Poradna duly
Jana Čurdová
Romanetka píše:
Sia, to jsem si taky tak plánovala, ale zrovna když jsem si dělala test, přijel partner nečekaně z práce a našel testík na stole a viděl výsledek dřív jak já
To jsou náhody o které člověk nestojí, že? ![]()
Mě zatím nevychytal, ale dnes se ptal co teplota protože si měřím BT, tak jsem prozatím mlžila ![]()
Tak má na mimču taky podíl
, tak si to zaslouží vědět, ale už před testem jsem tušila, že to vyšlo a naplánovala si romantickou večeři s překvapením a nakonec překvapil on mě…
Mě bylo špatně zatím jen pár dní úplně na začátku, teď se cítím skvěle, jen mě občas bolí břicho, jak se to tam všechno chystá a roste
a večer si nemůžu na prsa ani chytnout, ale jinak je mi fakt super ![]()
fotečku mám z pondělí, to bylo v 6tt+5
My to chceme říct jenom rodičům, u prvního jsme jim to taky řekli v 8tt do 12tt bych to nevydržela,právě jsme čekali, až se to potvrdí z ultrazvuku
sia a ty jsi v jakém týdnu? To jsi dobrá, že to vydržíš neříct manželovi … ![]()
Romanetka píše:
Tak má na mimču taky podíl, tak si to zaslouží vědět, ale už před testem jsem tušila, že to vyšlo a naplánovala si romantickou večeři s překvapením a nakonec překvapil on mě…
Mě bylo špatně zatím jen pár dní úplně na začátku, teď se cítím skvěle, jen mě občas bolí břicho, jak se to tam všechno chystá a rostea večer si nemůžu na prsa ani chytnout, ale jinak je mi fakt super
To určitě, jen že se většinou snažíme to sdělit v tu pravou chvíli. ![]()
mně bylo dost špatně o víkendu, žaludek pořád na vodě, od včerejška je to lepší, sem tam mi teda špatně je během dne, koupila jsem si zázvorový čaj a myslím, že pomáhá ![]()
u nás u prvního mimi bylo překvapení, to dostal manžel testík s botičkama v Mikulášské punčoše
a teď to bylo bez nějakého velkého překvapení, ale radost z toho máme oba velikou.
Moniss píše:
My to chceme říct jenom rodičům, u prvního jsme jim to taky řekli v 8tt do 12tt bych to nevydržela,právě jsme čekali, až se to potvrdí z ultrazvukusia a ty jsi v jakém týdnu? To jsi dobrá, že to vydržíš neříct manželovi …
Mě dnes teprve vynechala MS tak do víkendu to vydržím ![]()
Ještě bych chtěla udělat zítra znovu test pro porovnání.
Moniss píše:
u nás u prvního mimi bylo překvapení, to dostal manžel testík s botičkama v Mikulášské punčoše
Nám zas vychází prozatím termín na partnerovi narozeniny, tak jsem mu chtěla udělat překvapení a dát mu mimčo až jako dárek, ale tak dlouho bych to asi neutajila
![]()
sia píše:Moniss píše:Mě dnes teprve vynechala MS tak do víkendu to vydržím
My to chceme říct jenom rodičům, u prvního jsme jim to taky řekli v 8tt do 12tt bych to nevydržela,právě jsme čekali, až se to potvrdí z ultrazvukusia a ty jsi v jakém týdnu? To jsi dobrá, že to vydržíš neříct manželovi …
Ještě bych chtěla udělat zítra znovu test pro porovnání.
tak to jo, tak držím pěsti, ať se // hezky drží a sílí
to bude mít manžel překvápko! ![]()
Romanetka píše:Moniss píše:Nám zas vychází prozatím termín na partnerovi narozeniny, tak jsem mu chtěla udělat překvapení a dát mu mimčo až jako dárek, ale tak dlouho bych to asi neutajila
u nás u prvního mimi bylo překvapení, to dostal manžel testík s botičkama v Mikulášské punčoše![]()
![]()
![]()
Asi ne
Ale určitě by byl náležitě překvapený ![]()
Ahoj holky, jen vám chci popřát hodně štěstí a zdravé miminka, před rokem jsme zakládaly listopadky2010 a bylo fajn se o vše s někým podělit. Já otěhotněla na valentýna a malá se narodila den po mých narozkách
a tak jsem si říkala že už se brzy založí 2011 a je to tady ![]()
AngelinaBalerina píše:
Ahoj holky, jen vám chci popřát hodně štěstí a zdravé miminka, před rokem jsme zakládaly listopadky2010 a bylo fajn se o vše s někým podělit. Já otěhotněla na valentýna a malá se narodila den po mých narozkácha tak jsem si říkala že už se brzy založí 2011 a je to tady
Tak ti moc děkujem, my jsme to měli podobné,jako dárek k Valentýnovi jsem dostala od přítele poukázku do vířivky pro nás, hned za tři dny jsem nás tam objednala a asi se nám zadařilo zrovna tam
no a termín nám vychází zas na „taťkovi“ narozky ![]()
Romanetka píše:AngelinaBalerina píše:Tak ti moc děkujem, my jsme to měli podobné,jako dárek k Valentýnovi jsem dostala od přítele poukázku do vířivky pro nás, hned za tři dny jsem nás tam objednala a asi se nám zadařilo zrovna tam
Ahoj holky, jen vám chci popřát hodně štěstí a zdravé miminka, před rokem jsme zakládaly listopadky2010 a bylo fajn se o vše s někým podělit. Já otěhotněla na valentýna a malá se narodila den po mých narozkácha tak jsem si říkala že už se brzy založí 2011 a je to tady
no a termín nám vychází zas na „taťkovi“ narozky
a to je kterého? já měla první 4.11. a druhý 7.11. a vyšlo to až 13tého hihi
11.11. zatím jen podle PM, ale mám cykly pravidelné 28 dní, tak uvidíme jestli nám to Dr.podle utz změní později…
Romanetka píše:
11.11. zatím jen podle PM, ale mám cykly pravidelné 28 dní, tak uvidíme jestli nám to Dr.podle utz změní později…
tak at se daří, jsem si trošku zavzpomínala když už to bylo naposled ![]()
Vám taky hodně štěstí a přijď se za námi zas podívat…
Až vy budete slavit rok, my budem trpět na sále
![]()