Poradna duly
Jana Čurdová
lekno píše:KIKOLETEK píše:Ahoj Kikoletek už bylo vidět:) správně uhnízděné. To víš, šla jsem - musí Ti doktor potvrdit, že to není mimoděložní.
ahoj holky
Lekno tak to máš jak já poslední ms 15.2.a ty už bylas u dr.a bylo něco vydět
![]()
já jsem právě nebyla
výtej Snazi
Přesně!!!! Kvůli tomu jsem tam šla, abych vyloučila mimoděložní těhotenství. A viděla jsem kuličku
.
A holky máte hodně příznaků? Já třeba nemám skoro bolestivá prsa, jen trochu. Ale je fakt, že mě nebolely ani při MS, takže prostě nejspíš méně citlivá celkově.
A jinak je mi jeden den špatně, jeden den dobře, taková houpačka. Ale dneska je mi zrovna dobře ![]()
lekno píše:KIKOLETEK píše:Ahoj Kikoletek už bylo vidět:) správně uhnízděné. To víš, šla jsem - musí Ti doktor potvrdit, že to není mimoděložní.
ahoj holky
![]()
já jsem právě nebyla
výtej Snazi
KIKOLETEK píše:
výtej Marttak to je krásný zázrak
my taky čekali dlouho, víc jak rok
už jsem myslela že se nepovede… a pak zázrak
My se snažili 10 měsíců a v červnu jsme měli jít na IVF. A pak … zázrak, to samé
![]()
Mart22 píše:KIKOLETEK píše:My se snažili 10 měsíců a v červnu jsme měli jít na IVF. A pak … zázrak, to samé
výtej Marttak to je krásný zázrak
my taky čekali dlouho, víc jak rok
už jsem myslela že se nepovede… a pak zázrak
![]()
KIKOLETEK píše:
tý brdo to si mně nahlodala![]()
ahoj holky
![]()
já jsem právě nebyla
výtej Snazi
Já jsem se domluvala s doktorkou už když jsme se začínali snažit kdy se mám v případě úspěchu stavit na kontrolu a řekla mi kolem osmého týdne, právě kvůli vyloučení mimoděložního těhu, proto taky nespěchám a objednám se až tak na sedmý týden aby bylo vidět i srdíčko. Takže pokud tě nic nebolí není třeba spěchat, piokud by ses necítila dobře tak samozdřejmě šup co nejdřív k doktorce. ![]()
ahoj SIO ![]()
já jsem zhruba v 5 týdnu a zatím nemám problémy,tak právě přemýšlím kdy jít ale kvuli práci budu muset asi jít dřív ![]()
KIKOLETEK píše:
ahoj SIO
já jsem zhruba v 5 týdnu a zatím nemám problémy,tak právě přemýšlím kdy jít ale kvuli práci budu muset asi jít dřív
Ahoj, já jsem taky v pátém týdnu a tak ještě vyčkávám
ale pokud máš práci kterou nemůžeš dělat v těhu tak tam určitě utíkej ![]()
Ahojky, mě prsa taky vůbec nebolí ani nic jiného .. možná občas lehká závrať, ale spíš mě bolí podbřišek a dost stehna - ty mě bolely vždycky, když jsem to měla dostat. Co vy?? taky to tak máte?
Já jsem 7 tt a prsa mě bolí vždycky jen večer až sundám podprsenku. Ale občas mě taky bolí břicho jak před MS - to mi Dr říkala, že bude trvat tak do konce 4. měs, jak se děloha bude hodně zvětšovat. A občas je mi špatně, ale jěště jsem nezvracela, tak doufám, že to jěště dlouho vydrží ![]()
hm, mě bolí břicho a nohy už od neděle a nepřetržitě, v noci to naštěstí zaspávám
Tak já jsem dnes 5+6, zítra začínám 7.tt. A to bříško, to kolikrát bolí tolik, že se až lekám. Jde to vysloveně do křečí a taky do stehen a do dolní části zad. Ale můj Dr. taky řekl, že je to normální a pokud to nebude jako slepák, tak se nemám znepokojovat ![]()
Oni asi ty pravé příznaky teprve dorazí ![]()
holky
tak mě břicho bolí jenom večer a tak zvláštně tupě žádný ostrý píchání to bylo jenom v době ms a pak chvílema prsa bolí a mám je nafouklá jinak nic ![]()
Dřív jsem se bála, že se vajíčko neudrželo a přijde MS, ale už jsem si zvykla. A zrovna teď když o tom povídáme, mě břicho zase rozbolelo
![]()
Ahoj Kikoletek už bylo vidět:) správně uhnízděné. To víš, šla jsem - musí Ti doktor potvrdit, že to není mimoděložní.