Poradna duly
Jana Čurdová
ZDRAVÍM VŠECHNY MAMINY, KTERÉ UŽ TO MAJÍ TZV. ZA PÁR ![]()
ja to sice nemam za par, ale drzim palecky ![]()
I kdyz u me to muze prijit pry kazdym dnem take.. ![]()
Ahoj Lubenko,
tak já sice ještě mimi nečekám, ale švagrová má termín 21.3. a můžu Ti říct že doma máme nervy jak špagáty a každy zazvonení telefonu je jak kdyby sme rodili my
je to sranda a užasnej pocit, moc se těším až budu rodit já…a vy mě tady budete dávat rady ![]()
Já Ti moc přeju ať je všechno ok
a víte co to bude a jak se bude jmenovat? ![]()
Mony, četla jsem Tvůj deníček a hrozně moc Ti držim palce ať je vš ok…nakonec budeš ještě přenášet
![]()
Dice píše:
Mony, četla jsem Tvůj deníček a hrozně moc Ti držim palce ať je vš ok…nakonec budeš ještě přenášet![]()
![]()
Dekuju, no jako jsem na to zvedava.. .samozrejme chci donosit do terminu.. ale ty dva mesice se ted budou taaaahnout.. uz ho chci mit u sebe prdolu malyho ![]()
JÁ MÁM TERMÍNY 30. A 31. COŽ JE ZA TY 3 TÝDNY ![]()
UŽ ABY TO BYLO! VŠE MÁM NACHYSTANÉ, TAK MŮŽU JET KLIDNĚ HNED! VENKU JE TAK NÁDHERNĚ, TO BY SE JEZDILO S KOČÁRKEM! SNAD TO UŽ VYDRŽÍ… ![]()
Luuucik píše:
Ahoj,já to mám za 4 týdny:-))kde budeš rodit?
RODIT PŮJDU DO ŠTERNBERKA!!!!! ![]()
Dice píše:
Ahoj Lubenko,
tak já sice ještě mimi nečekám, ale švagrová má termín 21.3. a můžu Ti říct že doma máme nervy jak špagáty a každy zazvonení telefonu je jak kdyby sme rodili myje to sranda a užasnej pocit, moc se těším až budu rodit já…a vy mě tady budete dávat rady
Já Ti moc přeju ať je všechno oka víte co to bude a jak se bude jmenovat?
JÁ RADĚJI ANI NIKAM NEVOLÁM! VŠICHNI KOLEM UŽ ZAČÍNAJÍ PLAŠIT… TAK JE NECHÁVÁM V KLIDU! JEŠTĚ JE ČAS-SNAD ![]()
lubenko - drzim ti palecky at to pocasko vyjde
a at mas rychly porod ![]()
Já chci taky rodit ve šternberku, ale termín mám až za 7 týdnů, ale myslím, že to bude dřív ![]()
Alousek píše:
Já chci taky rodit ve šternberku, ale termín mám až za 7 týdnů, ale myslím, že to bude dřív
ODKUD JSI? ![]()
Taky už to máme za rohem, už aby to bylo, nějak mě to zmáhá víc než minule
![]()
lubenka píše:Alousek píše:ODKUD JSI?
Já chci taky rodit ve šternberku, ale termín mám až za 7 týdnů, ale myslím, že to bude dřív