Poradna duly
Jana Čurdová
Pampeliško,
jo,jo tak jsem to myslela.Děkuji!
Ale je fakt,že při tak opožděné ovulaci je to prd platný
a více budu vědět z UTZ u Dr.
Holky,pro dnešek se loučím.Mějte se krásně,opatrujte se a zítra zase ahoj! ![]()
Petrinka81 píše:
Sia,jo jo děkuji!To vím,jen jsem chtěla přesně ty dny jakože např. 5+1tt.....tohle už si prostě nepamatuju.
Podle ovulace by jsi dnes měla být 5+1 ![]()
Pampeliško, u nás to bylo úplně to samé. Nadšení žádné a že je to moc brzo. Teď už s tím nic neuděláme a ano, první rok bude náročný. Ale čas hraje pro nás a čím budou děti starší, tím lépe si budou hrát a zabaví se spolu. A navíc, teď máme zajetou péči o miminko. Však ono to půjde.
Pampeliško, tak co jak jsi dopadla? No a jak tady píšou holky, tak s nima naprosto souhlasím… Už ani není co dodat… Zvládly to jiné, tak ty to zvládneš také! A mamka brzo změní názor, uvidíš!!
Ahoj holky, tak já měla pozitivní test včera. Koukala jsem na to jak puk…takhle brzy jsem to nečekala. mám doma 12 měsíčního rošťáka.
Jinak listopad se mi taky moc nelíbí, ale nemůžem se rouhat.
Za jak dlouho po pozitivním testu jste se objednávali k Dr.? u prvního jsem byla moc brzo a nic nešlo vidět
Ted bych měla být podle ms 4+3 tt.
Ahojky.
To je neuveritelne kolik se tu seslo tehulek s prckama ![]()
ja jsem volala hned a rekla jsem at mne objedna az bude neco videt. A to je dnes 6+4.
jdu tam na pul patou… Napisu jak jsme dopadli…
Venku je tak kraaaasne a my jsme cela rodina nemocna ![]()
Ja jdu taky dneska - na 16:45
mela bych byt 6+5 tt. Jsem strasne zvedava, cekame prvni.
verunn píše:
Ja jdu taky dneska - na 16:45mela bych byt 6+5 tt. Jsem strasne zvedava, cekame prvni.
Jé, tak to jsme podle výpočtů na tom úplně stejně! A navíc koukám, že jsi z Brna
Tak ať ti to dnesky dobře dopadne a pak hned písni!
Ahoj holky, já jsem taky z Brna a vypadá to, že jsem taky těhu … zítra jdu na krev, tak bych se k vám taky ráda přidala
Jé holky vás tady přibylo, to mám radost
Závidím vám ty kontroly
, já jsem sice už byla, ale jen na potvrzení těhotenství, na další jdu až 6.4.tak snad se dočkám, už teď počítám dny až uvidíme prcka a srdíčko a bude vše v pořádku. Už druhý den mě šíleně trápí migrena, bez prášku je to hrůza, když mám volno, jen ležím a je mi špatně. Trpíte tím taky někdo? Doufala jsem, že se mi to těma těhu hormonama zlepší, ale zatím trpím… ![]()
Ahoj holky
,můžu se k vám přidat?byla jsem teda zatím u dr. na potvrzení a ted jsem tak 7-8 týden
na další kontrolu jdu až 7.4.ale srdíčko bije krásně
.u nás taky teda nejdřív šok,protože máme doma 7 měsíčního prcka,aale nějak to zmáknem
.S přítelem jsme to počítali a termín by měl být někdy kolem 5.11.příště už snad dostanu průkazku,tak budu vědět víc.Jinak špatně už je mi asi 14 dní,tak jsem myslela,že jsem těhu už déle u obou dětí mi bylo špatně tak od 10. do 13 týdne a ted mnohem dřív
.Tak to bude snad ta vytoužená holčička ![]()
Jinak tedy zdravím!
Dneska je venku náádherně!Jsme byli s Pavlíkem skoro 4 hodiny venku!
Já jsem šla odpol. k dr. na první prohlídku,ale má dovču,takže půjdu až příští týden a třeba budu mít štěstí a mimču už bude tlouct
To bych byla moc ráda!
Já mám dost starch z té mé angíny a teplot minulý týden.Spíš z těch teplot,měla jsem je celý den-možná 30 hodin,ale přes 38
snad to mimísek zvládnul ![]()