Poradna duly
Jana Čurdová
Hanulko: děkuji.
Maličkej se před chvílí probudil a stolice
, asi se zalekl, že bychom šli zítra k dr. ![]()
Jinak mě strašně chutnají zapečené těstoviny s mletým masem, nevím jestli by to chutnalo i vám, ale tady je recept.
Na pánev dáme cibulku do toho mleté masíčko, povaříme bujon v troše vody a zalejeme tím směs. Přidáme kečup, necháme chvilku povařit. Do pekáčku dáme vždy vrstvu těstovin, mletého masa a tak to prostřídáme. Nahoře posypeme sýrem.
Výborný. ![]()
Pajulíku, tak to je bezva, snad už bude malý v pořádku
Naše doktorka ještě na střevní problémy doporučuje Hylak - je to roztok na obnovu střevní mikroflóry, alespoň pokud si pamatuju.
A skoro jsem dostala hlad, když jsem si přečetla tvůj recept
Mně by to chutnalo určitě, ale ty moje vybíravé obludky - ani jeden nejí kečup a Ondra se zatím nesmířil moc ani s mletým masem ![]()
Zato Luky se mě nedávno zeptal, jestli bych mu nemohla uvařit polívku, kde by bylo zaároveň uzené i mleté maso
A pak ještě, myslím, kdysi chtěl uzené maso s párkem
No samé lepší…
A taky jedny zapečené těstoviny pro Hanulku:
uvařené těstoviny smícháme s tuňákem z konzervy (používáme nějakého dobrého v olivovém oleji), trochou provensálského koření a sýrem a zapečeme.
Je to rychlé a i naši kluci to docela baští ![]()
ahojda ![]()
Pajulíku tak snad už bude malej ok
ale kdyby něco tak radši zajdi k dr.at máš vždy jistotu
Jinak díky za recept,to by nám určo chutnalo,je to něcoasi jako lasaně vid?haha zrovna včera jsem dělala zapečený těstoviny(šunkofleky)
a před tím jsme měli karbanátky a bram.kaši,to Kačka miluje.Ale recept si určitě někdy udělám
Jinak Kačka je omáčková,těstovinová a hlavně polívková a já už nevím ani jaký polívky furt dělat
začíná si už vybírat co se jí v tý plívce líbí a co né
vybírá už mrkev,hrášek,takže na bednu.No a na zítřek jsem teda vymyslela zapečený brambory s pangasem zalité šlehačkou,ještě jsem to nikdy nedělala,ale snad to bude dobrý
jinak fakt už nevím,furt vařím do kola to samí ![]()
Luon-a ty těstoviny s tunákem mnam,já to dělám jako těstovinový salát,se zeleninou ještě,ale takhle to taky zkusím teda
jinak holky klidně pište furt náký nápady,myslím že z toho budeme mít radost všichni né? ![]()
Hanulko- tak to mas super, ze ti mala ji polevky a omacky. Seb sni jen rajskou (at polevku, nebo omacku), jinou do nej tezko nastrkat
Nevim proc, nikdy jsem mu je nijak nezprotivila. Testoviny jsou u nas casto, ty miluje v jakemkoliv stavu zase. Ja si taky nevim rady, co mam varit. On ji posledni dobou nejak malo, mam akorat nervy
Snad se to co nejdriv zmeni. No on ani moc nevazi na svuj vek, ma jen 13a pul kila asi…
A ty zapecene brambory s pangasem jsem delala nedavno, akorat bez slehacky, nemam ji rada
a bylo to mnam!
Jsme pozvani na prvni jarni grilovacku v sobotu, tak premyslim, jestli pujdem? Pripada mi to nejak brzy…no ale jestli bude krasne jako dnes, tak by to byla paradicka ![]()
Holky jeste jsem se chtela zeptat- jestli se nechcete trochu odtajnit? Kdyz uz si spolu tady tak pisem??? Myslim vlozit aspon jednu fotecku sebe a ditka/deti?
Divine-tak to váží stejně jako moje Káta
sice je tvůj klučík starší,ale o Kátě říkáj že je náká hubená,no kéž by jí to zůstalo
je vysoká 95cm.
Jinak mě zas Káta nejí sladký jídla ( krup.kaši,puding,třeba šišky s mákem,palačinky,buchty)no a z omáček zase nejí rajskou,koprovku,svíčkovou atd,zrovna ty co já mám ráda,no asi to má po tatínkovi
ona je masová,polívková,těstovinová.jenže co mám furt vymýšlet za omáčky že?
A co jsi do tý ryby a brambor dávala za koření?Já si to vymyslela a tak nevím co tam dát za doplněk aby to mělo nákou chut?
A na grilovačku určo jdi,má být krásně,tak taky přemýšlím jestli nezahájíme sezonu
asi jo-normálně mám cgut na opečený párek
jenže to Kačule taky nejí,každý normální dítě co znám baštěj párky(Ted nemyslím opečený na ohni)a naše né.
sie zdraví to není,tak můžu být ráda
ale míchaný vajíčka ![]()
odtajnit?hm možná někdy jo!
![]()
No vidis, jak jsi me krasne navnadila, ja si ten parek tam snad opecu
.Jsem nejaka bez fantazie, potrebuju nakopnout
.Sebik parky miluje, on by je jedl na kazdou veceri, kdybych to dovolila
a sladka jidla krom palacinek taky neji. Je ten jidelnicek ale omezenej kvuli kulisakum, vid???
A ty se stydis Hanule, nebo vo co go? Ja udelam nejake fotky v sobotu, pak sem dam. Ted stejne svoji zadnou nemam…zapominam fotit ![]()
A nechces mi rict neco o tom iui? Ja vubec nevim, co to obnasi a nechce se mi patrat na webu ![]()
ale nestydím,jsem to myslela tak že časem možná jo
já ti ani nevím jestli mám nákou pěknou fotku vůbec
pak okouknu fotky a snad něco najdu ![]()
jinak iui je o tom že ti zavedou sprmijky blíž k vajíčku aby neměli tak dlouhou cestu ho najít.Není to vůbec bolestivý.Manža nemá extra kvalitní spermijky,takže se to řeší takhle.ale asi bude i mě chyba,nejspíš ta průchodnost,páč když jsme se snažili o první,tak jsme měli 2 pokusy iui pak jsem šla na tu laparku a pak jsem hned otěhotněla při 3 iui.no a ted máme za sebou 3 iui,ted tu laparku a tak doufám že 4IUI taky hned vyjde
Jinak nevím jak bych ti to lépe vysvětlila
platí se za iui 500kč někde víc a někde nic,což je zajímavé ![]()
Ahojky holky, tak mám konečně trochu času.
Mám děsný hlad a ty vaše receptíky, hmmmmmmmmmmmmmmm. ![]()
Já bych sem klidně i nějaké fotečky hodila, jen jsem tak trochu pc analfabet, takže...............
A co si holky udělat uzavřenou skupinu, když by mezi nás někdo chtěl, tak ho pustíme a bude. Jen to nechtějte po mě, jsem fakt děsný trdlo.
A jen mě to tak napadlo. ![]()
Jinak dnes jsem se bavila s jednou doktorkou a říkala, že takové potíže se řeší s dr až když přetrvávají víc jak 7 dní, nasadím ten hylak, jak mi radila myslím Luon:hug: a uvidíme.Každopádně všem děkuji za rady. ![]()
hanulka78 píše:
ale nestydím,jsem to myslela tak že časem možná jojá ti ani nevím jestli mám nákou pěknou fotku vůbec
pak okouknu fotky a snad něco najdu
jinak iui je o tom že ti zavedou sprmijky blíž k vajíčku aby neměli tak dlouhou cestu ho najít.Není to vůbec bolestivý.Manža nemá extra kvalitní spermijky,takže se to řeší takhle.ale asi bude i mě chyba,nejspíš ta průchodnost,páč když jsme se snažili o první,tak jsme měli 2 pokusy iui pak jsem šla na tu laparku a pak jsem hned otěhotněla při 3 iui.no a ted máme za sebou 3 iui,ted tu laparku a tak doufám že 4IUI taky hned vyjdeJinak nevím jak bych ti to lépe vysvětlila
platí se za iui 500kč někde víc a někde nic,což je zajímavé
Taky mě to docela zajímalo, a přeji ať se vám zadaří.
![]()
Vysvetlila jsi to dobre, uz tomu rozumim
Takze kazdopadne za ten tyden, nebo kdy tam jdes, budes od zakroku asi hodne nervozni......co? Tak to vam fakt moc preju, at se zadari, budu zvedava taky ![]()
No a s tou cenou je to teda opravdu zajimave…ikdyz me uz skoro nic ve zdravotnictvi neprekvapuje
Tak dobrou, jdu se venovat Jarousovi, uz prijel z prace ![]()
Pajuliku s tou uzavrenou skupinou bych take souhlasila, kdyz uz, tak vic soukromi…Ja jsem treba takova, ze se nesveruju komukoliv
Tak paaaaaaaaa
Divine píše:
Pajuliku s tou uzavrenou skupinou bych take souhlasila, kdyz uz, tak vic soukromi…Ja jsem treba takova, ze se nesveruju komukolivTak paaaaaaaaa
Souhlasím.
Užij si pěkný večer. ![]()