Poradna duly
Jana Čurdová
Jankoc,to víš že se můžeš přidat,to je jasný
Máš jen jedno dítko?
A jaký jste měli všichni víkend?My byli tak nák doma a na zahrádce.
a včera jsem objednala trampolínu na zahradu,tak se těším,to bude Kačka ve svém živlu.Nemáte jí někdo?jen by mě zajímalo jestli na tom děti vydržej a nebo je to taky po náký době přestane bavit
já už se tak těším až bude fakt venku hezky,páč tohle mě už nějak unavuje
a nic se my nechce,ale lezou my už tulipány a narcisky a tak to mám hned lepší náladu že bude brzy hezky
tak papa
Děkuji za přivítání.Konečně jsem malou uložila dneska spala odpoledne a teď se jí nechtělo spát.Mám jedno dítě (nevím jestli bohužel ale asi spíš bohudík) Naše princezna se nám podařila zázrakem po 18 letech.No a na další mimčo už nemáme bohužel věk mě je 40 a tatínkovi 53
Jaro už bych taky brala takových 18 stupňů sluníčko no už aby tu bylo ![]()
Jankoc-no pane jo,to mě uplně zarazilo-po 18 letech?to jste se opravdu 18 let snažili a nešlo to?to bych asi nevydržela 18let.no ale hlavně že se nakonec po takový době podařilo
a máš aspon jedno vid?
a otěhotnělas normálně,nebo pomocí doktorů?
jinak já včera zkusila nový fígl na uspávání
pustila jsem jí v pokojíčku krtečka a řekla že se musí koukat sama že já musím ještě něco udělat a že pak přijdu
tak koukala pak přišla asi po půl hodce pak jsem jí tam šla zase uložit no a za další půl hodku jsem se šla na ní podívat a to už jí padali oči tak jsem to vypla,dala pusinku,lehla k ní a za 5 minut spala.a dnes to samé akorat usla sama u toh krtečka
vím že to není zrovna ideální,ale já jí prostě potřebuju trošku osamostatnit,aby tam byla sama v tom pokojíčku,snad mě chápete ![]()
No po 18 letech a nakonec se povedla bez doktorů.I když jsem se pokoušela i s doktorama a to se nepovedlo.S tím uspávaním já takové problény nemám,protože mám nějaké divné dítě.Od půl roku usíná sama a naopak má hrozné záchvaty když jsem ji chtěla dát k sobě do postele.A to jsem se těšila na mazlivou holčičku
Ale zase asi před měsícem spala se mmou celou třeba se blýská na lepší časy ![]()
Jankoc vítej
To je dobře, že se vám nakonec alespoň jedna princezna povedla ![]()
Hanulko, trampolína, to je bezva, my ji nemáme, ale v jedné herně na ní kluci hrozně moc rádi dovádí
Tak my za vámi přijedeme si zaskákat, ju? ![]()
Usinání? To je další historie sama pro sebe. Když byl Vašík malý uspávali jsme ho. Pak od 8 měsíců už usínal sám, ovšem když jsme mu vzali dudlíka, nastalo opět období uspávání. Hlavně když jsme malého v září loňského roku přestěhovali do velké postele a on si v klidu může dojít sám za námi do kuchyně (což někdy udělá i se svou bandou plyšáků, když ho po hodinovém uspování v postýlce necháme v pokoji samotného). Takže taky zatím se samostatným uspáváním malého válčíme.
Jankoc: vítám.
![]()
Hanulko: Přes léto máme každý rok v parku otevřenou zahrádku, kde trampolína je a Matyášek si ji náramně užíval, moc se mu to líbilo a každý den chtěl chodit do parku. jen mu trochu vadilo, když tam byli i starší děti (9-10 let), protože skákali hodně a to chtěl ven. Teď když chodíme do parku na procházky, tak si pokaždé vzpomene.
Navíc chodíme občas i do dětských center, kde ji mají také a myslím, že to byla dobrá volba, že jste jí koupili. ![]()
Děkuji za přivítání.Jak tak koukám tak mám opravdu divné dítě na trampolínu nevleze bojí no ona se bála všeho Trávy.sněhu .listí no teď zrovna se bojí vysavače a nafukovacího balonku.
jankoc píše:
Děkuji za přivítání.Jak tak koukám tak mám opravdu divné dítě na trampolínu nevleze bojí no ona se bála všeho Trávy.sněhu .listí no teď zrovna se bojí vysavače a nafukovacího balonku.
Tak my se z toho všeho báli jen toho vysavače a to kvůli odsávání nosu.
Každopádně nám to pomohlo k brzkému smrkání do kapesníku.
![]()
Bre ranko........TO JE ALE KRASNE
,hned jsem to s radosti musela napsat ![]()
Jankoc- taky te vitam ![]()
Ja takove ditko neznam, co by se takhle balo, muj kluk je pravej opak. Asi s ni musis mit hodne trpelivosti, vid? Treba prave vysavac byl jeho nejlepsi ,,kamos,, ![]()
Hanulko- tak myslim, ze s trampolinou udelas jen dobre. Sebovi se taky libi, skakali na ni s malou kamaradkou primo u nich v dome. Kdybychom meli barak, tak nevaham…
Pajuliku- jak je v Olmiku? Ja jsem tam bydlela, docela se mi styska
. Uz se tesim, az zajedem v lete na moravu..Co vy holky- mate uz nejake plany na leto??
Jankoc- vsimla jsem si, ze mas spatne udelanej metrik, zadala jsi spatne datum narozeni??
Krásný jarní den holky
![]()
Venku je opravdu nádherně,ale naše zlatíčko si opět usmyslelo že bude marodit,ráno vstala krásně bez breku,přišla hned za náma do ložnice a asi po hodině,začla rýma a že jí je zima,tak jsem jí změřila,(to je teda boj),a měla bez odečtu 38,5 a za půl hodku o stupen víc,tak jsem jí dala paralen a normálně my tady usla na gauči,což u ní není vůbec normální
je my jí tak líto,ach jo za poslední dobu cca 2 měsíce je to po 3.ale takhle fakt nikdy neusla ani když měla minule antibiotika. ![]()
Luon to je jasný přijedte si zaskákat,bude sranda.
Já chodím s malou na cvíčo a tam taky skáče jak čert a doma u babičky skáče furt na posteli,má průžinovou matraci tak jí to pěkně hopsá,tak se těším až jí přivezou a tatka sestaví
ani nebyla drahá,tak snad to nebude náký šmejd,koupila jsem jí na aukru,novou,a hodně lidí jí tam bralo tak snad bude dobrá
Je to 2,5m za 2tisíce plus poštovný,tak to jde né?
Jankoc-naše malá taky není mazlivá,z toho si nic nedělej,ono to přijde časem neboj níc
Já se těším jestli vyjde druhý tak to si asi rozmazlým páč my to chybí že Kačka není mamánek ![]()
Tak pá a mějte krásný den ![]()
Ahojky holky, tak my v Olmiku krásné počasí, dnes jdeme s Matyáškem do školky, tak nám držte pěsti, ať se líbíme a vezmou nás.
Jo a hlásím spinkání bez plínek, už 3tí noc.
Zatím ani jedna nehoda. ![]()
Divine: a kde jsi v Olmiku bydlela? A kde bydlíš teď? Až sem zase zavítáš, tak bychom si mohly dát srazík, co říkáš? ![]()
Hanulko: ať jste brzy fit
a že ti spinká? Myslím, že je to dobře, tělíčko s nemocí bojuje a spánek je na to nejlepší.Držte se.
My tuto zimu marodili snad každý měsíc, to byla fakt hrůza, doufám, že s jarem to bude jen a jen lepší ![]()
Pajulíku
jé vy jdete do školky?my to máme až v dubnu
Tak doufám že vás vemou,dneska je to s těma školkama hrozný,já se bojím že Kačku nevemou,je tu jen 1 školka a mraky dětí,tak uvidíme.A malýmu at se tam líbí ![]()
Pajulíku a ještě jsem zapoměna pochválit za noce bez plínek
Je šikulka.A po jaké době jste to zkusily na noc?Myslím jak dlouho byl bez plenek přes den a zkusili jste noc?Kačka jí má ráno ještě pěkně načůranou ale přes den chodí furt na nočník sama
Závidím fakt ![]()