Termín za 3 týdny - březen 2011

2803
8.3.11 09:32

TERMÍN ZA 3 TÝDNY

ZDRAVÍM VŠECHNY MAMINY, KTERÉ UŽ TO MAJÍ TZV. ZA PÁR :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
8.3.11 09:49

ja to sice nemam za par, ale drzim palecky :kytka:

I kdyz u me to muze prijit pry kazdym dnem take..  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
8.3.11 09:56

Ahoj,já to mám za 4 týdny:-))kde budeš rodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
8.3.11 10:00

Ahoj Lubenko,
tak já sice ještě mimi nečekám, ale švagrová má termín 21.3. a můžu Ti říct že doma máme nervy jak špagáty a každy zazvonení telefonu je jak kdyby sme rodili my :lol: je to sranda a užasnej pocit, moc se těším až budu rodit já…a vy mě tady budete dávat rady :-D
Já Ti moc přeju ať je všechno ok :kytka: a víte co to bude a jak se bude jmenovat? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
8.3.11 10:01

Mony, četla jsem Tvůj deníček a hrozně moc Ti držim palce ať je vš ok…nakonec budeš ještě přenášet :hug: :kytka: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
8.3.11 10:25
Dice píše:
Mony, četla jsem Tvůj deníček a hrozně moc Ti držim palce ať je vš ok…nakonec budeš ještě přenášet :hug: :kytka: :-D

Dekuju, no jako jsem na to zvedava.. .samozrejme chci donosit do terminu.. ale ty dva mesice se ted budou taaaahnout.. uz ho chci mit u sebe prdolu malyho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
8.3.11 10:35

JÁ MÁM TERMÍNY 30. A 31. COŽ JE ZA TY 3 TÝDNY :mrgreen:
UŽ ABY TO BYLO! VŠE MÁM NACHYSTANÉ, TAK MŮŽU JET KLIDNĚ HNED! VENKU JE TAK NÁDHERNĚ, TO BY SE JEZDILO S KOČÁRKEM! SNAD TO UŽ VYDRŽÍ… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
8.3.11 10:37
Luuucik píše:
Ahoj,já to mám za 4 týdny:-))kde budeš rodit?

RODIT PŮJDU DO ŠTERNBERKA!!!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
8.3.11 10:38
Dice píše:
Ahoj Lubenko,
tak já sice ještě mimi nečekám, ale švagrová má termín 21.3. a můžu Ti říct že doma máme nervy jak špagáty a každy zazvonení telefonu je jak kdyby sme rodili my :lol: je to sranda a užasnej pocit, moc se těším až budu rodit já…a vy mě tady budete dávat rady :-D
Já Ti moc přeju ať je všechno ok :kytka: a víte co to bude a jak se bude jmenovat? :srdce:

JÁ RADĚJI ANI NIKAM NEVOLÁM! VŠICHNI KOLEM UŽ ZAČÍNAJÍ PLAŠIT… TAK JE NECHÁVÁM V KLIDU! JEŠTĚ JE ČAS-SNAD :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
8.3.11 10:42

lubenko - drzim ti palecky at to pocasko vyjde :wink: a at mas rychly porod :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2264
8.3.11 11:06

Já chci taky rodit ve šternberku, ale termín mám až za 7 týdnů, ale myslím, že to bude dřív :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
8.3.11 11:15
Alousek píše:
Já chci taky rodit ve šternberku, ale termín mám až za 7 týdnů, ale myslím, že to bude dřív :lol:

ODKUD JSI? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
8.3.11 12:03

Taky už to máme za rohem, už aby to bylo, nějak mě to zmáhá víc než minule :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TehotnaTerezka
8.3.11 13:37

ahoj,
tak to jsme na tom stejne - mam taky termin na 30.3. :)

• Citovat
  • Upravit
2264
8.3.11 19:54
bydlíme kousek od Olomouce směr Šternberk. Rodila jsem tam dcerku a max. spokojenost. Spolužák je tam porodníkem ;-)
lubenka píše:
Alousek píše:
Já chci taky rodit ve šternberku, ale termín mám až za 7 týdnů, ale myslím, že to bude dřív :lol:
ODKUD JSI? :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital