Maminky stejně starého dítka - červenec 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
262
4.3.11 21:29

a my taky nespinkáme přes den,to jsem ráda,ž jste o tom začali,myslela jsem že ten náš kluk je nějakej divnej,všichni mi tvrdí ,že to není normální a nejsme samy… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
4.3.11 21:34

Hanul to Kuba je schopný vstát i v 5:30 ,ale naučila jsem ho,že jak tam není první na budíku 6 tak se pohádky nepouští.
Já uspávám čtením pohádky a nevadí mi to ráda se koukám,jak usíná :hug: .Někdo zkouší na to ,aby dítko se naučilo usínat sam Estvilda(nevím jestli jsem to napsala správně) ,ale já na to nemám povahu nechat ho tam plakat.
Jo a dítko mám jedno :wink:
Juli ,jak to že by jsi se nemohla setkat?Jsi mimo ČR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
4.3.11 21:35

jj,my žijeme ve švédsku..už od září,mám to v profilu,tak mě nenapadlo to objasnit…omlouvám se:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
4.3.11 21:36

July Kuba taky už nespal před tím rokem a jak píše Hanul raději ho budu mít v pelechu v 19-20 než v 22.Já mám pak klídek večer.Naučil se docela brzo ,že dopo se uklízí a vaří a odpo se hraje a chodí ven.Teda dříve já už chodím do práce a Kuba do školky,když je teda zrovna náhodou zdravej :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
4.3.11 21:37

Já naprofily nechodím jen ,když mě tam někdo jukne tak se kouknu ,kdo se koukal :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
4.3.11 21:37

A jak se Ti tam žije?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
4.3.11 21:39
lucka25 píše:
A jak se Ti tam žije?

musím jít odepíšu určo ,ju??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
4.3.11 21:39

Tak my si jdem pustit s manžou film…loučím se s vámi a přeji všem krásný večer i celý víkend..nevím,zda se sem dostanu,když je Libor doma okupuje pc :nevim:
:mavam: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
4.3.11 22:12

Ahojky holky, tak já mám Matyáška a v srpnu nám budou 3 roky. Takže mezi vás věkově taky patřím, jestli mě tedy vezmete mezi sebe. Jinak já to mám se spaním dobrý, ráno tedy vstáváme tak o půl 7mé, ale přes den ještě ty 2 hodky spíme. Večer chodí spinkat chvilku po 8mé, někdy i dřív, sám si řekne.
A pejsek opravdu pěkný :palec: , my máme dlouhosrstého jezevčíka. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
5.3.11 00:40

Ahoj,
taky bych se k vám ráda přidala. Máme jednoho raubíře jménem Vašík a v květnu mu budou 3 roky. Teď nás konečně přijaly do školky, takže do práce nastupuji až v půlce srpna. Jinak mi přes den stále chodíme spát - poslední dobou s malým usnu i já :oops: a spíme po obědě tak 1,5 hodiny. Večer chodí Vašík spát kolem osmé. Nějaký čas usínal sám, ale co jsme sebrali dudlíka a nakonec přestěhovali i do jeho vlastní velké postele, uspává tatínek. Tomu to až tak nevadí, samozřejmě pokud nedávájí v televizi jeho oblíbený Top Gear.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
5.3.11 08:33

Tak koukam, ze se nam to tady krasne rozrusta :)
No, ja jsem zvedava, jak mala jednou ptrijme, ze bude spat v posteli u sebe v pokoji, zatim se nam do taho nejak nechce, i kdyz nejak tak vim, ze uz by tam psinkat mohla i mela..
July - tak to jsem zvedava, co napises o zivote ve Svedsku.
Jinak my jsme po snidani, za chvili jdeme do knihovny a pak do solne jeskyne.
Jo a co se tyka skolky - mala pujde nejspis az za rok, u nas je to se skolkamam obecne dost problem, je tady spousta deti a i loni se 3-letaci v podstate nikdy nedostali, pokud nemeli ve skolce nebo souvisejici skole sourozence, coz u nas s jedinackem fakt nehrozi.
Pocitame , ze mala bude chodit aspon na nejake krouzky jakoby sama, aby si v kolektivu samostatne take zvykala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
5.3.11 09:02

Dobré ránko,to je dobře,jak se to rozrůstá :palec:
Jeni Kuba taky spal u nás asi do dvou?Pak jsme mu udělali jeho pokojík místo naší ložnice dostal svou postýlku (měl jí i předtím,ale tu malou) a docela mě překvapilo,jak to šlo v pohodě.Občas se v noci vzbudí a chce jít k nám do velké postele :wink: mě to nevadí užívám si to nebude to trvat a nebude chtít jít ani za ruku :lol: s maminkou.
Tak my razíme s kamrádkou do zoo přeji krásný den!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
5.3.11 09:03

Koukám,že jsme tu zatím nejstarší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
5.3.11 13:46

Ahoj Holky a vítám další co se k nám přidali,asi ve vás budu mít za chvilku chaos :mrgreen:
Já mám ted zase klídek,babí šla s malou ven,to je vždy pohoda když jí tu máme :-)
Jinak holky mohli by jsme pořádně podebatovat o školce,jak už tu někdo zmínil :-)
Já mám hroznej strach že my jí nevemou,páč je tady taky strašně moc dětí.zrovna včera jsem byla pro přihlášku a prý budou mít přednost děti narozené do 30.9.a my jsme 27.10.tak jsem na to zvědavá.Jenže když jí nevemou tak co budu dělat? :nevim: to jako přijdu kůli tomu o práci?tohle nikoho nezajímá,ale když nebudu chodit do práce tak nebudu mít prašule a z čeho budem žít?Sice manža vydělává slušně,ale máme hypotéku na barák,jenže to fakt nikoho nezajímá,je to vše jeden kruh a mě to celkem vytáčí. :think: Sice chceme druhý,ale nedaří se,takže pokud neotěhotním tak do práce musím.no jsem se rozepsala co?ale mě to vždy tak vytočí :zed:
Tak pěkný víkend všem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
5.3.11 14:55

Hani, s tou skolkou je to asi vsude stejne, u nas ma kolegyne podobne stare ditko ja my, je z jine casti Prahy a rika, ze skolka jim take vyjde jen tak tak pokud tedy vubec, a to maly chodil i do jesli.
Je fakt, ze u nas se bere, ze se prijmou hlavne deti narozene do konce letnich prazdnin, zbytek ma vicemene smulu, tak aspon, ze u vas je tohle kriterium trosku lepsi.
Ja si teda celodenni dochazku male do MS predstavit neumim, silene by me chybela, treba to dopoledne by mi vyhovovalo, po obede si ji vzit domu a hrat si.
Tak uvidime za rok jak to dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital