Listopad 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
865
21.3.11 21:53

Pampeliško,
jo,jo tak jsem to myslela.Děkuji!
Ale je fakt,že při tak opožděné ovulaci je to prd platný :lol: a více budu vědět z UTZ u Dr.

Holky,pro dnešek se loučím.Mějte se krásně,opatrujte se a zítra zase ahoj! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sia
11315
22.3.11 07:32
Petrinka81 píše:
Sia,jo jo děkuji!To vím,jen jsem chtěla přesně ty dny jakože např. 5+1tt.....tohle už si prostě nepamatuju. :-(

Podle ovulace by jsi dnes měla být 5+1 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sia
11315
22.3.11 07:35

Přeji hezké ranko všem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
22.3.11 11:32

Pampeliško, u nás to bylo úplně to samé. Nadšení žádné a že je to moc brzo. Teď už s tím nic neuděláme a ano, první rok bude náročný. Ale čas hraje pro nás a čím budou děti starší, tím lépe si budou hrát a zabaví se spolu. A navíc, teď máme zajetou péči o miminko. Však ono to půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
22.3.11 11:55

Pampeliško, tak co jak jsi dopadla? No a jak tady píšou holky, tak s nima naprosto souhlasím… Už ani není co dodat… Zvládly to jiné, tak ty to zvládneš také! A mamka brzo změní názor, uvidíš!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
22.3.11 13:22

Ahoj holky, tak já měla pozitivní test včera. Koukala jsem na to jak puk…takhle brzy jsem to nečekala. mám doma 12 měsíčního rošťáka.
Jinak listopad se mi taky moc nelíbí, ale nemůžem se rouhat.
Za jak dlouho po pozitivním testu jste se objednávali k Dr.? u prvního jsem byla moc brzo a nic nešlo vidět :-) Ted bych měla být podle ms 4+3 tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
22.3.11 14:12

Ahojky.

To je neuveritelne kolik se tu seslo tehulek s prckama :)
ja jsem volala hned a rekla jsem at mne objedna az bude neco videt. A to je dnes 6+4.
jdu tam na pul patou… Napisu jak jsme dopadli…

Venku je tak kraaaasne a my jsme cela rodina nemocna :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
22.3.11 14:27

Ja jdu taky dneska - na 16:45 :lol: mela bych byt 6+5 tt. Jsem strasne zvedava, cekame prvni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
22.3.11 14:33
verunn píše:
Ja jdu taky dneska - na 16:45 :lol: mela bych byt 6+5 tt. Jsem strasne zvedava, cekame prvni.

Jé, tak to jsme podle výpočtů na tom úplně stejně! A navíc koukám, že jsi z Brna :-) Tak ať ti to dnesky dobře dopadne a pak hned písni!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2046
22.3.11 14:51

Ahoj holky, já jsem taky z Brna a vypadá to, že jsem taky těhu … zítra jdu na krev, tak bych se k vám taky ráda přidala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
22.3.11 16:28

Jé holky vás tady přibylo, to mám radost :-D Závidím vám ty kontroly :-) , já jsem sice už byla, ale jen na potvrzení těhotenství, na další jdu až 6.4.tak snad se dočkám, už teď počítám dny až uvidíme prcka a srdíčko a bude vše v pořádku. Už druhý den mě šíleně trápí migrena, bez prášku je to hrůza, když mám volno, jen ležím a je mi špatně. Trpíte tím taky někdo? Doufala jsem, že se mi to těma těhu hormonama zlepší, ale zatím trpím… :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
22.3.11 16:50

Ahoj holky :mavam: ,můžu se k vám přidat?byla jsem teda zatím u dr. na potvrzení a ted jsem tak 7-8 týden :-D na další kontrolu jdu až 7.4.ale srdíčko bije krásně :palec: .u nás taky teda nejdřív šok,protože máme doma 7 měsíčního prcka,aale nějak to zmáknem :lol: .S přítelem jsme to počítali a termín by měl být někdy kolem 5.11.příště už snad dostanu průkazku,tak budu vědět víc.Jinak špatně už je mi asi 14 dní,tak jsem myslela,že jsem těhu už déle u obou dětí mi bylo špatně tak od 10. do 13 týdne a ted mnohem dřív :zed: .Tak to bude snad ta vytoužená holčička :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
22.3.11 17:07

6+4 potvrzeno ;) zloutkovy vacek a embryo kteremu bije srdicko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
22.3.11 17:19

Sia,jé moc děkuji!!! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
22.3.11 17:22

Jinak tedy zdravím!

Dneska je venku náádherně!Jsme byli s Pavlíkem skoro 4 hodiny venku!
Já jsem šla odpol. k dr. na první prohlídku,ale má dovču,takže půjdu až příští týden a třeba budu mít štěstí a mimču už bude tlouct :srdce: To bych byla moc ráda!

Já mám dost starch z té mé angíny a teplot minulý týden.Spíš z těch teplot,měla jsem je celý den-možná 30 hodin,ale přes 38 :cry: snad to mimísek zvládnul :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí