Poradna duly
Jana Čurdová
A ten stres, ja mam desny strach. Bylo to i minule tehu a i ted. A to to jeste nemam potvrzene.
Zadny recept bohuzel nemam ![]()
Myslim ze s detmi ten strach nikdy nezmizi. Je to jedna cast toho jak moc je milujeme. A tak se o ne bojime od uplneho zacatku.
Nám to zatím vše vyšlo krásně podle „plánu“, tak doufám, že to tak bude i pokračovat.
Ale samozřejmě strach maličko mám, teď si říkám, že se těším aspoň až bude po tom prvním utz a bude vidět
že je v pořádku, pak zas budeme doufat že vyjdou dobře testy a tak… Ale jak už tu někdo psal, myslím, že porodem ty starosti neskončí ale teprve začnou!
Já teď v červnu dokončuji školu, ale asi 8 let jsem při škole chodila pracovat do jedné restaurace,hned jak jsme začali pracovat na miminku jsem ale skončila, protože myslím, že ten cigaretovej kouř a 14 hod směny by nebyly to pravé pro mimčo ![]()
Miarei píše:
Já jsem na rodičáku a jen si pak přejdu zpátky na mateřskou a až za další tři roky do práce
Víš to jistě?
![]()
pampeliško koukám, že máš taky doma mimčo a druhý na cestě
Ten strach je strašný a přítel mi ještě vynadal, když jsem se zmínila o mimoděl.těhu. Jinak už to máme potvrzený z krve, když jsem ukázala příteli // tak mě vzal do nem. na testy (je dr.)
sia co myslíš, jestli to vím jistě, těhu (mateřskou a její delku) nebo návrat do práce? ![]()
Miarei píše:
pampeliško koukám, že máš taky doma mimčo a druhý na cestěTen strach je strašný a přítel mi ještě vynadal, když jsem se zmínila o mimoděl.těhu. Jinak už to máme potvrzený z krve, když jsem ukázala příteli // tak mě vzal do nem. na testy (je dr.)sia co myslíš, jestli to vím jistě, těhu (mateřskou a její delku) nebo návrat do práce?
Návrat do práce jsem myslela
![]()
Ahoj holky,
tak já mám zatím TP okolo 20.11.
V pondělí jdu na UTZ, tak uvidíme, jestli bude upraven.
Ahojky, omlouvám se, že vám sem lezu, ale taky vzpomínám na „staré“ časy jako Angelina… včera to byl přesně rok, co jsem si udělala test a zítra to bude rok od potvrzení doktorem. Užívejte si těhotenství, je to moc krásné a miminko je hezká odměna za případné nevolnosti a blbé nálady:-) Naše holčička nás pěkně potrápila, protože jsme se na ni těšili, ale ji se nechtělo ven - TP polde MS jsme měli 3.11, TP podle ultrazvuku 19.11. a narodila se až 24. a ještě vyvolávaně
Všem vám moc fratuluju a držím pěsti, ať je všechno ok!
dobré ránko,
dítko mě nechalo spát až do ted ![]()
sia jojo, chci si dát pauzu, vrátit se do práce, a až půjde nejmladší do školy, tak si pořídit třetí ![]()
Tak to je dobrá zpráva, přítel je v listopadu a miminko nám vychází zatím na polovinu listopadu, tak snad se prcek s příchodem trefí
Já jsem před otěhotněním přemýšlela v kterém ročním období je to nejlepší a myslím, že nám všem tady to vyšlo moc dobře, hezky si užijem léto s menším bříškem, pod stromečkem už bude i miminko, které nám v zimě bude krásně spinkat zachumlané ve fusáčku a jak se začne další jaro dělat krásně, naši prckové už budou začínat sedět a všímat si všeho kolem.
Hodně kamarádek a holek kolem mě chce „letní“ miminko, ale to já jsem nechtěla, v těch největších horkách se tahat s obrovským pupkem, přes den nemoct kvůli teplu skoro ani na procházku s kočárkem a až už začne mimčo mít rozum a zajímat se o okolí, přijde zima a musíte ho schovat do kočárku ![]()
Já chtěla mít mimčo tak duben květen. Hlavně kvůli alergii , abych první měsíce stihla přes zimu a nemusela brát léky a taky mi přišlo lepší těhotnět přes zimu kdy není moc práce, takhle toho přes léto moc neudělám, a že máme velký plány
Navíc si moc nedovedu představit jak se poslední měsíc až dva soukám do zimních bot a bundy - asi nebudu raději vycházet
Tohle by se mi líbilo víc na jaře, ale ono každý období má svý plusy i mínusy a tak začnu raději hledat teď už ty plusy, mám první vánoční dárek
![]()
Hlavně jsem ráda že se zadařilo.
Tak to mě se zase víc hodilo přes zimu si jěště poslední sezonu zazávodit s pejskama na sanich a pak se na to vrhnout
Trošku mě mrzí, že už asi letos nebudu zvládat všechno na zahrádce, celkem mě to baví, ale jednou to vydržím
A z toho oblečení v listopadu mám strach už teď, asi budu chodit zamotaná v dece ![]()
Ahojky.
Tak Kubik je dnes poprve nemocny ![]()
Ach jo. Vzala bych to 100× na sebe, jen aby on byl v pohode.
No ale zase je to poprve, tak myslim, ze jsme si uzili krasnych 10 mesicu bez nemoci ![]()
K tomu clanku. Manzel i Kuba jsou kvetnacci. Tak to je zajimavy clanek pro nas vsechny.
No a co se tyka tehulkovani. No popravde receno si myslim, ze to prvni bylo lepsi. Termin v kvetnu, v zime jsem jeste nemela velike bricho, takze jsem se vlezla do normalni zimni bundy. A jakmile se zacalo oteplovat, zacalo se zvetsovat bricho a pupek mohl byt venku. Navic na zimu, kdyz byly mrazy byl uz Kuba vic jak 6 mesicni, takze to clovek tak neresi.
A taky jsem alergik, takze jsem se naprosto dokonale vyhla sezone a behem tehotenstvi jsem nemela zadne prasky.
Letos to bez prasku asi nedam, takze chudak mimco, bude zrejme trochu zasobeno. Bricho uz mam ted, takze v lete budu asi trpet s peknym bubnem. A doufam, ze zima zacne pozdeji. A taky si nedovedu predstavit s tim malym mimcem chodit ven v tech desnych mrazech. Mame psa, takze musime ven 2× denne, odpoledne uz to vetsinou jde. Ale ty rana jsou neprijemna.
No a pak chozeni. Decka zacinaji chodit kolem roku. Takze Kuba mi zacne chodit a uz bude venku hezky. Zatimco ten cvrcek uvnitr zacne chodit v zime, kdy ve snehu se chodit neda a v brecce bude od hlavy az k pate spinavy.
Tot muj nazor.....
Budu si muset precist jeste nekolikrat klady dle Romanetky ![]()
Kazde obdobi ma asi sva pro a proti. Ale dulezite je ze se narodi zdrave miminko ![]()