Listopad 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4051
17.3.11 13:17

A ten stres, ja mam desny strach. Bylo to i minule tehu a i ted. A to to jeste nemam potvrzene.
Zadny recept bohuzel nemam :-(
Myslim ze s detmi ten strach nikdy nezmizi. Je to jedna cast toho jak moc je milujeme. A tak se o ne bojime od uplneho zacatku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
17.3.11 13:30

Nám to zatím vše vyšlo krásně podle „plánu“, tak doufám, že to tak bude i pokračovat. :lol: Ale samozřejmě strach maličko mám, teď si říkám, že se těším aspoň až bude po tom prvním utz a bude vidět :srdce: že je v pořádku, pak zas budeme doufat že vyjdou dobře testy a tak… Ale jak už tu někdo psal, myslím, že porodem ty starosti neskončí ale teprve začnou!
Já teď v červnu dokončuji školu, ale asi 8 let jsem při škole chodila pracovat do jedné restaurace,hned jak jsme začali pracovat na miminku jsem ale skončila, protože myslím, že ten cigaretovej kouř a 14 hod směny by nebyly to pravé pro mimčo :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sia
11315
17.3.11 13:35
Miarei píše:
Já jsem na rodičáku a jen si pak přejdu zpátky na mateřskou a až za další tři roky do práce :mrgreen:

Víš to jistě? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
17.3.11 16:28

pampeliško koukám, že máš taky doma mimčo a druhý na cestě :palec: Ten strach je strašný a přítel mi ještě vynadal, když jsem se zmínila o mimoděl.těhu. Jinak už to máme potvrzený z krve, když jsem ukázala příteli // tak mě vzal do nem. na testy (je dr.)

sia co myslíš, jestli to vím jistě, těhu (mateřskou a její delku) nebo návrat do práce? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
17.3.11 22:22

no taky to mas hezky za sebou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sia
11315
18.3.11 07:41
Miarei píše:
pampeliško koukám, že máš taky doma mimčo a druhý na cestě :palec: Ten strach je strašný a přítel mi ještě vynadal, když jsem se zmínila o mimoděl.těhu. Jinak už to máme potvrzený z krve, když jsem ukázala příteli // tak mě vzal do nem. na testy (je dr.)sia co myslíš, jestli to vím jistě, těhu (mateřskou a její delku) nebo návrat do práce? :mrgreen:

Návrat do práce jsem myslela :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sia
11315
18.3.11 07:42

Krásné páteční ranko holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
18.3.11 08:20

Ahoj holky,
tak já mám zatím TP okolo 20.11. :-) V pondělí jdu na UTZ, tak uvidíme, jestli bude upraven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
18.3.11 08:33

Ahojky, omlouvám se, že vám sem lezu, ale taky vzpomínám na „staré“ časy jako Angelina… včera to byl přesně rok, co jsem si udělala test a zítra to bude rok od potvrzení doktorem. Užívejte si těhotenství, je to moc krásné a miminko je hezká odměna za případné nevolnosti a blbé nálady:-) Naše holčička nás pěkně potrápila, protože jsme se na ni těšili, ale ji se nechtělo ven - TP polde MS jsme měli 3.11, TP podle ultrazvuku 19.11. a narodila se až 24. a ještě vyvolávaně :mrgreen: Všem vám moc fratuluju a držím pěsti, ať je všechno ok!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
18.3.11 08:38

dobré ránko,
dítko mě nechalo spát až do ted :dance:

sia jojo, chci si dát pauzu, vrátit se do práce, a až půjde nejmladší do školy, tak si pořídit třetí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sia
11315
18.3.11 12:16

Holky, četly jste to?

http://www.novinky.cz/…nejdele.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
18.3.11 12:41

Tak to je dobrá zpráva, přítel je v listopadu a miminko nám vychází zatím na polovinu listopadu, tak snad se prcek s příchodem trefí :mrgreen: Já jsem před otěhotněním přemýšlela v kterém ročním období je to nejlepší a myslím, že nám všem tady to vyšlo moc dobře, hezky si užijem léto s menším bříškem, pod stromečkem už bude i miminko, které nám v zimě bude krásně spinkat zachumlané ve fusáčku a jak se začne další jaro dělat krásně, naši prckové už budou začínat sedět a všímat si všeho kolem.
Hodně kamarádek a holek kolem mě chce „letní“ miminko, ale to já jsem nechtěla, v těch největších horkách se tahat s obrovským pupkem, přes den nemoct kvůli teplu skoro ani na procházku s kočárkem a až už začne mimčo mít rozum a zajímat se o okolí, přijde zima a musíte ho schovat do kočárku :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sia
11315
18.3.11 12:53

Já chtěla mít mimčo tak duben květen. Hlavně kvůli alergii , abych první měsíce stihla přes zimu a nemusela brát léky a taky mi přišlo lepší těhotnět přes zimu kdy není moc práce, takhle toho přes léto moc neudělám, a že máme velký plány :think: Navíc si moc nedovedu představit jak se poslední měsíc až dva soukám do zimních bot a bundy - asi nebudu raději vycházet :mrgreen: Tohle by se mi líbilo víc na jaře, ale ono každý období má svý plusy i mínusy a tak začnu raději hledat teď už ty plusy, mám první vánoční dárek :mrgreen: :palec:
Hlavně jsem ráda že se zadařilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
18.3.11 13:04

Tak to mě se zase víc hodilo přes zimu si jěště poslední sezonu zazávodit s pejskama na sanich a pak se na to vrhnout :mrgreen: Trošku mě mrzí, že už asi letos nebudu zvládat všechno na zahrádce, celkem mě to baví, ale jednou to vydržím :-) A z toho oblečení v listopadu mám strach už teď, asi budu chodit zamotaná v dece :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
18.3.11 13:06

Ahojky.

Tak Kubik je dnes poprve nemocny :(
Ach jo. Vzala bych to 100× na sebe, jen aby on byl v pohode.
No ale zase je to poprve, tak myslim, ze jsme si uzili krasnych 10 mesicu bez nemoci :)

K tomu clanku. Manzel i Kuba jsou kvetnacci. Tak to je zajimavy clanek pro nas vsechny.

No a co se tyka tehulkovani. No popravde receno si myslim, ze to prvni bylo lepsi. Termin v kvetnu, v zime jsem jeste nemela velike bricho, takze jsem se vlezla do normalni zimni bundy. A jakmile se zacalo oteplovat, zacalo se zvetsovat bricho a pupek mohl byt venku. Navic na zimu, kdyz byly mrazy byl uz Kuba vic jak 6 mesicni, takze to clovek tak neresi.
A taky jsem alergik, takze jsem se naprosto dokonale vyhla sezone a behem tehotenstvi jsem nemela zadne prasky.
Letos to bez prasku asi nedam, takze chudak mimco, bude zrejme trochu zasobeno. Bricho uz mam ted, takze v lete budu asi trpet s peknym bubnem. A doufam, ze zima zacne pozdeji. A taky si nedovedu predstavit s tim malym mimcem chodit ven v tech desnych mrazech. Mame psa, takze musime ven 2× denne, odpoledne uz to vetsinou jde. Ale ty rana jsou neprijemna.
No a pak chozeni. Decka zacinaji chodit kolem roku. Takze Kuba mi zacne chodit a uz bude venku hezky. Zatimco ten cvrcek uvnitr zacne chodit v zime, kdy ve snehu se chodit neda a v brecce bude od hlavy az k pate spinavy.
Tot muj nazor.....
Budu si muset precist jeste nekolikrat klady dle Romanetky :)
Kazde obdobi ma asi sva pro a proti. Ale dulezite je ze se narodi zdrave miminko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí