Poradna duly
Jana Čurdová
Luon, já v to pevně věřím, už aby tu to jaro bylo. Zimu nemám ráda
, jaro miluji.
Jinak taky přeji všem hezký víkend
, i když už je sobota večer. ![]()
Pajulíku, úplně ti rozumím, já bych nejraději střídala jen dvě roční období - jaro a podzim
V zimě je mi zima a v létě, když jsou opravdu vedra, tak zase máme doma strašné horko, jsme přímo pod střechou ![]()
luon píše:
Pajulíku, úplně ti rozumím, já bych nejraději střídala jen dvě roční období - jaro a podzimV zimě je mi zima a v létě, když jsou opravdu vedra, tak zase máme doma strašné horko, jsme přímo pod střechou
Ahoj holky,
tak ja se uz taky tesim na jaro a hlavne pak na leto, to jemoje nej obdobi.
Jinak me bude 28 a manzelovi je 36.
Dnes jdeme do toho divadylka, tak Tynule je uz cela nedockava ![]()
Vcera jsme byli v aquaparku v Cestlicich a musim rict, ze jsem opravdu nadsena, bylo to uplne super, prosly jsme vsechny casti, ale mala chtela byt hlavne na toboganech, tak jsme radily tam. Pocitam, ze tak do mesice to zase zopakujeme, jen je skoda, ze je to od nas uplne pres celou Prahu ![]()
Dobre nedelni rano.....
Tak ja myslim, ze jaro uz je fakt tady…no kdyz uz se rodi ta mladata…Ja taky miluju jaro, ale kolikrat me stve, ze tady prejde zima skoro hned na leto. Vcera, jak jsme byli venku, tak byl malej v zimni bunde a cepici uz pekne spocenej..MUsim poridit novou vybavu (uz zase) ![]()
TAk co budete dneska delat? Vypada to, ze bude zase krasne…Uzijte si slunicko......zatim
ahojky,
tak mě bude v září 30,manželovi v listopadu 33.My tu máme ještě zimu,sníh a teploty kolem nuly ![]()
děkuju všem za podporu,nezbude mu nic jinýho,než to tu zvládnout,mamka přijet nemůže…a tchyně…to ani nezkoušim,ale stejně bych jí tu nechtěla ![]()
ani nevím,co budeme dělat,teda já vařit a uklízet,co kluci s tátou,to jsme zvědavá…kdž vychrupuje do oběda:-)
Ahoj holky, my jsme se před chvílí vrátili z procházky, tenhle víkend se počasí opravdu povedlo ![]()
July a jak dlouho bys měla být v nemocnici? Určitě to všechno zvládnete ![]()
Divine, taky budeme muset zase nakupovat na jaro nové věci, ještě že alespoň mladší většinu věcí podědí. Určitě zase musíme ale koupit pro oba boty a na to se moc netěším, většinou jsou kluci protivní, nic si nechtějí zkoušet, utíkají po celém obchodě, no rozhodně si na to netroufám jenom sama.
Ahoj holky, tak my se ted vratili z hriste, Tyna si to uzila a ja od te doby marne hledam snubak - vubec nemam poneti, kdy jsem ho mela na prstu naposled - vim jiste, ze rano ano, ale potom uz proste nevim, ach jo, ach jo..
Uz moc neverim, ze ho jeste najdeme, manzel jde jeste jednou na hriste, poradne to tam prozkoumat, jestli mi nesjel z ruky tam
Takze zaver vikendu teda nic moc..
Jinak jarni veci jsem dnes uz vyzehlila a dala do skrini, mame snad vse, boty male koupila babicka, takze kupovat budu jen kloboucek - nejaky jarni a plavky - Tyna si vybrala s morskou vilou Ariel, tak ji je objednam. Ja na sebe snad nic jarniho nepotrebuji, jen si zajdu k holiciu a na kosmetiku, jinak nic.
Tak pekny vecer, zatim pa.
Jéje, jeni, tak to moc držím palečky, ať prstýnek najdete!
Papa.
ahoj jeni,já jsem ztratila prstýnek před pár měsíci:-( chápu jaké to je
Ahoj, jak se dnes máte?
Já jsem se dnes odhodlala k druhému pokusu o odplenkování mladšího syna, zatím tedy spíš než nočník plníme pračku špinavými kalhotami
Poprvé jsem to na něj zkusila přesně ve dvou letech, ale po týdnu jsem se vzdala s tím, že počkám, až bude tepleji a budu ho moct případně nechat pobíhat bez kalhot, tak jsem zvědavá, jestli na to dojde. No držte nám palce ![]()
Tohle už asi máte všechny dávno šťastně za sebou, což?
tak u nás to byl také proces na dlouhý lokte,poprvé jsme zkusila v 15ti měsících,to jsem se nečapala,tak jsem to vzdala ale nočník nechala v dohledu,pak jsem to zkusila v 18ti měsících,to už jsme měli jakési úspěchy,ale rozhodně si neříkal sám,spíš se mi podařilo to odchytitJinak jsem pořád prala počůrané kalhoty,už jsem to chtěla vzdát a najednou si začal ze dne na den sám říkat,pak asi dva měsíce chodil jenna nočník,byli jsme bez plen(na noc jsme dávala) a najednou jako by mu přecvaklo a začal se počůrávat,ajko by se nic nenaučil,musela jsem se vrátit k plenám:-( a v září ,když jsme se přestěhovali sem (v červenci mu byli 2)tak zase začal chodit bez plen a říkal si na nočník.Teď už chodí na záchod a na noc dávám plenu,ale většinou je suchá.
Caute damy........
Luon- a jak slo odplenkovani starsimu synkovi?
Sebik se naucil na nocnik celkem rychle, nejak presne uz si to nepamatuju..Ale asi mesic kakal do slipu, nez si naucil rikat na nocnajs. Takze lepsi prat pocurane, nez pokakane, ne?
Taky jsem tenkrat cekala,az se otepli (mame obe lednacky vid), ale zvladl to rychleji..A braska ho nemotivuje?
Jinak July- koukala jsem s dovolenim na tvoje fotky na fbc. Mas krasne deti, Honzik je roztomilej
a Svedsko z fotek vypada super.....Jak ja bych uz rada nekam vypadla na vylet…ach jo…me je to cesko nejak male ![]()
Ahoj, no se starším byl s nočníkem velký boj. Tak nějak průběžně jsem se o odplenkování pokoušela od jeho dvou let, jenže jsem k tomu už měla Ondráška, a tak jsem na scény typu „okamžitě musíme jít vylít nočník do záchoda (právě jsem kojila) nebo si ho vyliju na hlavu“ neměla moc nervy. Taky jsem pořád čekala, že na to přijde sám, ale to bych se u něj načekala. Nakonec jsem se doopravdy odhodlala a přes den jsem mu na doma sebrala plenky ve 2,5. Myslím, že by to celé zvládnul velmi rychle, jenže nespolupracoval, vzdoroval… Z té doby máme super hlášku - klečel na koberci, Ondráš lezl směrem k němu a Luky mu povídá: Tady ne, tady čůrá kluk
S kakáním jsme taky měli větší problém, to bylo zřejmé, že se z počátku bál do nočníku, no a pak i v tomto dělal naschvály. Je to tvrdohlavec, po obou rodičích
Tak jsem právě docela zvědavá na mladšího, povahu má přeci jen trošku jinou, tak doufám, že to půjde snáz.
Na výlet bych taky hrozně ráda a i bych se s Čechami spokojila
Ale Švédsko nebo Norsko je sen, někdy na dovolenou…
Ahojky, tak my začli nočníkovat těsně před druhými narozeninami, potom jsme chytli průjmy, tak mi to 14 dní bojkotoval, ale sama jsem uznala, že ho nebudu nutit. No a potom už to bylo ok. Teď na odpolední spaní bez plínek, ven také, jen noční spaní nemám jaksi odvahu.
Teď už chodí na záchod jak mazák.
Ale každé dítko to má jinak, já to nijak nehrotila, až přišel čas, tak přišel.
Dnes bylo nádherně, co? ![]()