Poradna duly
Jana Čurdová
Mám doma klučinu,kterému budou v červenci 3 roky,ráda bych si vyměnila zkušenosti,rady,starosti i radosti s maminkami,které mají přibližně stejně staré dítko nebo děti,zkoušela jsem do diskuze stejný měsíc porodu,ale je uzamčená a nechtějí mě přibrat,tak mě napadlo,že si založím tuto diskuzi,vždyť nemusí být na měsíc stejně staří:-)
![]()
AHOJKY JÁ SE K TOBĚ ráda přidám
mám dcerku 2roky 4 měsíce a taky si ráda popovídám o všem kolem těch našich prcků
jen nejsem u pc moc často,ale většinou večer jo ![]()
tak tě vítám a jsem ráda,já taky skáknu,jen když mám čas…ale nejvíc,když uložím kluky ,mám ještě ročního:-) Jak se jmenuje ?A má sourozence?Koukám,že má pěkného kamaráda
(na fotce)
jmenuje se Kačenka
sourozence zatím nemá,ale pracuje se na tom
Jo to je její kámoška,když byla malá tak po ni furt lezla,mazlila se s ní a ted jí jen buzeruje,nojo slyší to u mě ![]()
Vidím v popisku že máš 2 kluky,jak to zvládáš?já si kolikrát říkám že nevím jestli zvládnu 2
Kačka my dává pěkně zabrat ![]()
Ahoj
Hanulko ,nedá mi to nádhernej boxer na profilovce !!!!!! ![]()
Jinak já mám klučíka 3 roky 4 měsíce berete i starší ![]()
Ahoj Lucko
Já to nezaložila ale myslím že určitě bereme
to je jasný!
Díky,je to fenka
Nelča,kdybys chtěla štěně,řekni,byla bys 3 zájemce a to už bych jí nechala připustit ![]()
Máš jen jedno dítko?a bude druhý? ![]()
lucka25 píše:
Ahoj
Hanulko ,nedá mi to nádhernej boxer na profilovce !!!!!!
Jinak já mám klučíka 3 roky 4 měsíce berete i starší
jasně,že váháš:-)),jdu koupat tak zatim holky
Ahoj holky, tak se taky hlasim k vam, mame slecnu, ktere budou 3 roky na zacatku cervna ![]()
Je fajn, ze se zalozila nejaka nova diskuze s ohledem na vek deti, rada si takhle virtualne a pozdeji treba i osobne s jinyma maminkama pokecam.
Ahoj Jeni ![]()
Holky tak mě napadá,v koli chodí vaši prckové spát večer?
a spí ještě přes den?Kačka už nespí přes den a večer chodí podle unavy,dnes šla ted.a vstává kolem 6h,což mě přijde brzy
jiný děti co znám spí po obědě,večer jdou taky na 8h a ráno vstávaj po 7h,závidím.Tak jak to máte vy?
Hanulko, tak u nas mala chodi spat kolem 13 hod, spinka tak 2 hodky, ale zato vecer je schopna jit spat treba i v deset, ted se ji snazim ukecat, aby spala tak od 21hod, ale to se necha premluvit jen pokud s ni jdu i ja do postele. Navic ona spinka v posteli se mnou - mame letiste a manzel je chudak premisten na matraci v jejim pokoji ![]()
Jo a rano vstava tak kolem pul sedme, coz je nekdy hruza obzvlast pokud hned od rana musim pracovat - mam sice castecny home-office, ale i tak je to nekdy narocne, i kdyz musim rict, ze manzel v tomhle ohledu dost pomaha.
Hanulko ne ne díky štěně nechci
měla jsem boxerku 13,5 let a je to moje srdeční záležitost prostě nejlepší rasa (pro mě) A jak někde vidím boxera tak jsem naměkko ještě ted ![]()
Ted máme taky holčičku ,ale je to mix boxer 100% a druhá půlka asi labrador tvrdili nám to a zatím to tak vypadá.Nechali by je utratit tak jsme se jí ujali.
Jinak Kuba nespí od roku přes den.A chodí spát kolem 19-20hod.Vstává v 6 většinou a luxus je,když mě nechá do 6:30 .Jo a taky mám kamarádku co jí holčička spí i do 10 takže to opravdu zááááááávidím.
hm,tak to já jí rači neuspávám přes den,páč bych tam byla nejmín hodku-ona prostě nechce,to at jde radši spát v 7-8h než v 22h
to už chodím spát já v 22h
chudák manžel,ho litutju teda
![]()
já jí nikdy uspávat nemusela,ale co jsme dali dudánka ježíškovi tak od té doby uspávám a přemýšlím jak to udělat aby začla chodit sama
spí ve svém pokojíčku sama na palandě,dole
ted tu máme babičku takže já mám veget a uspává babí ![]()
Ty máš 1 dítko?
lucka25 píše:
Hanulko ne ne díky štěně nechciměla jsem boxerku 13,5 let a je to moje srdeční záležitost prostě nejlepší rasa (pro mě) A jak někde vidím boxera tak jsem naměkko ještě ted
Ted máme taky holčičku ,ale je to mix boxer 100% a druhá půlka asi labrador tvrdili nám to a zatím to tak vypadá.Nechali by je utratit tak jsme se jí ujali.Jinak Kuba nespí od roku přes den.A chodí spát kolem 19-20hod.Vstává v 6 většinou a luxus je,když mě nechá do 6:30 .Jo a taky mám kamarádku co jí holčička spí i do 10 takže to opravdu zááááááávidím.
jé Lucko tak to jsme na tom s tím spaním uplně stejně
někdy se taky stane že spí do 7 a to já už trnu jestli je vše ok
ale zajímavý je že at jde v kolik chce spát,dřív čí dýl tak prostě před 6 vyspáno
a až se zase změní čas tak to bude 5,se těším ![]()
Jinak Boxeři jsou i moje srdeční záležitost
je to už můj 3 od malička
jen je to takový trdlo rozmazlený ![]()
jeni píše:
Ahoj holky, tak se taky hlasim k vam, mame slecnu, ktere budou 3 roky na zacatku cervna
Je fajn, ze se zalozila nejaka nova diskuze s ohledem na vek deti, rada si takhle virtualne a pozdeji treba i osobne s jinyma maminkama pokecam.
ahoj,vítám tě,jsem ráda,žes přišla mezi nás,doufám,že tu budem dobrá parta,jen škoda,že se s vámi nemohu setkat,kdyby k tomu došlo ![]()