Termín kolem 13. 4. 2011?

24.3.11 09:30

Termín kolem 13.4.?

Ahoj všem,
je tu někdo s podobným termínem porodu? Nějak mi ty
3 týdny přijdou k nepřečkání, všechno to na mě dneska padlo, tak bych ráda pokecala se spolutrpitelkami :lol:.
Je na tom někdo podobně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
466
24.3.11 09:33

Ahoj, já mám termín 11.4.:-)) a odkud jsi, kde budeš rodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.11 09:34

Praha, rodit budu ve Vrchlabí :-D . Vím, je to trošku z ruky, ale už jsem tam trochu za štamgasta (2 děti už odtama mám a veliká spokojenost). Jen mám krapet obavy, abychom dojeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.11 09:35

A co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
24.3.11 09:48

Ja jsem taky z Prahy, rodit budu v Podoli, tak to už musíš být v klidu, když to bude po třetí. To mě čeká první porod, takže nevím, do čeho jdu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.11 09:57

tak jako v klidu relativně jsem, to je ale snad jediná výhoda vícerodiček :-) . jinak mám pocit, že mě všechno bolí 3× víc než u prvního míma. Halt tělo nemládne, no…
Podolí je dobrá volba, kdybych musela nutně v Praze, tak jedu taky tam. Mají šikovný PA, hodně ti pomůžou, postarají se, ale zároveň jsou schopný respektovat co si přeješ a nepřeješ. Akorát teda mají ten blbý zvyk nosit miminka na novorozenecké, aby si maminky odpočaly po porodu. Někomu to sedí, někdo by vraždil, jen aby měl dítě hned u sebe (třeba já :-) ).
Napoprvý je to fakt těžký, nervy jako blázen, nejistota, ale ten pocit, když máš konečně miminko u sebe :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
24.3.11 09:59

No,kamarádka tam teď rodila a měla miminko hned u sebe, po porodu se jí ptali, tak za dvě hoďky už ho měla na pokoji. No, já si vůbec neumim ten porod představit, tak jsem z toho trochu vyjukaná. Ale na Vrchlabí jsem četla taky jen samou chválu. A hlavně, ted už to může přijít kdykoliv:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.11 10:07

Jo, tím se taky utěšuju :-), že už to může být kdykoli. Ale zatím se to teda netváří… poslíčci minimální, otevřená nejsem, dítě nesestouplé. Asi tam fakt vydrží do toho 13., to má zrovna tatínek narozky, tak se asi chce dát jako dáreček :-D .

Mně by právě ty 2 hodiny přišly k nepřežití, chci si prostě miminko rovnou odnést na pokoj bez přerušení kontaktu. Přijde mi to hodně důležitý, i pro kojení - přiložit do 1/2 hodiny po narození, ideálně do 10 minut. A to právě v Praze jaksi nikdo neumí. V Krči na to celkem dbají, ale zase péče v 1. DP je tragická. Takže budu radši vážit cestu do hor, no snad dojedeme. Vypadá to opět na porod koncem pánevním (mladík stále sedí jako turek na prdce a točit se zjevně nechce), tak to snad nebude takový fofr. No, jedno dítě už KP mám, tak podruhé to taky klapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.11 10:12

A co čekat od porodu - no především to miminko :-D .
Neboj, z Podolí nechodí maminky s hororovýma zkazkama - jsem laktační poradkyně, tak to mám tak trochu z první ruky, ty porodní příběhy. Podolí je fakt v pohodě, i jako prvorodičku tě uvedou do klidu a do důvěry, že to všechno dopadne na jedničku. A to je pro dobrý porod hlavní - psychická pohoda. Pak se i bolesti dají snést.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
24.3.11 17:38

Ahoj, tak já mám taky TP 13.4. :-) a jsem na tom podobně. Ještě před 14-ti dny jsem jezdila na skok do práce nebo s kámoškama na kafe, ale teď se už autem sama moc neodvážím a jelikož bydlím 30km od Brna a jsem přistěhovalec tak nemám s kým moc pokecat.
Jsem prvorodička a taky nevím co čekat, čím víc se blíží porod tím mám hrůznější sny o něm, ale na druhou stranu se strašně moc těším na miminko a to mě uklidňuje :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí