Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky holky, vidím, že řešíte Liberec a okolí. Tak já byla v Liberci max v tom aquaparku a bylo to absolutně skvělý, moc jsem si to tam užila. ![]()
Matulda usnul, tak se jdu pustit do jarního úklidu, aspoň trochu. ![]()
Holky, moc díky za reakce a tipy ohledně Liberce
Všechno promyslíme.
Divine, to tedy nemáš pěkný zážitek z Ještědu
No, já se právě obávám, abychom nedopadli tak nějak podobně. Jako že třeba nahoru kluci pojedou, ale pak se jim nějak nebude ve vzduchu líbit a na zpáteční cestu už je do lanovky nedostaneme. No ale ráda bych to zkusila, jinak dopravní prostředky milují ![]()
Mahjo, držím palečky, já jsem prozatím dosáhla toho, že malý čůrá venku do plenky a doma asi bude vždycky čekat na koupání - včera se do vany i pokakal ![]()
Kluci dnes měli zážitek, kousek od nás u jednoho domu předělávají elektrické vedení a měli tam bagr. Tak kluci byli za diváky a teď doma vytahali všechny stavebí stroje, co mají ![]()
Luon- to byl sice pitomej zazitek, ale letos se tam chci mrknout znova. Budem kupovat auto, tak snad tam dojedem
Vis jak z kopce se jde super, do kopce bych to nedala ![]()
Co delate ostatni holky? Co ty, July, uz mas zdraveho maleho od vyrazky???? Mate ve Svedsku uz taky krasny pocasko?
Ahoj holky, tak jsem vcera statne priletela z Varsavy a v nedeli uz zase budu balit do te Barcelony - tam letim v pondeli rano.
Co se tyka dovci - my jezdime 2× rocne na tu Mallorcu, je to tam fajn, ja rada lezim u more, nebo s malou jen tak courame po okoli a po vyletech, aquapark, safari, vylety lodi atp. Vzdy to bereme s all inclusive, predstava, ze na dovolene budu resit jidlo - to fakt ne
Ja nevarim ani doma, tak o dovce by na to nalada nebyla uz vubec. Letos letime na 16 dnu konec kvetna az zacatek cervna, letime tentokrat na jihozapad, uz to tam mame projezdene, ale v tehle casti jsme jeste nebyli. Tak snad to bude fajn.
Co trampolina - jak se na ni male libilo?
Nam tady stoji kolotoce, tak je Tyna musela projit vsechny a jeste byly pri odchodu mirne sceny, ze zase musime prijit znovu - tak pujdeme asi v nedeli ![]()
Zitra nas ceka aquapark, ale tentokrat vLetneanech pojedeme hned rano.
Jo a jinak skolka u nas nehrozi, ale v te jedne statni, kde jsme se byly podivat se Tyne ani me nelibilo
Tak treba za rok nazor zmeni.
Od zari bude chodit 2× tydne na jakesi skolkove seminarium - ma to byt jakoby zhusteny skolkovy program do cca 2-3 hod, tak treba se to Tyne bude libit vic.
Holky, vic toho nevim, zatim pa pa a pekny vikend.
Zdravím všechny ![]()
Jeni, to se tedy vážně nacestuješ. Tak přeju příjemnou další služebku ![]()
Mallorca musí být hezká, já bych klukům hrozně ráda ukázala moře. Ale tedy nevím, jestli bych si s nimi už troufla do letadla. I když, kamarádka nějak přežila se dvěma ještě menšími dětmi let do Ameriky, tak ono by to asi šlo.
Pak jsem ještě vymyslela, že by se jim určitě líbilo jet někam do hor a projet se na horských železnicích. No tak uvidíme, třeba příští rok už nějaká ta dovolená vyjde ![]()
Přeju všem krásný víkend, ani zatím nevím, co podnikneme, starší syn chtěl do Království železnic, tak možná půjdeme tam…
![]()
Ahoj holky, tak jsme dorazily z plavca, zitra mame to divadylko.
Luon, chtela jsem se zeptat, myslis, ze to kralovstvi zeleznic je i pro holky? Koukala jsem na jejich webovky - vypadaji pekne, ale tu realitu neznam, Tyna ma rada masinku Tomase, ale jinak nevim, jestli by si to tam jako holka uzila.. Co myslis?
U nas uz zacina prset, tak odpoledni program je nejisty - mozna to bude jistit solna jeskyne, jinak mne nic nenapada, mala chtela na hriste, ale to v desti nema cenu.
Tak zatim pa a peknou sobotu ![]()
Jeni, určitě tam byly i rodiny s holčičkami, spousta holčiček má taky ráda vláčky… Asi by to za zkoušku stálo, řekla bych, ale to víš, já už jsem těmi dvěma kluky ovlivněná
Mají tam i expozici s Tomáškem, ale ta tedy není pohyblivá.
Ahojda
Teda první otázka než to zapomenu
kdepak je to království železnic?Vůbec netuším co a kde to je,ale ráda bych tamKačku vzala,páč ona miluje vlaky,mašinky,né hračky nebo v televizi,ale opravdový,tak poradte,by jsme tam zavítali
Mašinka Tomáš jí teda nějak nebere,ale jakmile někde potkáme projet vlak tak je hotová
Takže já myslím že by se to i holčičkám líbilo ![]()
Jinak tady taky dneska ošklivě,pršelo,vítr atd,takže jsme byli celý den doma,ale přijela kamarádka s její malou tak si holky aspon hráli a nenudili se ![]()
Jeni,teda ty jsi cestovatelka
trošičku závidím ![]()
a kdepak je July?už tu dlouho nebyla co?Snad je u nich vše ok.
Jinak jdu holky za 14 dní na iui,tak snad se konečně zadaří
jinak jsem si už v práci zařídila že bych nastoupila už toho 1.9.tak snad jí do tý školky vemou a když né tak bych musela dát asi náký odvolání,jak my bylo porazeno,tak uvidíme.
Pěkný večer a pa
Hanulko, je to v Praze na Smíchově. Posílám www stránky:
http://www.kralovstvi-zeleznic.cz/
Klukům se to tam líbí moc ![]()
Luon moc díky
no možná tam zavítáme,vypadá to pěkně,ale já myslela že to bude doopravdická železnice se starýma vlakama a moderníma mašinama
ha ha a ono něco uplně jiného,ale je to pěkný.nestudivala jsem to uplně,tak se ješzě zeptám jak je to tam asi velký?díky papa
Ufuf, Hanulko, tak tímhle dotazem jsi mě ovšem dostala. Jak je to velké - nu, jsou tam dvě podlaží. V prvním jsou stále i podle plánku (my jsme tam totiž nakonec dneska nebyli, možná zítra, jinak lovím z paměti) tři kolejiště. Na té stránce v oddíle expozice najdeš určitě i délku kolejí. To je moc hezké, vláčky jezdí, zastavují, zhasínají se a rozsvěcí světla, střídá se den a noc… Pak je tam ještě druhé podlaží a tam stále budují ohromný model železnic ČR. Nicméně, to ještě nemají hotové a já se přiznám, že si moc nevzpomínám, co z toho už jsme viděli
Pak právě v tomto patře je třeba i ta expozice s Tomáškem, Merkur, teď snad i Lego, Lukáš si tam hrál s nějakým modelem, kde mohl mašinku částečně ovládat a zastavovat na zastávce…
Pokud byste chtěli opravdové vláčky a koleje, tak jsem si vzpomněla na tohle:
http://www.cdmuzeum.cz/
Ale tam jsme nebyli, jelikož Luky se bojí parních vláčků, tak to nemá smysl…
Ahoj holky, tak mala je nejake nemocna, dnesni divadylko tim padem padlo, nastesti davaji to same predstaveni iza tyden v nedeli, tak holt pujdeme pristi nedeli a tyhle listky proste propadnou. Neda se nic delat.
Luon, diky moc za info ohledne Kralovstvi zeleznic, urcite vyrazime, asi vezmeme i dedu nebo babicku.
Ahojte damy.........Teda ja bych s malym do toho kralovstvi taky zasla, je to super napad, on take miluje masinky..Musime spachat nejaky Prazsky vylet…no jo, planu by bylo, ze…
Hanulko- tak hodne stesti pri iui (ja vubec nevim, co za zakrok to je, nepatrala jsem jeste). A kdepak pracujes, nebo budes tedy pracovat, kdyz skolka klapne? Vzali by te popripade i tehotnou?
Jeni- a co je male? Tech bacilu se ne a ne clovek zbavit co…Nam se zatim vsechny jarni nachlazeni atd. vyhybaji, musim zatukat…
Ahojky holky, tak u nás mašinky taky frčí, dokonce i mašinka Tomáš. To je naše velká láska. Jinak my chytli také nějakého bacila, malý má od soboty průjem, zvrací a trochu teplotujeme.
Takže veškeré víkendové plány šly bokem.
Tuto zimu je to fakt nekonečné. ![]()
Jeni: brzké uzdravení.
![]()
Pajulíku, Jeni, tak ať se vám dětičky brzy uzdraví ![]()
Přeju všem co nejpěknější nový týden ![]()