Poradna duly
Jana Čurdová
Nim máš tam SZ ![]()
Temča sice byla na všechno rychlá, ale zatím se jí chodit nechce, sekla se na lezení, obcházení, přelejezání, vylejzání ![]()
Jo a Kačence všechno nejlepší ![]()
Ahoj Mio,
děkuju za sz, už jsem poslala přihlášku.
Kačenka se strašně dlouho jenom plazila. Pak si kolem vánoc začala stoupat a až dlouho poté začala lézt. No a teď teda experimentuje s chůzí. Ruce nahoře, v očích smrt a ťape jako medvěd
.
Děkujeme za přání, vy to máte taky za pár ![]()
Nimuel
Ahoj holky,jsem tu nová,tak snad se tu brzy naučím si s vámi povídat!
I já mám pozitivní těhu testík ![]()
Termín bych měla mít,vzhledem k mé opozděné ovulaci až někdy kolem 20.11.-přímo na partnerovo narozeniny ![]()
Gratuluji.
Holky, řekněte mi, jak to ti chlapi dělají, že jim vychází potomek na narozeniny? Já měla termín 4 dny po a fakt se malej vylíhnul v den manželových narozenin. Takže mám doma 2× to samé ![]()
Pampelisko, ja nevim, ale termín nám vychází přesně na jeho narozky, tak doufám, že se trefíme aspoň nějak blízko když ne přesně, až půjde zapíjet, at to zvládne všechno najednou, chudáček to bude mít náročný
Petrinko, vítej ![]()
Romanetko,fakt taky úplně na den přesně?To je super,nám taky
ale ono to stejně nevyjde ![]()
jinak děkuji za přivítání…musí se tu rozkoukat ![]()
Ano, my máme jako bonus i takové hezké datum 11.11.
Já myslím, že až nám narostou pořádný pupky, budem rády, že už se narození miminka blíží a na datu až tak nesejde. Ale byla by to pěkná náhoda, kdyby to někomu z nás vyšlo přesně
![]()
Tak jo holky,jdu si dát sprchu a zalezu do postele…mějte se krásně ![]()
Ahojte,
muzu se k vam pridat?
TP by vychazel na 16.11., nicmene predpokladam, ze to bude driv, prvnatko vykouklo 34tt.
Je to pro nas docela prekvapeni, sok, mame doma 11 mesicniho chlapecka, duben 2010
k dr pujdu asi v patek, mela bych byt 6+2/3 tak nevim, jestli jit. Chtela jsem jit, aby bylo srdicko, a to si nejsem jista, jestli uz bude.
Vitej Tebilly
je nas tu vic s podobne starymi detmi ![]()
ja jdu k dr. zitra - teoreticky bych mela byt 6+4 take si nejsem jista ze uvidim srdicko…
Ale podle jedne diskuse co jsem tu objevila uz obcas byva.
vítej Tebilly, mám doma také skoro rok starou princeznu
ale u nás to druhé je plánované.
Btw. jak řešíte kočárky když máte doma mladšího prcka?
Miarei mam doma mutsyho, kupovala jsem ho jako sportak, takze dokoupim jen korbu a koupim si manducu a budu kombinovat dle potreby
jinak dekuju za privitani ![]()
Kdyz by se mi podarilo porodit jen o par dni driv, tak bych mohla porodit na nase prvni vyroci ![]()
Ja nevim. Premyslim nad 2 kocarem. Ale myslim ze se rozhodnu az v lete podle toho jak bude mrnous zdatny chodec.
Tebilly ahoj!
Holky jak počítáte ty dny?Já už si to vůbec nepamatuju
Poslední ms jsem měla 2.2. cyklus mám delší 34 dní.Ovulace tentokrát byla hodně pozdní až 28.2.-podle BT,měřila jsem poctivě ![]()
Prosím,vypočítáte my to někdo???
Díky ![]()