Maminky stejně starého dítka - červenec 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3435
30.3.11 21:43
Divine píše:
A hodne zdravicka Matyskovi at se z tech prujmu dostane :kytka:

Děkuji. :hug: Jste tady všechny zlaté. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
30.3.11 22:05

Ahoj :mavam:
Divine, s tím odtajněním mi čteš myšlenky, chtěla jsem něco podobného navrhnout, ale nechce se mi dávat fotky na úplně veřejné stránky, takže bych je spíš poslala po sz. Ale ta uzavřená skupina by to samozřejmě vyřešila taky :-) Každopádně tak jak tak, fotky musím zmenšit, včera jsem vkládala jednu fotku našeho kocoura do kočičí diskuse v původní velikosti a málem mi u toho spadnul počítač. Tak až budu mít někdy trpělivost si s tím pohrát.
Váš Sebik je věkově skoro přesně mezi našimi kluky a váhově taky :-D Náš Luky má teď 14,5kg a Ondra 12kg. Ještě jsem se ze zvědavosti mrkla, kolik vážil Luky na prohlídce ve 3 letech a to měl 12,3kg. Naše starší dítě prostě žije ze vzduchu a z blbin :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
31.3.11 11:11

Ahojte........Tak ja tu uzavrenou slupinu zkusim zaridit, ale nevim, jestli ji nahodou nemuze uzavrit jen zakladatelka? Coz je July, ktera se uz dlouho neozvala bohuzel…
No a jaky navrhujete nazev skupiny? Musim nejaky napsat :wink: Uz jsem se po tom trochu pidila..

Luon- a s tim vzduchem mas recht, taky mu to furt rikam, ze mu staci k preziti lizatka a vzduch :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
31.3.11 12:18

Ahoj holky, postrehla jsem moznost uzavrene skupiny, jsem urcite take pro, je to pak takove lepsi na povidani, nez kdyz vite, ze si o vas v otevrene skupine muze kdokoli precist atp.
Rekla bych, ze uzavrenou skupinu muze vytvorit, resp. pozadat o ni kdokoli, jen ostatnim musi pak poslat jakmousi pozvanku, aby se dostali dovnitr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
31.3.11 12:24

Pěkný poledne holky :mavam:
Tak malou jsem uspala,dnes opět vstávala v 5.15h už mě z toho fakt … :-? byli jsme dopol venku tak se utahala :-)
Jinak ty zapečený brambory s pangasem a smetanou fAKT supr :palec: malá snědla skoro dospěláckou porci :-) zázrak :mrgreen:
Taky jsem pro uzavřenou skupinu :palec: ale já se k tomu nehlásím abych to dělala,páč taky nejsem zrovna talent :mrgreen: Tak si to vemte někdo na starost jo? :mrgreen: A ta July už tu vážně nebyla pěknou dobu,doufám že je u nich vše ok. 8-o Takže pro July-koukej se ozvat,a vy ostatní co jste tu taky dlouho nebyli tak něco napište ju? :-)
Holky a ted jeden dotázek :-) používáte někdo toustovač?my docela často a už mám druhej a stále se my to k tomu připíká a odlupuje ten teflon :zed: a to na to nepoužívám žádný kovový věci jen dřevěný,je fakt že vždy koupím nějaký levnější 8-o a tak prosím o radu kdo máte a používáte tak jakej,od jaký značky a jestli je v pořádku.páč mě to štve a fakt bych koupila dražší,ale bojím se že i ten se bude připalovat :-? tak díky za rady.
a název na skupinunevím,popřemýšlím :mrgreen:
co třeba -Roubíři od 2 let?nějak mě nic nenapadá :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
31.3.11 15:26

Ahoj :-)
Maminky malých raubířů??? Taky nevím…

Hanulko, taky používáme toastovač, klukům toasty moc chutnají, ale přiznávám, že náš je taky odloupaný, ale může to být i mou péčí :think: :oops: Každopádně máme Philips Cucina 3v1, dobré je na něm to, že se ty pečící desky dají vyndat, odmočit a přeci jen umýt šetrněji, tedy pokud člověk není líný to dělat. A ještě jsem zjistila, že musím použít nějaký trvanlivější zatavený plátkový sýr. Když koupím čerstvě nakrájený v lahůdkách, tak se mi toasty připečou úplně hrozně moc…

Já bych šla tááák spát. Vyrazila jsem dopoledne s klukama na nákup, Ondru jsem měla asi hodinu v krosně a úplně mě to zmohlo. Už je těžký, budu ho tam muset přestat nosit. S kočárem už se mi autobusem jezdit nechce, jelikož se nemůžu rozhodnout pro nějaké golfky, tak mám pořád velký sourozenecký… A se dvěma dětmi bez kočáru i krosny si zatím sama moc netroufám, přeci jen Ondra zatím moc neposlouchá, bojím se, že se mi někde vytrhne a skočí pod auto nebo pod tramvaj…

Pěkný zbytek dne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
31.3.11 16:04

Hanulko- my toustak pouzivame, ale taky je odrbanej. Nejakej levnej mame, ani nevim jakej. A abych se priznala, tak ja to neresim, jsem na takove veci lajdak, klidne to vytahuju i nozem :oops: Takze neporadim…

Luon- ja se taky kolikrat bojim, ze se mi Seb vytrhne a skonci pod autem. On je hroznej divoch..Ale uz je to lepsi, vi, ze kdyz jsme u silnice, musime se drzet za ruku..Na tom si zatim bezpodminecne trvam!.....No ale buh vi, jak to bude, az budou dva ze :?: To verim, ze malej v krosne musi byt uz tezkej, chudiny zada. A golfky se vam asi moc uz nevyplati kupovat, ne? Vzdyt malej uz je moc dlouho nevyuzije..Nebo se mylim? Ja vim, asi to beru podle sebe no :oops:

Pajuliku, Hanulko- berete nejake tehotenske vitaminy? Myslim ty, ktere se daji brat jeste pred otehotnenim? Ja se prave rozhoduju, ktere koupit. Poradte kdokoliv, jestli mate zkusenosti. Ja jsem zadne u Sebika nebrala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
31.3.11 17:33

Holky- tak jsem zalozila tu uzavrenou skupinu. Jsem moderator, takze se o to budu starat ja. Snad nebudete proti, o nic vlastne nejde. Poslala jsem vam pozvanky, tak prijmete clenstvi, nebo jak to je. Ja to totiz vidim z druhe strany, tak nevim jestli vam prisla SZ nebo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
31.3.11 17:39

Jo a skupina se jmenuje Maminky malych raubiru! Hledejte pod uzavrenyma skupinama.Ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
31.3.11 18:23

Ahojky,
Divine, hlasim, ze mi pozvanka neprisla :cry: :cry: :cry:
Jinak my touster mame take, je to ETA a teda neloupe se z nej nic, teflon drzi krasne a to uz ho mame docela dlouho.

Vitaminky pri tehu jsem mela Femibion a super, jeste tak 3 mes. pred tehu jsem brala preventivne kys.listovou nejakou obycejnou, ale bohate stacila.
Luon, mozna by ty golfky nebyly od veci, chudinky tva zada, maly uz asi fakt neco vazi. My mame golfky jeste v zaloze, ale uz ho nepouzivame, mala tak ctvrt roku uz beha na vsech prochazkach.
Tak zatim papa pekny vecer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
31.3.11 18:34

Jeni, ve skupine uz jsi, to mi uz nemusis nijak odepisovat na pozvanku. Normalne si najdi uzavrenou skupinu Maminky malych raubiru a klikni vstoupit. Melo by se ti to povest! Kdyztak dej vedet, Pajulik i Luon uz tam jsou:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
31.3.11 18:38

Divine, super, uz jsem u vas :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aneta V
11.5.11 23:22

Ahoj, mám tří letého klučinu Adámka a začíná nám asi období vzdoru neboť je to s ním čím dál náročnější

• Citovat
  • Upravit
2608
12.5.11 08:29

Ahoj, chces mezi nas? My jsme uz uzamcene…Jestli jo, tak dej vedet…A me prijde, ze obdobi vzdoru ve dvou letech zacne, a uz nikdy neskonci :wink: Neves hlavu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí