Poradna duly
Jana Čurdová
Hejnaska píše:
Jarčo jsem vážně ráda, že v tom nejsem sama!!! Přesně tento problém mám taky. Nemám na nic chuť a jim tak nějak stejně, možná míň, jelikož mám problémy se zažíváním a břicho se mi tedy pěkně zvětšilo a to teprve příští týden začínám 12tt.Každé ráno depkařim před skříní že nemám co na sebe a skoro žádnou košili už nezapnu, hlavně přes prsa. Dnes jsme koukala po těhu kalhotech ale je to bída
. Přijde mi že mají jen ty pro pokročilé těhu a pro nás nic. Chtěla bych nějaké které můžu postupně povolovat a pár měsíců mi vydrží, ale už nevím kam zajít…
No mluvíš mi úplně z duše. Říkala jsem si, že musím vyklidit šatník a dát si na stranu jenom to, co se dá nosit. No a není toho fakt mnoho. ![]()
Koupila jsem si jedny těhu kalhoty na aukru a máš pravdu, že jsou fakt obrovitánský. Doufám, že do nich nedorostu ani v pokročilým stádiu.
Že mi není nic přes prsa, o tom raději nemluvím. Měla jsem vždycky malý prsa a teď se mi zvětšily o dvě velikosti. Přítel mě s tím zlobí a když si obleču něco přiléhavějšího, tak mi říká, že jsem takový jeho malý Strakonický dudáček.
![]()
keisi:máš krásnej metřík,vůbec nevím jak ho založit,mohu poprosit o radu?Kuju ![]()
Hejnaska píše:
Já tedy zatím baštím jen listovku, a nevím jaké jiné bych si ještě měla koupit?
Mě doktor řekl, že důležitý je ještě železo. Ovšem z vlastní zkušenosti vím, že způsobuje zácpu. ![]()
Pak mi ještě doporučil Pregnium, což jsou těhu vitamíny. Na rozdíl od těch ostatních tohle není multivitamín (obsahuje právě listovku, kyselinu DHA - prý podporuje zdravý vývoj nervové soustavy mimča, jód a hořčík). Tak ho beru, ale není to zrovna levná záležitost. ![]()
Ahoj holky, tak doufám, že ste měly příjemnej víkend ![]()
… no ty kalhoty to je problém, taky sem žádný neviděla, ale budu si muset koupit už aji nějakou halenku nebo trička ![]()
pipi: klikneš na něj (jakýkoliv metřík) a ono tě to navede, tam si zvolíš co se ti líbí, pak to vygeneruje nějaký kód a ten si zkopíruješ u tvého nastavení do podpisu..
jinak holky: ty vitamíny: ten můj Folgravid je pěkně cítit rybinou ![]()
Me ty vitaminy zase vonej jak damsky kadernictvi. ![]()
Asi to bude tema hormonama. ![]()
jj, železo…to jsem musela taky vynechat, jelikož mám hroznou zácpu i bez něj ![]()
Kam se půjdete podívat na kalhoty? Včera jsem byla v několi obchodech a nic normálního nesehnala..:-(
HOlky když jste to nakousli, co to je ten metřík?
ten metřík ukazuje v kolikátém jsi týdnu,kolik ti zbýva ještě dni do termínu ![]()
Hejni, o nějakých kalhotech už taky přemýšlím… ty moje jsou mi už jaxi těsné …
chtěla jsem kouknout u našich vietnamských spoluobčanů (kamarádka má fakt krásný rifle za 400,–- ale ona je hubená jak koza) a jinak jsem četla že těhu módu mají v HMku, CA, … ale to jsou kalhoty za 1000,–- ![]()
já už se do kalhot taky nevejdu,koupila jsem si u čínanů kalhoty za 250kč,sic v nich vypadám jak samice,ale jsou fajný
holky kolik jste už přibraly?
Ahoj holky,
v 15. týdnu hlásím +1,5 kg (ze začátku mi velmi chutnalo, tak jsem to měla asi za dva měsíce, ale teď stojím - naštěstí)
dneska se chci podívat po kalhotech.
pipi a to máš těhu nebo normál?
Ahoj holky já už scháněla minulí týden nepřibrala jsem zatím se držím na svy váze, ale mám sfouklej přežranej pupek no nic jsem nekoupila ve všem si připadam jak tučnák. ![]()
keisi:normal,ale takovy s tim volnym pasem co se da natahnout.
holky me se nejak neodecitaji v metriku dny,porad tam mam 9+5tt ![]()
holky vy se máte
Já tedy na váhu raději nelezu ale určitě 2kg nahoře budou… cítím to na těch kalhotech. Ted sedím v práci a jak už je pozdní odpol tak musím mít jeden knoflík rozepnutý a to jsem je vždy měla volnější
. No nevim co budu dělat za měsíc. Já se právě byla podívat v HaM, v CaA, Nextu a tak podobně a kalhoty těhu sice maj ale od 1000 kč výš a byli hrozně velký!!! Spíše bych potřebovala nějaký který by se dali postupně povolovat a zapínat na jiný knoflík. Přeci musí něco takového existovat ne?