Maminky stejně starého dítka - červenec 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3435
30.3.11 14:07

Hanulko: děkuji. :hug: Maličkej se před chvílí probudil a stolice :palec: , asi se zalekl, že bychom šli zítra k dr. :mrgreen:
Jinak mě strašně chutnají zapečené těstoviny s mletým masem, nevím jestli by to chutnalo i vám, ale tady je recept.
Na pánev dáme cibulku do toho mleté masíčko, povaříme bujon v troše vody a zalejeme tím směs. Přidáme kečup, necháme chvilku povařit. Do pekáčku dáme vždy vrstvu těstovin, mletého masa a tak to prostřídáme. Nahoře posypeme sýrem. :huban: Výborný. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
30.3.11 15:43

Pajulíku, tak to je bezva, snad už bude malý v pořádku :kytka: Naše doktorka ještě na střevní problémy doporučuje Hylak - je to roztok na obnovu střevní mikroflóry, alespoň pokud si pamatuju.
A skoro jsem dostala hlad, když jsem si přečetla tvůj recept :-D Mně by to chutnalo určitě, ale ty moje vybíravé obludky - ani jeden nejí kečup a Ondra se zatím nesmířil moc ani s mletým masem :-(
Zato Luky se mě nedávno zeptal, jestli bych mu nemohla uvařit polívku, kde by bylo zaároveň uzené i mleté maso :-D A pak ještě, myslím, kdysi chtěl uzené maso s párkem :-D No samé lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
30.3.11 15:47

A taky jedny zapečené těstoviny pro Hanulku:
uvařené těstoviny smícháme s tuňákem z konzervy (používáme nějakého dobrého v olivovém oleji), trochou provensálského koření a sýrem a zapečeme.
Je to rychlé a i naši kluci to docela baští :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
30.3.11 16:27

Zitra budou na obed zapecene testoviny- dikes holky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
30.3.11 20:05

ahojda :mavam:
Pajulíku tak snad už bude malej ok :palec: ale kdyby něco tak radši zajdi k dr.at máš vždy jistotu :-) Jinak díky za recept,to by nám určo chutnalo,je to něcoasi jako lasaně vid?haha zrovna včera jsem dělala zapečený těstoviny(šunkofleky) :-) a před tím jsme měli karbanátky a bram.kaši,to Kačka miluje.Ale recept si určitě někdy udělám :-) Jinak Kačka je omáčková,těstovinová a hlavně polívková a já už nevím ani jaký polívky furt dělat :zed: začíná si už vybírat co se jí v tý plívce líbí a co né :-? vybírá už mrkev,hrášek,takže na bednu.No a na zítřek jsem teda vymyslela zapečený brambory s pangasem zalité šlehačkou,ještě jsem to nikdy nedělala,ale snad to bude dobrý :nevim: jinak fakt už nevím,furt vařím do kola to samí :mrgreen:
Luon-a ty těstoviny s tunákem mnam,já to dělám jako těstovinový salát,se zeleninou ještě,ale takhle to taky zkusím teda :-) jinak holky klidně pište furt náký nápady,myslím že z toho budeme mít radost všichni né? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
30.3.11 20:21

Hanulko- tak to mas super, ze ti mala ji polevky a omacky. Seb sni jen rajskou (at polevku, nebo omacku), jinou do nej tezko nastrkat :-? Nevim proc, nikdy jsem mu je nijak nezprotivila. Testoviny jsou u nas casto, ty miluje v jakemkoliv stavu zase. Ja si taky nevim rady, co mam varit. On ji posledni dobou nejak malo, mam akorat nervy :?: :?: Snad se to co nejdriv zmeni. No on ani moc nevazi na svuj vek, ma jen 13a pul kila asi…
A ty zapecene brambory s pangasem jsem delala nedavno, akorat bez slehacky, nemam ji rada :wink: a bylo to mnam!

Jsme pozvani na prvni jarni grilovacku v sobotu, tak premyslim, jestli pujdem? Pripada mi to nejak brzy…no ale jestli bude krasne jako dnes, tak by to byla paradicka :wink:

Holky jeste jsem se chtela zeptat- jestli se nechcete trochu odtajnit? Kdyz uz si spolu tady tak pisem??? Myslim vlozit aspon jednu fotecku sebe a ditka/deti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
30.3.11 20:35

Divine-tak to váží stejně jako moje Káta :mrgreen: sice je tvůj klučík starší,ale o Kátě říkáj že je náká hubená,no kéž by jí to zůstalo :mrgreen: je vysoká 95cm.
Jinak mě zas Káta nejí sladký jídla ( krup.kaši,puding,třeba šišky s mákem,palačinky,buchty)no a z omáček zase nejí rajskou,koprovku,svíčkovou atd,zrovna ty co já mám ráda,no asi to má po tatínkovi :mrgreen: ona je masová,polívková,těstovinová.jenže co mám furt vymýšlet za omáčky že? :mrgreen: A co jsi do tý ryby a brambor dávala za koření?Já si to vymyslela a tak nevím co tam dát za doplněk aby to mělo nákou chut?
A na grilovačku určo jdi,má být krásně,tak taky přemýšlím jestli nezahájíme sezonu :-) asi jo-normálně mám cgut na opečený párek :mrgreen: jenže to Kačule taky nejí,každý normální dítě co znám baštěj párky(Ted nemyslím opečený na ohni)a naše né. :nevim: sie zdraví to není,tak můžu být ráda :-) ale míchaný vajíčka :palec:
odtajnit?hm možná někdy jo! :huban: :oops: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
30.3.11 20:52

No vidis, jak jsi me krasne navnadila, ja si ten parek tam snad opecu :mrgreen: .Jsem nejaka bez fantazie, potrebuju nakopnout :wink: .Sebik parky miluje, on by je jedl na kazdou veceri, kdybych to dovolila :lol: a sladka jidla krom palacinek taky neji. Je ten jidelnicek ale omezenej kvuli kulisakum, vid???
A ty se stydis Hanule, nebo vo co go? Ja udelam nejake fotky v sobotu, pak sem dam. Ted stejne svoji zadnou nemam…zapominam fotit :wink:
A nechces mi rict neco o tom iui? Ja vubec nevim, co to obnasi a nechce se mi patrat na webu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
30.3.11 21:00

ale nestydím,jsem to myslela tak že časem možná jo :mrgreen: já ti ani nevím jestli mám nákou pěknou fotku vůbec :mrgreen: pak okouknu fotky a snad něco najdu :-)
jinak iui je o tom že ti zavedou sprmijky blíž k vajíčku aby neměli tak dlouhou cestu ho najít.Není to vůbec bolestivý.Manža nemá extra kvalitní spermijky,takže se to řeší takhle.ale asi bude i mě chyba,nejspíš ta průchodnost,páč když jsme se snažili o první,tak jsme měli 2 pokusy iui pak jsem šla na tu laparku a pak jsem hned otěhotněla při 3 iui.no a ted máme za sebou 3 iui,ted tu laparku a tak doufám že 4IUI taky hned vyjde :mrgreen: Jinak nevím jak bych ti to lépe vysvětlila :mrgreen: platí se za iui 500kč někde víc a někde nic,což je zajímavé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
30.3.11 21:34

Ahojky holky, tak mám konečně trochu času. :lol: Mám děsný hlad a ty vaše receptíky, hmmmmmmmmmmmmmmm. :palec:
Já bych sem klidně i nějaké fotečky hodila, jen jsem tak trochu pc analfabet, takže............... :?: A co si holky udělat uzavřenou skupinu, když by mezi nás někdo chtěl, tak ho pustíme a bude. Jen to nechtějte po mě, jsem fakt děsný trdlo. :mrgreen: A jen mě to tak napadlo. :think:
Jinak dnes jsem se bavila s jednou doktorkou a říkala, že takové potíže se řeší s dr až když přetrvávají víc jak 7 dní, nasadím ten hylak, jak mi radila myslím Luon:hug: a uvidíme.Každopádně všem děkuji za rady. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
30.3.11 21:35
hanulka78 píše:
ale nestydím,jsem to myslela tak že časem možná jo :mrgreen: já ti ani nevím jestli mám nákou pěknou fotku vůbec :mrgreen: pak okouknu fotky a snad něco najdu :-)
jinak iui je o tom že ti zavedou sprmijky blíž k vajíčku aby neměli tak dlouhou cestu ho najít.Není to vůbec bolestivý.Manža nemá extra kvalitní spermijky,takže se to řeší takhle.ale asi bude i mě chyba,nejspíš ta průchodnost,páč když jsme se snažili o první,tak jsme měli 2 pokusy iui pak jsem šla na tu laparku a pak jsem hned otěhotněla při 3 iui.no a ted máme za sebou 3 iui,ted tu laparku a tak doufám že 4IUI taky hned vyjde :mrgreen: Jinak nevím jak bych ti to lépe vysvětlila :mrgreen: platí se za iui 500kč někde víc a někde nic,což je zajímavé :nevim:

Taky mě to docela zajímalo, a přeji ať se vám zadaří. :potlesk: :hug: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
30.3.11 21:38

Vysvetlila jsi to dobre, uz tomu rozumim :wink: Takze kazdopadne za ten tyden, nebo kdy tam jdes, budes od zakroku asi hodne nervozni......co? Tak to vam fakt moc preju, at se zadari, budu zvedava taky :wink:
No a s tou cenou je to teda opravdu zajimave…ikdyz me uz skoro nic ve zdravotnictvi neprekvapuje :twisted: Tak dobrou, jdu se venovat Jarousovi, uz prijel z prace :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
30.3.11 21:40

Pajuliku s tou uzavrenou skupinou bych take souhlasila, kdyz uz, tak vic soukromi…Ja jsem treba takova, ze se nesveruju komukoliv :wink: Tak paaaaaaaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
30.3.11 21:41

A hodne zdravicka Matyskovi at se z tech prujmu dostane :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
30.3.11 21:42
Divine píše:
Pajuliku s tou uzavrenou skupinou bych take souhlasila, kdyz uz, tak vic soukromi…Ja jsem treba takova, ze se nesveruju komukoliv :wink: Tak paaaaaaaaa

Souhlasím. :palec: Užij si pěkný večer. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital