Maminky stejně starého dítka - červenec 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3965
20.3.11 20:15

:mavam: Jankoc,to víš že se můžeš přidat,to je jasný :-) Máš jen jedno dítko?
A jaký jste měli všichni víkend?My byli tak nák doma a na zahrádce.
a včera jsem objednala trampolínu na zahradu,tak se těším,to bude Kačka ve svém živlu.Nemáte jí někdo?jen by mě zajímalo jestli na tom děti vydržej a nebo je to taky po náký době přestane bavit :mrgreen: já už se tak těším až bude fakt venku hezky,páč tohle mě už nějak unavuje :-? a nic se my nechce,ale lezou my už tulipány a narcisky a tak to mám hned lepší náladu že bude brzy hezky :mrgreen: tak papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
20.3.11 21:06

Děkuji za přivítání.Konečně jsem malou uložila dneska spala odpoledne a teď se jí nechtělo spát.Mám jedno dítě (nevím jestli bohužel ale asi spíš bohudík) Naše princezna se nám podařila zázrakem po 18 letech.No a na další mimčo už nemáme bohužel věk mě je 40 a tatínkovi 53 :cry: :lol: Jaro už bych taky brala takových 18 stupňů sluníčko no už aby tu bylo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
20.3.11 21:21

Jankoc-no pane jo,to mě uplně zarazilo-po 18 letech?to jste se opravdu 18 let snažili a nešlo to?to bych asi nevydržela 18let.no ale hlavně že se nakonec po takový době podařilo :palec: a máš aspon jedno vid? :-) a otěhotnělas normálně,nebo pomocí doktorů?
jinak já včera zkusila nový fígl na uspávání :mrgreen: pustila jsem jí v pokojíčku krtečka a řekla že se musí koukat sama že já musím ještě něco udělat a že pak přijdu :-) tak koukala pak přišla asi po půl hodce pak jsem jí tam šla zase uložit no a za další půl hodku jsem se šla na ní podívat a to už jí padali oči tak jsem to vypla,dala pusinku,lehla k ní a za 5 minut spala.a dnes to samé akorat usla sama u toh krtečka :mrgreen: vím že to není zrovna ideální,ale já jí prostě potřebuju trošku osamostatnit,aby tam byla sama v tom pokojíčku,snad mě chápete :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
20.3.11 22:11

No po 18 letech a nakonec se povedla bez doktorů.I když jsem se pokoušela i s doktorama a to se nepovedlo.S tím uspávaním já takové problény nemám,protože mám nějaké divné dítě.Od půl roku usíná sama a naopak má hrozné záchvaty když jsem ji chtěla dát k sobě do postele.A to jsem se těšila na mazlivou holčičku :-( Ale zase asi před měsícem spala se mmou celou třeba se blýská na lepší časy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
20.3.11 23:00

Jankoc vítej :mavam: To je dobře, že se vám nakonec alespoň jedna princezna povedla :-D

Hanulko, trampolína, to je bezva, my ji nemáme, ale v jedné herně na ní kluci hrozně moc rádi dovádí :-D Tak my za vámi přijedeme si zaskákat, ju? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
20.3.11 23:01

Usinání? To je další historie sama pro sebe. Když byl Vašík malý uspávali jsme ho. Pak od 8 měsíců už usínal sám, ovšem když jsme mu vzali dudlíka, nastalo opět období uspávání. Hlavně když jsme malého v září loňského roku přestěhovali do velké postele a on si v klidu může dojít sám za námi do kuchyně (což někdy udělá i se svou bandou plyšáků, když ho po hodinovém uspování v postýlce necháme v pokoji samotného). Takže taky zatím se samostatným uspáváním malého válčíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
20.3.11 23:07

Jankoc: vítám. :kytka: :mavam:
Hanulko: Přes léto máme každý rok v parku otevřenou zahrádku, kde trampolína je a Matyášek si ji náramně užíval, moc se mu to líbilo a každý den chtěl chodit do parku. jen mu trochu vadilo, když tam byli i starší děti (9-10 let), protože skákali hodně a to chtěl ven. Teď když chodíme do parku na procházky, tak si pokaždé vzpomene. :palec: Navíc chodíme občas i do dětských center, kde ji mají také a myslím, že to byla dobrá volba, že jste jí koupili. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
20.3.11 23:20

Děkuji za přivítání.Jak tak koukám tak mám opravdu divné dítě na trampolínu nevleze bojí no ona se bála všeho Trávy.sněhu .listí no teď zrovna se bojí vysavače a nafukovacího balonku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
20.3.11 23:43
jankoc píše:
Děkuji za přivítání.Jak tak koukám tak mám opravdu divné dítě na trampolínu nevleze bojí no ona se bála všeho Trávy.sněhu .listí no teď zrovna se bojí vysavače a nafukovacího balonku.

Tak my se z toho všeho báli jen toho vysavače a to kvůli odsávání nosu. :lol: Každopádně nám to pomohlo k brzkému smrkání do kapesníku. :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
21.3.11 09:38

Bre ranko........TO JE ALE KRASNE :lol: ,hned jsem to s radosti musela napsat :wink:
Jankoc- taky te vitam :mavam:
Ja takove ditko neznam, co by se takhle balo, muj kluk je pravej opak. Asi s ni musis mit hodne trpelivosti, vid? Treba prave vysavac byl jeho nejlepsi ,,kamos,, :lol:

Hanulko- tak myslim, ze s trampolinou udelas jen dobre. Sebovi se taky libi, skakali na ni s malou kamaradkou primo u nich v dome. Kdybychom meli barak, tak nevaham…

Pajuliku- jak je v Olmiku? Ja jsem tam bydlela, docela se mi styska :-) . Uz se tesim, az zajedem v lete na moravu..Co vy holky- mate uz nejake plany na leto??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
21.3.11 09:40

Jankoc- vsimla jsem si, ze mas spatne udelanej metrik, zadala jsi spatne datum narozeni??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
21.3.11 10:07

Krásný jarní den holky :mavam: :-)
Venku je opravdu nádherně,ale naše zlatíčko si opět usmyslelo že bude marodit,ráno vstala krásně bez breku,přišla hned za náma do ložnice a asi po hodině,začla rýma a že jí je zima,tak jsem jí změřila,(to je teda boj),a měla bez odečtu 38,5 a za půl hodku o stupen víc,tak jsem jí dala paralen a normálně my tady usla na gauči,což u ní není vůbec normální :-( je my jí tak líto,ach jo za poslední dobu cca 2 měsíce je to po 3.ale takhle fakt nikdy neusla ani když měla minule antibiotika. :-(
Luon to je jasný přijedte si zaskákat,bude sranda.
Já chodím s malou na cvíčo a tam taky skáče jak čert a doma u babičky skáče furt na posteli,má průžinovou matraci tak jí to pěkně hopsá,tak se těším až jí přivezou a tatka sestaví :mrgreen: ani nebyla drahá,tak snad to nebude náký šmejd,koupila jsem jí na aukru,novou,a hodně lidí jí tam bralo tak snad bude dobrá :think: Je to 2,5m za 2tisíce plus poštovný,tak to jde né?
Jankoc-naše malá taky není mazlivá,z toho si nic nedělej,ono to přijde časem neboj níc :-D Já se těším jestli vyjde druhý tak to si asi rozmazlým páč my to chybí že Kačka není mamánek :mrgreen:
Tak pá a mějte krásný den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
21.3.11 10:53

Ahojky holky, tak my v Olmiku krásné počasí, dnes jdeme s Matyáškem do školky, tak nám držte pěsti, ať se líbíme a vezmou nás.
Jo a hlásím spinkání bez plínek, už 3tí noc. :dance: Zatím ani jedna nehoda. :palec:
Divine: a kde jsi v Olmiku bydlela? A kde bydlíš teď? Až sem zase zavítáš, tak bychom si mohly dát srazík, co říkáš? :-D
Hanulko: ať jste brzy fit :kytka: a že ti spinká? Myslím, že je to dobře, tělíčko s nemocí bojuje a spánek je na to nejlepší.Držte se. :hug: My tuto zimu marodili snad každý měsíc, to byla fakt hrůza, doufám, že s jarem to bude jen a jen lepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
21.3.11 11:05

Pajulíku :mavam: jé vy jdete do školky?my to máme až v dubnu :-) Tak doufám že vás vemou,dneska je to s těma školkama hrozný,já se bojím že Kačku nevemou,je tu jen 1 školka a mraky dětí,tak uvidíme.A malýmu at se tam líbí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
21.3.11 11:11

Pajulíku a ještě jsem zapoměna pochválit za noce bez plínek :potlesk: :palec: Je šikulka.A po jaké době jste to zkusily na noc?Myslím jak dlouho byl bez plenek přes den a zkusili jste noc?Kačka jí má ráno ještě pěkně načůranou ale přes den chodí furt na nočník sama :-) Závidím fakt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí