Listopad 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1319
18.3.11 13:15

S tím chozením máš pravdu, až to začnou prckové zkoušet, bude už venku hodně škaredě, ale Adámek od mé sestry měl rok loni v květnu, domu už v tu dobu krásně běhal, ale venku vždy jako by to zapomněl nebo se bál. Došel k venkovním dveřím, sedl na zadek a začal lízt po čtyřech, přešlo ho to až tak za tři, čtyři měsíce, takže to se stejně asi nedá tak úplně naplánovat podle přání maminky. :lol: A když občas zauvažuji nad druhým mimčem, to bych chtěla asi jak píšeš ty duben, květen. Ať vyzkouším obojí. Letos se mi to hodilo hlavně kvůli závodům se psama a tak jsem si na tom to pozitivní našla :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sia
11315
18.3.11 13:19

Jj Pampeliško, já měla holku v půlce října a přwesně to tak je. Roční dítko které se zrovna naučilo chodit a tak chce pořád a všude, musíš stejně cpát do kočáru v kterým je mu navíc už s fusakem těsno.

No co už teď, teď už musíme začít hledat ty pozitiva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sia
11315
18.3.11 13:21
Romanetka píše:
Tak to mě se zase víc hodilo přes zimu si jěště poslední sezonu zazávodit s pejskama na sanich a pak se na to vrhnout :mrgreen: Trošku mě mrzí, že už asi letos nebudu zvládat všechno na zahrádce, celkem mě to baví, ale jednou to vydržím :-) A z toho oblečení v listopadu mám strach už teď, asi budu chodit zamotaná v dece :mrgreen:

Letos myslím tu zahrádku ještě zvládneme, sice s pomalejším tempem ale v klídku, za to příští rok to bude mazec, to zravna ty naše mimča začne zajímat svět a skončí období převážného spaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
18.3.11 13:26

Jo, myslím, že příští rok budu občas ráda, když půjčím prcka některé babičce a budu makat na zahrádce :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sia
11315
18.3.11 14:48

Romanetko, jaké máte psy, na jaké závody chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
18.3.11 14:58

Sibiřský husky, mám 2 svoje + 2 jsme měli půjčené na závodění, ale ti už jedou zítra zpátky k pánečkovi, nebyl by teď na ně pár měsíců, možná i let čas :-? Svoje dva miláčky teď jen venčím na vodítkách, ale už je budu spíš jen doprovázet na procházkách, je to docela síla, když zaberou oba, takže radši je bude vodit partner nebo brácha a já budu jen doprovod :-(
Už se těším až mimčo povyroste a budem vyrážet na procházky na saních…
To je hrůza, ten prcek ve mně nemá ještě ani centimetr a já už mu plánuju výlety na saních :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sia
11315
18.3.11 15:02
Romanetka píše:
Sibiřský husky, mám 2 svoje + 2 jsme měli půjčené na závodění, ale ti už jedou zítra zpátky k pánečkovi, nebyl by teď na ně pár měsíců, možná i let čas :-? Svoje dva miláčky teď jen venčím na vodítkách, ale už je budu spíš jen doprovázet na procházkách, je to docela síla, když zaberou oba, takže radši je bude vodit partner nebo brácha a já budu jen doprovod :-(
Už se těším až mimčo povyroste a budem vyrážet na procházky na saních…
To je hrůza, ten prcek ve mně nemá ještě ani centimetr a já už mu plánuju výlety na saních :lol:

Proč ne bude to určitě pohodlnější než v kočárku :lol:

A to se konají i u nás ty závody nebo jezdíte někam víc na sever?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
18.3.11 15:06

Jsou i u nás, Orlické hory, Krkonoše, Nové Město na Moravě, byly jsme i v Polsku, teď se budeme pohybovat asi jen po zahradě :lol:
A je pravda, že děti mají z toho vození na saních obrovskou radost, tady u nás na vesnici jsme už svezli snad všechny prcky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
18.3.11 15:55

Já mám malou koncem března. Po šestinedělí bylo už krásné počásko na couračky venku. Vánoce už chápala, akorát uhlídat stromek bylo peklo.
Ten listopad mě trochu děsí. Zima, nemoc procházkovat po příchodu z porodnice, vánoční lítání s prckem věčně přisátým.
Za mě to jaro je nej :-)

romanetko byla si i na závodech psích zpřeženích u nás na severu v Děčíně, respektive na Sněžníku u Děčína?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
18.3.11 17:06

Ne ne na Sněžníku jsme nebyli, na Silvestra v noci se mi asi ze stresu porvali obě feny do krve :-( , takže jsme na Nový rok šili a měli měsíční přestávku od tréninku, začali jsme až začátkem února a pak jsme za pár dní kvůli zjištění těhotenství i přestali :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
18.3.11 18:51

Nad tím, jestli je listopad dobrý nebo ne, jsem nepřemýšlela. Mně spíš zaskočilo, že v Podolí se maluje od 30.10. do 7.11. To mi udělalo čáru přes rozpočet. Takže to budeme muset zvládnout až do Hořovic nebo nevím 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
18.3.11 19:13

Nimuel, nebo už teď začít mimčo přemlouvat, ať se trefí správně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
18.3.11 19:58

Nim pamatuji si dobře, žes chodila k nám do březnátkovské diskuze. Copak se stalo, že nás už nenavštěvuješ, smím-li se zeptat? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
18.3.11 21:28

Ahoj Mio,
pamatuješ :-) Koukám, že Teminka krásně vyrostla. Už asi běhá, že? Ona byla vždycky šikovná. Naše Kačka se dneska poprvé pustila nábytku a udělala čtyři kroky ke mně :-)
Já jsem teď měla trochu napilno, nestíhala jsem číst březňátka a když jsem se vrátila, tak je diskuze uzamčená. Mrzí mně to, ale nenašla jsem, jak se do ní dostat. Kdybys byla tak hodná, napiš mi prosím do sz, jak se to dá udělat.
A mám radost, že se vám s přítelem takhle pěkně povedlo další. :-)
 Nimu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
18.3.11 21:32
Romanetka píše:
Nimuel, nebo už teď začít mimčo přemlouvat, ať se trefí správně :mrgreen:

..no to je právě otázka. :-) Minule jsem přenášela čtyři dny, takže bych teoreticky mohla vydržet. Ale má se člověk teď nějakých sedm měsíců stresovat, jak to dopadne? Ty Hořovice jsou hodinu cesty a všude na ně pějí chválu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí