Těhulky březen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13.5.11 09:16

Ahoj holky, já měla také zvýšené jaterní testy, v nemocnici mi řekli, že to mám z HA a antibiotik, kterých jsem od 3 do cca 18 let brala opravdu hafo. Rodiče si semnou „užili“ až až, když jsem byla malá. Měla jsem to dědičný od mámy.. slabá imunita, zápali plic, nemocné prudůšky, dušnost a vše okolo toho a na alergologii jsem byla jako doma Tak se bojim aby to miminko nemělo po mně. Přítel byl a je úplně zdravý. Pamatuju si, že v 15 letech jsem zkusila cigaretu, po chvíli jsem nemohla dýchat a už mě vezli,takže od té doby nemůžu cigarety ani cítit, hned je mi zle. Přítel naštěstí nikdy nekouřil a nekouří.
Jinak beru Centrum materna zatím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
13.5.11 09:27

Čauky holky,

dlouho jsem tu nebyla,tak jsem si početla a také jsem něco hodím :-) My letíme na Krétu v červenci,rodina nám to zakazuje, tak mám také docela strach,kfyž teď čekáme něco riskovat,tak přemýšlím,že to zrušíme :roll: Já žádné léky neberu,nemůžu si vybrat,nevím které jsou dobré.Také jsem přemýšleli mezi centrum maternou.
Mám takový dotaz,je možný aby mi v 10tt těhu už začínalo vykukovat bříško?Včera jsem si vzala uplé tričko a koukám a je tam vidět už malá kopulka 8-o , přitel říkal, že si toho taky všiml…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2409
13.5.11 09:35

Jů, stangli, tak to třeba budeme rodit „spolu“
Viky: No já jsem v 15. a břicho mi vyskočilo z ničeho nic, snad ze dne na den.. ale nejsem zrovna hubeňour, ale manžel mi řekl, že mi ten špíček vylezl nějak nahoru.. tak jsem včera nakoupila volnější tričko a ze skříně vytáhla starší, větší rifle :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
13.5.11 09:41

Ahoj holky nechcete přejít k nám do Prosinec 2011-dle MS je nás tam dost a kecáme tam celej den tak přijdte. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.11 09:44

Viky, já jsem taky v 10 tt a vyskočilo mi břicho 8-o , taky jsem se divila, že je to celkem brzy. Doktorka mi to i sama potvrdila, říkala, že to má každá jinak, že se mi to třeba může v 6 měsíci zaseknout a růst pomalejš…No uvidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
13.5.11 10:03

Viky, já jsem též v 10tt a už nezapnu svoje oblíbené triko :-D a Ty nebereš žádnou kys.listovou? Jestli ne, tak rychle začni, je to nejdůl.vitamín v začátku těhu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
13.5.11 14:19

keisi: no to je doost možný chichi :mrgreen:

já mám teda pupíček už pořádnej, ale teď už se s ním hrdě naparuju, když je trimestr za náma :lol:

no nic, fičím z práce na zkoušku do školy a pak hurá chrnět :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2409
13.5.11 14:21

brou noc :)
já mám babinec s holkama, už se těším, dáme nějakou mňamku (dala bych si jahodový pohár)
tak krásnýýýýýýýýýýýýý víkend :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
13.5.11 21:54

Krásný víkend taktéž a užij si Keisi babinec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2409
14.5.11 10:47

jéé, děkuji, bylo to supr, jahodovej pohár byl a byla to mňamka, stejně jako panenky na jehle a k tomu jsem po talíři honila krokety.
Dneska vaří manžel - žraloka s bramborovou kaší, tak jsem zvědavá … 8-o
krásný den :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
15.5.11 20:07
Lucinecka.K píše:
Ahoj holky, já měla také zvýšené jaterní testy, v nemocnici mi řekli, že to mám z HA a antibiotik, kterých jsem od 3 do cca 18 let brala opravdu hafo. Rodiče si semnou „užili“ až až, když jsem byla malá. Měla jsem to dědičný od mámy.. slabá imunita, zápali plic, nemocné prudůšky, dušnost a vše okolo toho a na alergologii jsem byla jako doma Tak se bojim aby to miminko nemělo po mně. Přítel byl a je úplně zdravý. Pamatuju si, že v 15 letech jsem zkusila cigaretu, po chvíli jsem nemohla dýchat a už mě vezli,takže od té doby nemůžu cigarety ani cítit, hned je mi zle. Přítel naštěstí nikdy nekouřil a nekouří.
Jinak beru Centrum materna zatím.

Já už jsem jaterky taky měla párkrát zvětšený i před miminkem. Vždycky mi obvoďák předepsal nějaký léky na regeneraci, pak se to za měsíc zopakovalo a bylo to ok. Antikoncepci jsem nikdy nebrala, nemocná nebývám vůbec a neměla jsem nikdy žádný závažný onemocnění. Gyn. mě posílá k internistovi na vyšetření, tak uvidíme. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
15.5.11 20:10

Holky, co se týká bříška, mám pocit, že se každý týden zvětšuje. A musí to být určitě miminkem, páč mi teď nic nechutná a jím vesměs jen ovoce, zeleninu, jogurty a sýry.

Nejraději bych si už pořídila těhu kalhoty, protože z kalhot, co nosím do práce mi už jsou jen jedny. Tak je pořád peru do kola. :mrgreen: Úplně všem to ale řeknu až na začátku června, kdy budu mít výsledky, jestli je mimi zdravé. Takže do té doby to musím vydržet v „normálním“ oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
15.5.11 20:15

Ještě k těm vitamínům, slyšela jsem mezi ženskýma u nás v práci a tak obecně, že prý po těhotenských vitamínech se rodí strašně veliká miminka (4,5 kg) a podobně. Ale přijde mi to jako nesmysl, takže vitamínky budu papat dále. Lepší velké mimi, než nemocné mimi. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
15.5.11 20:18

Jarčo jsem vážně ráda, že v tom nejsem sama!!! Přesně tento problém mám taky. Nemám na nic chuť a jim tak nějak stejně, možná míň, jelikož mám problémy se zažíváním a břicho se mi tedy pěkně zvětšilo a to teprve příští týden začínám 12tt.Každé ráno depkařim před skříní že nemám co na sebe a skoro žádnou košili už nezapnu :-), hlavně přes prsa. Dnes jsme koukala po těhu kalhotech ale je to bída :-(. Přijde mi že mají jen ty pro pokročilé těhu a pro nás nic. Chtěla bych nějaké které můžu postupně povolovat a pár měsíců mi vydrží, ale už nevím kam zajít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
15.5.11 20:19

Já tedy zatím baštím jen listovku, a nevím jaké jiné bych si ještě měla koupit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí