doufám, že nevadí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
7.4.11 09:14

akorát jsem zjistila, že jsem použila váš název pro skupinu, pokud by v tom někdo viděl problém, požádám admina o změnu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
7.4.11 09:20

ahoj holky,
přeji krásné ránko.
Hromasko,konečně někdo komu není zle. Mě je fajn a bylo to tak i v těhu před 5lety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
7.4.11 09:59
jadviga píše:
holky, už jste tu zajetý, už se znáte, jste otevřené, tak já založím uzavřenou skupinu, pro ty, co nechtějí přispívat otevřeně, doufám, že nevadí :wink:

me to maximalne vyhovuje a hned jsem te pozadala o vstup ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
7.4.11 10:10

Ahojte holky,

já si myslím, že ta uzavřená skupina je dobrej nápad. Moje kamarádka, která je v pokročilejším stádiu těhotenství, má skupinu uzavřenou a líbí se mi, jak si tam dávaj fotky bříšek, atd… a všechno je jen pro jejich oči…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
7.4.11 10:42

pampelisko

dekuji za privitani
jadviga ja si myslim ze ta uzavrena skupina bude lepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1862
7.4.11 11:36

Ahoj holky,

moc gratuluji k zjištění toho, že budete maminky!!!! Úplně živě si vzpomínám, že to bude rok co jsem zjistila, že budu maminka a termín porodu jsem měla listopad. Malá se mi narodila 11.11.2010!
Přeji Vám moc zdravíčka a ať si těhotenství moc užíváte… uvidíte sami, že to uteče jako voda!!!!

Určičtě doporučuji skupinu uzavřít. Mame listopadovou 2010 uzavřenou a máme tam kopu fotek od bříšek po miminka!!!

Kdyby tu byla nějaká mamininka, která by chtěla nějaké zimní kombinézky a tak, ráda pošlu nějaké foto…

Ještě jednou hodně gratuluji!!!
Naposledy jedno malé doporučení!!! Nedělejte ze všeho vědu a nestresujte se! Ať nestresujete ty malé červíčky!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2531
7.4.11 12:56

Ahoj holky vítám všechny nové těhulky!

Včera jsem byla na Danu Bártovi s Darou Rollins a mám pocit, že se mi tam projevily snad všechny těhotenský příznaky kromě :poblion:, po pěti minutách mě bolely záda i hlava, bylo mi špatně od žaludku a do toho se tam sešli snad všichni kuřáci z okolí (taky jsem dřív kouřila, tak to asi vnímám víc). Navíc se tam těsně přede mnou rozhod jeden asi dvoumetrovej pár, že si radši budou povídat a psát sms na mobilu. Takže zážitek nic moc :-? .

JadvigoTaky bych byla pro uzavřenou skupinu, co mám udělat, abych se tam dostala? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
7.4.11 13:03

https://www.emimino.cz/…-2011-67328/

kdyz kliknes na odkaz mela by ses dostat na zadost o pristup
Jadviga je ted asi pryc, takze chvili potrva nez te schvali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2531
7.4.11 13:14

Pampeliško, děkuju. Říkala jsem si, kdy to uzavřem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1466
7.4.11 13:20

Ahoj holky, tak se k vám taky přidám..Zažádala jsem i o přástup do skupiny, tak snad mi bude schválen. Já jsem v 7+1tt a cítím se úplně v poho. Nevolnosti minimální, únava taky žádná, zatím pohoda :lol: Dnes jsem byla na 2. UTZ a dostala jsem na DVD i nahrávku. Srdíčko už taky bije :potlesk: Tak všechny moc zdravím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
7.4.11 14:28

Fascinuje mne jak ma kazdy doktor jiny postup a jiny servis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí