Těhulky březen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2409
9.5.11 06:45

Ahoj maminy,
krásně tam bylo, to jo, ale včerejšek sem teda taky proválela, asi jarní těhotenská únava .. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
9.5.11 10:01

Já spala celou sobotu ale včera jsem už musela uklízet a vyprat dětem a tak to už se fakt nedalo :oops: ted tady mám spousty prádla na žehlení a nechce se mi ale za chvíli se na to vrhnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2409
9.5.11 10:15

Manco a kolik máš dětí? A jak se těší na nový přírůstek do rodiny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
9.5.11 10:21

Keisi mám dvě Sebastiana 10let a Jennifer 7 let. Holka se těší od začátku jak se o to bude starat a jak jí bude všechno učit a brát sebou na mažoretky a tak.Sama se bude starat já prej budu jenom měnit pleny jinak všechno udělá vona :mrgreen: Sebastian ze začátku žárlil, ale ted se taky těší ten zas prohlasil že až se mimčo narodí že ho v nemocnici nenechá přijde se na něj hned podivat a já at si tam klidně zůstanu, ale miminko jde snim domů a bude ho hned vozit v kočárku. :mrgreen: :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2409
9.5.11 10:44

Jéé, to je hezký :hug:
budeš mít takové pomocníky, už celkem velké a rozumné ..
to já na to asi budu sama…
manžel je furt pryč, buď v práci nebo na fotbale :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
9.5.11 10:48

Alespon si mimco pořádně užiješ ty sama. Děti to brzo omrzí tak na to taky budu sama můj je taky pořád v práci přes týden dělá na tři směny a o víkendu si přividělává jako malíř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
9.5.11 10:48

Alespon si mimco pořádně užiješ ty sama. Děti to brzo omrzí tak na to taky budu sama můj je taky pořád v práci přes týden dělá na tři směny a o víkendu si přividělává jako malíř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
9.5.11 13:33

Ahoj holky, tak vidím, že neděli prospalo víc lidí. Já usnula hned po snídani a pak znovu po obědě na dvě a půl hodiny :mrgreen: :mrgreen: 8-o 3
jinak víkend byl fajn, ted zase zařezávám v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
9.5.11 13:55

mě dneska jaksi furt navíc pobolívá hlava :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2409
10.5.11 07:43

jj v práci po obídku je to asi nejhorší, co?A co pak v létě, až bude krásně, teplíčko a my budem zavřené v kanclu … :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
10.5.11 09:49

Třeba už budete doma v klídku.mám teda rizikové těhu ale dála jsem kadeřnici tak stejně by mi to napsal.Holky pojedete někam na dovču?mě doktor řekl že létat ne.Tak asi vyrazíme do Chorvatska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
10.5.11 09:56

Ahoj holky :mavam: Bibi: Já jedu do Chorvacka v červenci a pak ještě v září při synovi jsem byla taky a pohoda naopak moře velice prospěje akorát se trochu bojim ty cesty v září už budu 6 měsíc a neumim si představit se mačkat v autě. Vždycky jsem byla jak bouda přibrala jsem 30kg a už ted mám ranec. ted je to v pohodě, ale dřív to odnášeli záda tak jsem dlouho sedět nevydržela. Nevadí to mě neodradí jdu do toho :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
10.5.11 10:05

A kam tam jezdíte?mě by se libila Brela.Dej nějaký typ. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
10.5.11 10:28

já tam jedu po čtvrtý a vždy jsme byli někde jinde. Loni jsme byli ve fažaně u Puly to je hned na kraji na Istrii. Pro děcka jak dělaný dlouhá mělčina tak se je nemusíě bát pustita je to tam živí sami rybyčky a krabi tak to tam z děckama lovili do sitěk,ale pro dospělí pak večer docela mrtví ubytovaný jsme byli v chatce. Letos tam jedem z manželem a z kamarádkou a z jejim manželem bez dětí ty budou na táboře, protože je to hned na kraji tak cesta netrvá tak dlouho a jedem čistě za mořem a ne za zábavou. V tom září jedem do Pronajmy tam je to ůplně vynikajicí můžu doporučit to nás jede hodně. Brácha s pžítelkyní naše mamka, její sestra z rodinou a samozřejmě beru i naše děcka. Je tam supr příroda, možnosti výletu večer zábava jak pro dospělí tak pro děti. Tam to naopak zas moc žije ubytovaný budem u bratrovích známích v apartmá jezdí tam každý rok.To bych ti doporučila spíš než tu Fažanu tam je to fakt jen o tom koupání. Kam jedete vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
10.5.11 10:43

Byla jsem na Korčule tam se nám líbilo moc,od pár lidí mám typ na Brelu kousek od Makarské tak asi tam myslela jsem že si něco zamluvíme ale zas když mi nebude dobře nebo budou nějaké problémy pojedem na náhodu kde se nám bude líbit to teda zrovna nemusím ale co se dá dělat. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí