Maminky stejně starého dítka - červenec 2008

262
4.3.11 17:23

ahoj

Mám doma klučinu,kterému budou v červenci 3 roky,ráda bych si vyměnila zkušenosti,rady,starosti i radosti s maminkami,které mají přibližně stejně staré dítko nebo děti,zkoušela jsem do diskuze stejný měsíc porodu,ale je uzamčená a nechtějí mě přibrat,tak mě napadlo,že si založím tuto diskuzi,vždyť nemusí být na měsíc stejně staří:-)
:kytka: :mavam: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3965
4.3.11 17:37

AHOJKY JÁ SE K TOBĚ ráda přidám :-) mám dcerku 2roky 4 měsíce a taky si ráda popovídám o všem kolem těch našich prcků :-) jen nejsem u pc moc často,ale většinou večer jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
4.3.11 17:45

tak tě vítám a jsem ráda,já taky skáknu,jen když mám čas…ale nejvíc,když uložím kluky ,mám ještě ročního:-) Jak se jmenuje ?A má sourozence?Koukám,že má pěkného kamaráda :palec: (na fotce)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
4.3.11 17:49

děkuji administrátorům za správné zařazení

:wink: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
4.3.11 17:58

jmenuje se Kačenka :-) sourozence zatím nemá,ale pracuje se na tom :mrgreen: Jo to je její kámoška,když byla malá tak po ni furt lezla,mazlila se s ní a ted jí jen buzeruje,nojo slyší to u mě :mrgreen:
Vidím v popisku že máš 2 kluky,jak to zvládáš?já si kolikrát říkám že nevím jestli zvládnu 2 :mrgreen: Kačka my dává pěkně zabrat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
4.3.11 18:04

Ahoj
Hanulko ,nedá mi to nádhernej boxer na profilovce !!!!!! :srdce:
Jinak já mám klučíka 3 roky 4 měsíce berete i starší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
4.3.11 18:12

Ahoj Lucko :mavam: Já to nezaložila ale myslím že určitě bereme :lol: to je jasný!
Díky,je to fenka :-) Nelča,kdybys chtěla štěně,řekni,byla bys 3 zájemce a to už bych jí nechala připustit :mrgreen:
Máš jen jedno dítko?a bude druhý? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
4.3.11 18:34
lucka25 píše:
Ahoj
Hanulko ,nedá mi to nádhernej boxer na profilovce !!!!!! :srdce:
Jinak já mám klučíka 3 roky 4 měsíce berete i starší :wink:

jasně,že váháš:-)),jdu koupat tak zatim holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
4.3.11 19:38

Ahoj holky, tak se taky hlasim k vam, mame slecnu, ktere budou 3 roky na zacatku cervna :)
Je fajn, ze se zalozila nejaka nova diskuze s ohledem na vek deti, rada si takhle virtualne a pozdeji treba i osobne s jinyma maminkama pokecam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
4.3.11 19:50

Ahoj Jeni :mavam:
Holky tak mě napadá,v koli chodí vaši prckové spát večer? :-) a spí ještě přes den?Kačka už nespí přes den a večer chodí podle unavy,dnes šla ted.a vstává kolem 6h,což mě přijde brzy :think: jiný děti co znám spí po obědě,večer jdou taky na 8h a ráno vstávaj po 7h,závidím.Tak jak to máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
4.3.11 20:03

Hanulko, tak u nas mala chodi spat kolem 13 hod, spinka tak 2 hodky, ale zato vecer je schopna jit spat treba i v deset, ted se ji snazim ukecat, aby spala tak od 21hod, ale to se necha premluvit jen pokud s ni jdu i ja do postele. Navic ona spinka v posteli se mnou - mame letiste a manzel je chudak premisten na matraci v jejim pokoji :)
Jo a rano vstava tak kolem pul sedme, coz je nekdy hruza obzvlast pokud hned od rana musim pracovat - mam sice castecny home-office, ale i tak je to nekdy narocne, i kdyz musim rict, ze manzel v tomhle ohledu dost pomaha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
4.3.11 20:04

Hanulko ne ne díky štěně nechci :wink: měla jsem boxerku 13,5 let a je to moje srdeční záležitost prostě nejlepší rasa (pro mě) A jak někde vidím boxera tak jsem naměkko ještě ted :cry:
Ted máme taky holčičku ,ale je to mix boxer 100% a druhá půlka asi labrador tvrdili nám to a zatím to tak vypadá.Nechali by je utratit tak jsme se jí ujali.

Jinak Kuba nespí od roku přes den.A chodí spát kolem 19-20hod.Vstává v 6 většinou a luxus je,když mě nechá do 6:30 .Jo a taky mám kamarádku co jí holčička spí i do 10 takže to opravdu zááááááávidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
4.3.11 20:09

hm,tak to já jí rači neuspávám přes den,páč bych tam byla nejmín hodku-ona prostě nechce,to at jde radši spát v 7-8h než v 22h :mrgreen: to už chodím spát já v 22h :mrgreen: chudák manžel,ho litutju teda :mrgreen: :mrgreen:
já jí nikdy uspávat nemusela,ale co jsme dali dudánka ježíškovi tak od té doby uspávám a přemýšlím jak to udělat aby začla chodit sama :think: spí ve svém pokojíčku sama na palandě,dole :-) ted tu máme babičku takže já mám veget a uspává babí :-)
Ty máš 1 dítko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
4.3.11 20:13
lucka25 píše:
Hanulko ne ne díky štěně nechci :wink: měla jsem boxerku 13,5 let a je to moje srdeční záležitost prostě nejlepší rasa (pro mě) A jak někde vidím boxera tak jsem naměkko ještě ted :cry:
Ted máme taky holčičku ,ale je to mix boxer 100% a druhá půlka asi labrador tvrdili nám to a zatím to tak vypadá.Nechali by je utratit tak jsme se jí ujali.Jinak Kuba nespí od roku přes den.A chodí spát kolem 19-20hod.Vstává v 6 většinou a luxus je,když mě nechá do 6:30 .Jo a taky mám kamarádku co jí holčička spí i do 10 takže to opravdu zááááááávidím.

jé Lucko tak to jsme na tom s tím spaním uplně stejně :palec: :palec: někdy se taky stane že spí do 7 a to já už trnu jestli je vše ok :-) ale zajímavý je že at jde v kolik chce spát,dřív čí dýl tak prostě před 6 vyspáno :roll: a až se zase změní čas tak to bude 5,se těším :mrgreen:
Jinak Boxeři jsou i moje srdeční záležitost :-) je to už můj 3 od malička :mrgreen: jen je to takový trdlo rozmazlený :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
4.3.11 21:21
jeni píše:
Ahoj holky, tak se taky hlasim k vam, mame slecnu, ktere budou 3 roky na zacatku cervna :)
Je fajn, ze se zalozila nejaka nova diskuze s ohledem na vek deti, rada si takhle virtualne a pozdeji treba i osobne s jinyma maminkama pokecam.

ahoj,vítám tě,jsem ráda,žes přišla mezi nás,doufám,že tu budem dobrá parta,jen škoda,že se s vámi nemohu setkat,kdyby k tomu došlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí