Maminky stejně starého dítka - červenec 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
262
16.3.11 21:05

ahojík:-)
holky,komu se bude chtít na výlet,jste tu vítáni :palec:
tak to je super,že se prstýnek našel,to je pravda,že už se to moc neděje,tady je to super,co kde nechám tak zůstane.Kočárek i kola máme dole v místnosti ,která se nezamyká a jsou tam pořád,i věci si v kočárku nechávám..
Divine:děkuji za pochvalu,všechny děti jsou tak krásní a roztomilý..ale jsou to pěkní raubíři..Ondra má tričko s nápisem- vypadám jak anděl,ale zlobím jako čert! A to teda sedí:-)Jo a já jsem taky na Zoufalky…můžu na ně koukat pořád!! Ty už koukáš na netu na tu 7 serii?
Ondra má vlásky rovné,blonďaté a stříháme je nakrátko,Honzík má zatím jen takové chmýří.
Dělá mi starosti Ondrovo vyrážka,nebo co to je,nemáte s tím některá zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
16.3.11 21:52

tady je líp vidět jsou to takový malinký pupínky hned vedle sebe,který vatvořej mapu a jsou tam i šupinatý místečka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
16.3.11 22:11

Ahoj July, všimla jsem si diskuse… Bohužel moc nevím, mohla by to být i alergie (připadá mi, že něco podobného měl náš Luky asi z punčocháčů na kolenou), ale ani atopický ekzém nevypadá na fotkách úplně odlišně :nevim: Zkusila bych asi promazávat, jak radily holky v diskusi, a případně zašla k doktorovi… Tak ať jste brzy ok :kytka:
Náš Ondra dostal od tety tričko se stejným nápisem (Vypadám jako anděl, ale zlobím jako čert) a Lukáš pro změnu Od malička vychovává své rodiče :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
17.3.11 20:39

Ahojky všichni :mavam:
July teda ta vyrážka se my vůbec nelíbí :-? byla jsi už u doktora?Já bych zašla a nečekala bych,může to být ekzem,nebo na něco alergie,ale to by měl fakt vidět dr.má to po celém těle vid?chudáček,je my ho líto,škrabe si to?Kačka ted měla taky trošku něco asi jako ekzem,pod kolínkama,na kolenouch a na ručičkách,tak jsem jí mazala tak 10 dní excipialem a má to dobrý,u dr jsem s ní nebyla,ale já jsem ekzematik tak nějak vím a hlavně měla antibiotika před tím tak to měla asi ještě po nich.neměl malej náký antibiotika?
Jinak ona je vážně pěkný vyčůránek :mrgreen:
Holky já se chi zeptat,jak spí vaše mrnata v noci?jsou klidný?a knouraj ještě v noci?Kačka spí hrozně,knourá,furt se převaluje,no prostě nespí klidně a proto mě zajímá jak to mají jiný děti.tak díky za vaše odpovědi,doufám že v tom nebudem sami,páč přemýšlím že bych se zeptala dr,jestli je to normální,aby neměla třeba náký noční můry. :-? tak pěkný večer papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
17.3.11 22:17

July, tedy přidávám se k Hanulce, taky se mi ta vyrážka moc nelíbí :-( , určitě bych naklusala k dr. :think:
Hanulko: my tedy spíme celou noc, ale hodně se vrtí a přetáčí, kolikrát se bouchne do hlavy do čela postele, ale spí dál. Prostě se nenechá rušit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
17.3.11 22:19

Jo a ještě gratulka k odplínkování :kytka: :palec: , ale vyčůránek je to opravdu pěkný. :mrgreen: Je vidět, že už teď se ve světě nestratí. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
18.3.11 07:55

Dobré ráno :mavam: Taky je u vás tak hnusně? Asi je to všude, že…

July, tak jak je? Co malý a vyrážka?

Hanulko, kluci asi spí celkem dobře, ale rozmazlili jsme si je. Jako miminka oba často spali s námi v posteli a starší tedy i později, aby nežárlil na mladšího. Bydleli jsme v 1+1, takže o zařízení dětského pokoje jsme uvažovat nemohli. Pak jsme se sice přestěhovali do většího bytu, ale odstěhovali jsme se od kluků až loni na podzim. Teď jsou sice zvyklí usínat u sebe v postýlkách, ale k ránu oba stejně přiběhnou za námi do ložnice a dospí se tam. Nicméně, mladší se občas vzbudí v noci dřív, cca po 3 hod po usnutí, a když zjistí, že je sám a ne v chumlu, tak začne brečet a uklidní se jenom, když za ním přijdeme. A vrtí a stěhují se v posteli oba.
Vaše malá má svůj pokojíček? Jak je zvyklá spinkat?

Tak přeju co nejpěknější den, my budeme zavření doma, ven se nedá a na návštěvu taky nemůžeme, bábe rýbu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
18.3.11 08:32

Ahojky, tak u nás taky hnusně. :zed: Jsem zvědavá, co zase budu vymýšlet za program. :nevim:
Luon: ať jste brzy bez rýby. :kytka: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
18.3.11 08:48

caute holky.......
Jak jsme se radovaly z krasneho pocasi, co…to je fakt protivne…TAky nevim, co budeme celej den delat :?:
July- co malej, zlepsilo se to? Nebo jsi byla uz u doktora? Ja s tim nemam zkusenosti, tak ani radit nemuzu.
Hanulko- Sebastian spi celkem klidne, ale prevaluje se porad, jak nekdo psal, taky si dava do hlavy o zed, ale nevzbudi se tim. Az se nekdy desim, ze bude mit rano modrinu :lol: A fnuka obcas taky, kdyz se mu zdaji blbe sny… Od dvou do tri let spal s nama v posteli, protoze jsme meli pidi byt, ted spi sam, ale nez si zase zvykl, tak knoural porad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
18.3.11 12:01

Grrrrrrrrr, už nám to teče až do bytu. Už po tání sněhu jsme reklamovali u správce domu, že asi někde voda neteče ze střechy do okapu, ale na zeď a nám pak kolem okenního rámu v kuchyni do bytu. Řekl, že prý máme počkat do jara a do léta a že stejně dům nemá peníze na opravy a blablabla. A už máme loužičku vody na lince :pocitac:
Omlouvám se, potřebovala jsem se vypsat :oops:

Jinak už mi taky dochází inspirace co dělat, asi nacpu kluky do vany…
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
18.3.11 12:17

Tak to ti vůbec nezávidím :-( , já bych chytla správce za límec a tu spoušť bych mu ukázala. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
18.3.11 13:23

ahojda :mavam:
no tady taky pěknej fuj tajbl počasí :cry: dopol jsme byli jen u kamarádky na návštěvě a odpol budem asi doma. :-?
Tak to jste mě s tím spaním uklidnili,myslela jsem že to už není normální v tomhle věku,ale asi jo.Taky kolikrát slyším ránu do dřeva ale to ani nezafnuká.jinak knourá často.Dokonce dnes,noc klidná,ale za to ráno vzhůru od 5h :zed: já to nechápu,šla spát v 8h,a včera teda spala přes den v autě asi hodku.ale i tak,pořád vstává kolem půl 6,a přes den nespí.a pak takový neklidný noce.co já bych zato dala kdyby spala do půl 7 :-)
jinak má svůj pokojíček a je v něm cca od roka.možná něco dřív.Má ho hned vedle nás takže slyším každý bochnutí,knourání apod.Nejřív tam byla v postýlce,a k narozeninám dostala palandu a spí na ní,má zábranu,jinak by byla furt na zemi :mrgreen: problémy jí to stěhování do pokojíčku nedělalo,páč ona s náma v postely nikdy moc nespala,od 2 m+síců byla zvyklá spát v postýlce,sice občas byli dny kdy byla u nás,ale bylo to celkem dobrý,a do pokojíčku jsme jí přestěhovali hlavně proto,jak spí furt neklidně,tak jsme si mysleli že se budí kůli nám,já furt lítala na wc,a měla jsem problémy se zády,takže furt vzhůru a převalovala jsem se,tak jsme jí tam dali aby měla klid a stejně to nepomohlo.No a od doby co jsme dali ježíškovi dudu tak jí musím uspávat a nevím jak to změnit aby chodila sama.Teda třeba bych jí jen přečetla pohádku,řekla dobrou noc ,dala pusinku a šla bych,ale to u nás asi nehrozí.Nemáte náký fígl na to?co?
Jejda to jsem se rozepsala :mrgreen: Tak se mějte hezky a at už je zas krásný sluníčko venku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
18.3.11 14:24

Ahoj Hanulko, tak na tohle fígl nemám, sama bych potřebovala poradit. :mrgreen: Já musím uspávat, naštěstí to trvá max 10 minut, jinak..... :zed: Náš tatínek třeba vůbec neuspává, jen položí, pohladí, popřeje dobrou noc a odchází, takže prostě fakt nevím, co dělám špatně. A dudu?????? To je kapitola sama o sobě, přes den nic a večer nebo na odpolední spaní ani ránu bez něj. Už fakt nevím, jak ho to odnaučit. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
18.3.11 14:42

Ahoj holky :-)
My taky kluky uspáváme, jsme u nich, případně držíme za ruku, takže na to radu nemám. Nicméně jsem přesvědčená, že se to v podstatě samo vyřeší s věkem. Jsme i u staršího syna, abychom se k němu nechovali jinak než k mladšímu, ale myslím si, že u něj by to už nebyl problém odnaučit. Pár večerů by se asi trochu vztekal, vylézal by z postýlky, ale celkem si už nechá vysvětlit, že jsme vedle v místnosti a on už má zůstat ležet a spát… Tak doufám, že to takto časem bude i u mladšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
18.3.11 14:48
pajulík píše:
Ahoj Hanulko, tak na tohle fígl nemám, sama bych potřebovala poradit. :mrgreen: Já musím uspávat, naštěstí to trvá max 10 minut, jinak..... :zed: Náš tatínek třeba vůbec neuspává, jen položí, pohladí, popřeje dobrou noc a odchází, takže prostě fakt nevím, co dělám špatně. A dudu?????? To je kapitola sama o sobě, přes den nic a večer nebo na odpolední spaní ani ránu bez něj. Už fakt nevím, jak ho to odnaučit. :zed:

To mi připadá, že malý prostě ví, že tatínek se přesvědčit nenechá a nezůstane, ale maminka ano :-)

Dudlíka kluci neměli vůbec, dudlík byla máma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí