Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, já měla také zvýšené jaterní testy, v nemocnici mi řekli, že to mám z HA a antibiotik, kterých jsem od 3 do cca 18 let brala opravdu hafo. Rodiče si semnou „užili“ až až, když jsem byla malá. Měla jsem to dědičný od mámy.. slabá imunita, zápali plic, nemocné prudůšky, dušnost a vše okolo toho a na alergologii jsem byla jako doma Tak se bojim aby to miminko nemělo po mně. Přítel byl a je úplně zdravý. Pamatuju si, že v 15 letech jsem zkusila cigaretu, po chvíli jsem nemohla dýchat a už mě vezli,takže od té doby nemůžu cigarety ani cítit, hned je mi zle. Přítel naštěstí nikdy nekouřil a nekouří.
Jinak beru Centrum materna zatím.
Čauky holky,
dlouho jsem tu nebyla,tak jsem si početla a také jsem něco hodím
My letíme na Krétu v červenci,rodina nám to zakazuje, tak mám také docela strach,kfyž teď čekáme něco riskovat,tak přemýšlím,že to zrušíme
Já žádné léky neberu,nemůžu si vybrat,nevím které jsou dobré.Také jsem přemýšleli mezi centrum maternou.
Mám takový dotaz,je možný aby mi v 10tt těhu už začínalo vykukovat bříško?Včera jsem si vzala uplé tričko a koukám a je tam vidět už malá kopulka
, přitel říkal, že si toho taky všiml…
Jů, stangli, tak to třeba budeme rodit „spolu“
Viky: No já jsem v 15. a břicho mi vyskočilo z ničeho nic, snad ze dne na den.. ale nejsem zrovna hubeňour, ale manžel mi řekl, že mi ten špíček vylezl nějak nahoru.. tak jsem včera nakoupila volnější tričko a ze skříně vytáhla starší, větší rifle ![]()
Ahoj holky nechcete přejít k nám do Prosinec 2011-dle MS je nás tam dost a kecáme tam celej den tak přijdte. ![]()
Viky, já jsem taky v 10 tt a vyskočilo mi břicho
, taky jsem se divila, že je to celkem brzy. Doktorka mi to i sama potvrdila, říkala, že to má každá jinak, že se mi to třeba může v 6 měsíci zaseknout a růst pomalejš…No uvidíme ![]()
Viky, já jsem též v 10tt a už nezapnu svoje oblíbené triko
a Ty nebereš žádnou kys.listovou? Jestli ne, tak rychle začni, je to nejdůl.vitamín v začátku těhu..
keisi: no to je doost možný chichi ![]()
já mám teda pupíček už pořádnej, ale teď už se s ním hrdě naparuju, když je trimestr za náma ![]()
no nic, fičím z práce na zkoušku do školy a pak hurá chrnět ![]()
brou noc ![]()
já mám babinec s holkama, už se těším, dáme nějakou mňamku (dala bych si jahodový pohár)
tak krásnýýýýýýýýýýýýý víkend ![]()
jéé, děkuji, bylo to supr, jahodovej pohár byl a byla to mňamka, stejně jako panenky na jehle a k tomu jsem po talíři honila krokety.
Dneska vaří manžel - žraloka s bramborovou kaší, tak jsem zvědavá … ![]()
krásný den ![]()
Lucinecka.K píše:
Ahoj holky, já měla také zvýšené jaterní testy, v nemocnici mi řekli, že to mám z HA a antibiotik, kterých jsem od 3 do cca 18 let brala opravdu hafo. Rodiče si semnou „užili“ až až, když jsem byla malá. Měla jsem to dědičný od mámy.. slabá imunita, zápali plic, nemocné prudůšky, dušnost a vše okolo toho a na alergologii jsem byla jako doma Tak se bojim aby to miminko nemělo po mně. Přítel byl a je úplně zdravý. Pamatuju si, že v 15 letech jsem zkusila cigaretu, po chvíli jsem nemohla dýchat a už mě vezli,takže od té doby nemůžu cigarety ani cítit, hned je mi zle. Přítel naštěstí nikdy nekouřil a nekouří.
Jinak beru Centrum materna zatím.
Já už jsem jaterky taky měla párkrát zvětšený i před miminkem. Vždycky mi obvoďák předepsal nějaký léky na regeneraci, pak se to za měsíc zopakovalo a bylo to ok. Antikoncepci jsem nikdy nebrala, nemocná nebývám vůbec a neměla jsem nikdy žádný závažný onemocnění. Gyn. mě posílá k internistovi na vyšetření, tak uvidíme. ![]()
Holky, co se týká bříška, mám pocit, že se každý týden zvětšuje. A musí to být určitě miminkem, páč mi teď nic nechutná a jím vesměs jen ovoce, zeleninu, jogurty a sýry.
Nejraději bych si už pořídila těhu kalhoty, protože z kalhot, co nosím do práce mi už jsou jen jedny. Tak je pořád peru do kola.
Úplně všem to ale řeknu až na začátku června, kdy budu mít výsledky, jestli je mimi zdravé. Takže do té doby to musím vydržet v „normálním“ oblečení.
Ještě k těm vitamínům, slyšela jsem mezi ženskýma u nás v práci a tak obecně, že prý po těhotenských vitamínech se rodí strašně veliká miminka (4,5 kg) a podobně. Ale přijde mi to jako nesmysl, takže vitamínky budu papat dále. Lepší velké mimi, než nemocné mimi. ![]()
Jarčo jsem vážně ráda, že v tom nejsem sama!!! Přesně tento problém mám taky. Nemám na nic chuť a jim tak nějak stejně, možná míň, jelikož mám problémy se zažíváním a břicho se mi tedy pěkně zvětšilo a to teprve příští týden začínám 12tt.Každé ráno depkařim před skříní že nemám co na sebe a skoro žádnou košili už nezapnu
, hlavně přes prsa. Dnes jsme koukala po těhu kalhotech ale je to bída
. Přijde mi že mají jen ty pro pokročilé těhu a pro nás nic. Chtěla bych nějaké které můžu postupně povolovat a pár měsíců mi vydrží, ale už nevím kam zajít…
Já tedy zatím baštím jen listovku, a nevím jaké jiné bych si ještě měla koupit?