Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, dobré ráno
My jsme si dnes krááásně přispali, vlastně jsme vstali před chvilkou ![]()
July, hezké články, klidně piš dál
Já bych teď velmi ocenila to čisto… Loni na podzim jsme se s manželem rozhodli uklidit takovou pidizahrádku u činžáku, ve kterém bydlíme, dokonce jsme tam klukům koupili i pískoviště. A nevím, jestli tam někomu ty děti vadí, ale nedávno jsem tam našla pozůstatek, že … ehm jak to říct slušně… někdo použil tu zahradu jako záchod. Ta zahrádka je za dost vysokým plotem, takže asi vadíme někomu ze sousedů… Netuším a nechápu. A na hřištích se tu a tam taky najdou zajímavé věci ![]()
Hanulko, moc držím palce, o malou se neboj, s tatínkem to doma určitě zvládnou
Taky jsem se bála, jak to starší syn zvládne doma s manželem, když budu podruhé v porodnici. Ani tenkrát syn na manžela nebyl moc zvyklý, protože rok předtím měl manžel stále moc práce a na syna úplně čas nebyl. Ale nakonec myslím, že si to spolu užili a byli spokojení. Víc smutná jsem v porodnici byla asi já, už mi starší syn opravdu chyběl ![]()
Jeni, kde jste byli v divadýlku? Někde v Praze? Taky bych ráda s klukama vyzkoušela, divadlo ještě neznají vůbec…
Tak krásný den a já jdu uklízet. Za tu dobu, co jsem tu asi kluci vyskladnili všechny hračky, které měli v dosahu
![]()
ahoj
tak vás zdravím ze špitálu,teprve ted jsem se pořádně dostala k pc,páč je nás na pokoji 3 a zatím furt povídáme
tak aspon tu neni nuda
a jak vy?je tu někdo?
July fakt pěkný čtení a hlavně zajímavý
![]()
Luon to máš teda fakt divný sousedy co?síla. ![]()
Ahoj Hanulko, já tu jsem , ale mám obsazený počítač, pustila jsem klukům Rákosníčka, vypadali, že usnou před večeří ![]()
To je bezva, že máš příjemné spolupacientky a nenudíš se tam ![]()
Sousedi… no mně nad tím hlavně zůstává rozum stát, vůbec to nechápu. A mrzí mě, že ten někdo asi dosáhl svého, opravdu se mi tam s dětmi ani nechce
Asi si to pískoviště dáme na terasu nebo odvezeme na chalupu ![]()
luon píše:
Ahoj Hanulko, já tu jsem , ale mám obsazený počítač, pustila jsem klukům Rákosníčka, vypadali, že usnou před večeří
To je bezva, že máš příjemné spolupacientky a nenudíš se tam
Sousedi… no mně nad tím hlavně zůstává rozum stát, vůbec to nechápu. A mrzí mě, že ten někdo asi dosáhl svého, opravdu se mi tam s dětmi ani nechceAsi si to pískoviště dáme na terasu nebo odvezeme na chalupu
jé tak kluci koukají na rákosníčka jo?
naše malá ujíždí na krtečkovi,trošku maxipes fík,dáda a ted ještě Noddy ![]()
jo některý lidi jsou hnusný,a nechápu proč dělaj některý věci
možná by bylo lepší to pískoviště dát na terasu,než trnout co tam děti najdou ![]()
Tak kluci už jsou po večeři, tak už můžou usnout ![]()
Já jim postupně zkouším pouštět různé večerníčky, které jsou na netu, nemáme totiž televizi, takže odtamtud je neznají. A Rákosníček se jim zalíbil hodně
Maxipsa jsme ještě nezkoušeli, Noddy mi nic neříká, tak po tom se podívám ![]()
No manžel nejdřív o stěhování pískoviště nechtěl ani slyšet, přeci jen, bude se muset vyndat písek, přenést, pak zase vysypat, ale už je hodně nalomený, taky se mu nelíbí, aby si kluci hráli někde, kde je to takhle špinavé…
Kdy tě čeká ten zákrok, kdy máme držet palečky?
Tak zákrok mě čeká zítra nejspíš kolem 10hod. ![]()
Jé vy nemáte televizi
to mě pobavilo
ale nemyslím to ve zlém to fakt né,ale že neznám nikoho kdo by jí neměl ![]()
ten Noddy není česká pohádka,ale zalíbilo se jí to taky,tak to zkus sehnat
určitě se to bude klukům líbit ![]()
No ono to s tou televizí u nás není ani tak z principu, i když takové lidi taky znám. My jsme měli takovou stařenku televizi a zaskočila nás digitalizace, už na ni nešla nijak adaptovat. No a peněz nazbyt není, teď spíš šetříme, jak můžeme, tak televizi jsme prostě odsunuli jako ne úplně podstatnou. Ale jednou snad zase bude ![]()
Hlavně ať ti to zítra dobře dopadne ![]()
Hanulko, já se teď už rozloučím, dorazil manžel, tak ať nesedím u počítače.
Dobrou noc a hodně štěstí ![]()
luon píše:
Hanulko, já se teď už rozloučím, dorazil manžel, tak ať nesedím u počítače.
Dobrou noc a hodně štěstí
jojo Luon,jen jdi.
já si myslela jak se budu nudit a budu mít čas si tady pěkně psát tak nestíhám,holky jsou tu celkem fajn,tak drbeme.tak papa
ahoj holky ![]()
Tak hlásím že jsem ok,vše v pořádku a zítra domů
tak a ted doufat že se brzy zadaří a bude 2.mimi ![]()
A jak se máte všichni?
Ahoj holky,moc vas vsechny zdravim, ja byla na sluzebni ceste v utery i ve stredu.
July- teda je to moc pekne napsane, precetla jsme to ted jednim dechem - pis urcite dal.
Jinak do divadylka chodime tady v Praze, na Praze 8, male se tam vzdy mooc libi, tak jdme v nedeli zase. Uz sedi mala i sama v prednich radach urcenych pro deti, ja si sedam dozadu, abych tam tem prtouskum neprekazela ve vyhledu.
Hani, tak hlavne ze laparka OK, budu drzet palce na druhe ditko, urcite se brzo zadari.
Jak jste is psaly o detech a TV, tak mala ji miluje, bezi nam detsky program dost casto - vede ted nejvic asi Disney a medvidek Pu.
Jeste jsem neco chtela, ale uz si asi nevzpomenu, jdeme veceret, zatim pa pa.
Hanulko, tak to moc gratuluju
A snad se vám brzy zadaří. První děcko se povedlo rychle? A už jste byli i na nějakých dalších vyšetřeních, proč byste teď mohli mít problémy?
Jinak my se máme dobře, včera byl manžel se starším synem ve školce pro přihlášku a prý by nám ho vzhledem k jeho věku určitě měli vzít
On se tam těší, tak snad to vyjde a bude tam nakonec opravdu spokojený ![]()
A dokonce se mi podařilo uvařit večeři, kterou oba kluci jedli (oni jsou totiž docela nejedlíci vybíraví), tak mám radost ![]()
Jeni ahoj ![]()
Nenapsala bys mi prosím jméno toho divadýlka? Já jsem z Prahy, tak že bych se třeba podívala na jejich stránky…
Děkuju moc ![]()
Ahoj maminky… Ja se s malym drzym dovolenim pridam, jestli muzu? Psala jsem parkrat jinam, ale nejak to tam vazne, a ja si chci opravdu povidat
S July se zname, takze snad to bude ok..
Hanulko- tak to je fajn, ze ti to v nemocnici dobre dopadlo…Taky koumeme druhe ditko. Dnes jsem byla po sto letech na gynde, na prvni pohled vsechno dobry, jeste pockam na vysledky del.cipku a pak huraaa do vyrabeni
No uvidime, jak to tak vypada, nic neni jiste…
Jo a mmch. mame trileteho klucika Sebastiana…abych zapadla, vid July?? Hezkej vecir.
A jeste neco me napadlo- luon- tobe se chlapecci narodili ve stejny den????