Listopad 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sia
11315
16.3.11 14:29
Romanetka píše:
Sia, to jsem si taky tak plánovala, ale zrovna když jsem si dělala test, přijel partner nečekaně z práce a našel testík na stole a viděl výsledek dřív jak já :-D

To jsou náhody o které člověk nestojí, že? :mrgreen:
Mě zatím nevychytal, ale dnes se ptal co teplota protože si měřím BT, tak jsem prozatím mlžila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
16.3.11 14:32

Tak má na mimču taky podíl :-D , tak si to zaslouží vědět, ale už před testem jsem tušila, že to vyšlo a naplánovala si romantickou večeři s překvapením a nakonec překvapil on mě…
Mě bylo špatně zatím jen pár dní úplně na začátku, teď se cítím skvěle, jen mě občas bolí břicho, jak se to tam všechno chystá a roste :-D a večer si nemůžu na prsa ani chytnout, ale jinak je mi fakt super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
16.3.11 14:36

fotečku mám z pondělí, to bylo v 6tt+5
My to chceme říct jenom rodičům, u prvního jsme jim to taky řekli v 8tt do 12tt bych to nevydržela,právě jsme čekali, až se to potvrdí z ultrazvuku

sia a ty jsi v jakém týdnu? To jsi dobrá, že to vydržíš neříct manželovi … :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sia
11315
16.3.11 14:39
Romanetka píše:
Tak má na mimču taky podíl :-D , tak si to zaslouží vědět, ale už před testem jsem tušila, že to vyšlo a naplánovala si romantickou večeři s překvapením a nakonec překvapil on mě…
Mě bylo špatně zatím jen pár dní úplně na začátku, teď se cítím skvěle, jen mě občas bolí břicho, jak se to tam všechno chystá a roste :-D a večer si nemůžu na prsa ani chytnout, ale jinak je mi fakt super :-)

To určitě, jen že se většinou snažíme to sdělit v tu pravou chvíli. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
16.3.11 14:40

mně bylo dost špatně o víkendu, žaludek pořád na vodě, od včerejška je to lepší, sem tam mi teda špatně je během dne, koupila jsem si zázvorový čaj a myslím, že pomáhá :-)

u nás u prvního mimi bylo překvapení, to dostal manžel testík s botičkama v Mikulášské punčoše :mrgreen: a teď to bylo bez nějakého velkého překvapení, ale radost z toho máme oba velikou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sia
11315
16.3.11 14:41
Moniss píše:
My to chceme říct jenom rodičům, u prvního jsme jim to taky řekli v 8tt do 12tt bych to nevydržela,právě jsme čekali, až se to potvrdí z ultrazvukusia a ty jsi v jakém týdnu? To jsi dobrá, že to vydržíš neříct manželovi … :lol:

Mě dnes teprve vynechala MS tak do víkendu to vydržím :wink:
Ještě bych chtěla udělat zítra znovu test pro porovnání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
16.3.11 14:44
Moniss píše:
u nás u prvního mimi bylo překvapení, to dostal manžel testík s botičkama v Mikulášské punčoše :mrgreen:

Nám zas vychází prozatím termín na partnerovi narozeniny, tak jsem mu chtěla udělat překvapení a dát mu mimčo až jako dárek, ale tak dlouho bych to asi neutajila :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
16.3.11 14:45
sia píše:
Moniss píše:
My to chceme říct jenom rodičům, u prvního jsme jim to taky řekli v 8tt do 12tt bych to nevydržela,právě jsme čekali, až se to potvrdí z ultrazvukusia a ty jsi v jakém týdnu? To jsi dobrá, že to vydržíš neříct manželovi … :lol:
Mě dnes teprve vynechala MS tak do víkendu to vydržím :wink:
Ještě bych chtěla udělat zítra znovu test pro porovnání.

tak to jo, tak držím pěsti, ať se // hezky drží a sílí :-) to bude mít manžel překvápko! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sia
11315
16.3.11 14:49
Romanetka píše:
Moniss píše:
u nás u prvního mimi bylo překvapení, to dostal manžel testík s botičkama v Mikulášské punčoše :mrgreen:
Nám zas vychází prozatím termín na partnerovi narozeniny, tak jsem mu chtěla udělat překvapení a dát mu mimčo až jako dárek, ale tak dlouho bych to asi neutajila :lol: :lol: :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Asi ne :lol: Ale určitě by byl náležitě překvapený :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.11 14:51

Ahoj holky, jen vám chci popřát hodně štěstí a zdravé miminka, před rokem jsme zakládaly listopadky2010 a bylo fajn se o vše s někým podělit. Já otěhotněla na valentýna a malá se narodila den po mých narozkách :-D a tak jsem si říkala že už se brzy založí 2011 a je to tady :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
16.3.11 14:57
AngelinaBalerina píše:
Ahoj holky, jen vám chci popřát hodně štěstí a zdravé miminka, před rokem jsme zakládaly listopadky2010 a bylo fajn se o vše s někým podělit. Já otěhotněla na valentýna a malá se narodila den po mých narozkách :-D a tak jsem si říkala že už se brzy založí 2011 a je to tady :palec:

Tak ti moc děkujem, my jsme to měli podobné,jako dárek k Valentýnovi jsem dostala od přítele poukázku do vířivky pro nás, hned za tři dny jsem nás tam objednala a asi se nám zadařilo zrovna tam :oops: no a termín nám vychází zas na „taťkovi“ narozky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.11 15:12
Romanetka píše:
AngelinaBalerina píše:
Ahoj holky, jen vám chci popřát hodně štěstí a zdravé miminka, před rokem jsme zakládaly listopadky2010 a bylo fajn se o vše s někým podělit. Já otěhotněla na valentýna a malá se narodila den po mých narozkách :-D a tak jsem si říkala že už se brzy založí 2011 a je to tady :palec:
Tak ti moc děkujem, my jsme to měli podobné,jako dárek k Valentýnovi jsem dostala od přítele poukázku do vířivky pro nás, hned za tři dny jsem nás tam objednala a asi se nám zadařilo zrovna tam :oops: no a termín nám vychází zas na „taťkovi“ narozky :-D

a to je kterého? já měla první 4.11. a druhý 7.11. a vyšlo to až 13tého hihi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
16.3.11 15:15

11.11. zatím jen podle PM, ale mám cykly pravidelné 28 dní, tak uvidíme jestli nám to Dr.podle utz změní později…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.11 15:16
Romanetka píše:
11.11. zatím jen podle PM, ale mám cykly pravidelné 28 dní, tak uvidíme jestli nám to Dr.podle utz změní později…

tak at se daří, jsem si trošku zavzpomínala když už to bylo naposled :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
16.3.11 15:20

Vám taky hodně štěstí a přijď se za námi zas podívat…
Až vy budete slavit rok, my budem trpět na sále :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital