Těhulky březen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
584
15.5.11 20:38
Hejnaska píše:
Jarčo jsem vážně ráda, že v tom nejsem sama!!! Přesně tento problém mám taky. Nemám na nic chuť a jim tak nějak stejně, možná míň, jelikož mám problémy se zažíváním a břicho se mi tedy pěkně zvětšilo a to teprve příští týden začínám 12tt.Každé ráno depkařim před skříní že nemám co na sebe a skoro žádnou košili už nezapnu :-), hlavně přes prsa. Dnes jsme koukala po těhu kalhotech ale je to bída :-(. Přijde mi že mají jen ty pro pokročilé těhu a pro nás nic. Chtěla bych nějaké které můžu postupně povolovat a pár měsíců mi vydrží, ale už nevím kam zajít…

No mluvíš mi úplně z duše. Říkala jsem si, že musím vyklidit šatník a dát si na stranu jenom to, co se dá nosit. No a není toho fakt mnoho. :-(
Koupila jsem si jedny těhu kalhoty na aukru a máš pravdu, že jsou fakt obrovitánský. Doufám, že do nich nedorostu ani v pokročilým stádiu. :mrgreen: Že mi není nic přes prsa, o tom raději nemluvím. Měla jsem vždycky malý prsa a teď se mi zvětšily o dvě velikosti. Přítel mě s tím zlobí a když si obleču něco přiléhavějšího, tak mi říká, že jsem takový jeho malý Strakonický dudáček. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
15.5.11 20:38

keisi:máš krásnej metřík,vůbec nevím jak ho založit,mohu poprosit o radu?Kuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
15.5.11 20:45
Hejnaska píše:
Já tedy zatím baštím jen listovku, a nevím jaké jiné bych si ještě měla koupit?

Mě doktor řekl, že důležitý je ještě železo. Ovšem z vlastní zkušenosti vím, že způsobuje zácpu. :-(

Pak mi ještě doporučil Pregnium, což jsou těhu vitamíny. Na rozdíl od těch ostatních tohle není multivitamín (obsahuje právě listovku, kyselinu DHA - prý podporuje zdravý vývoj nervové soustavy mimča, jód a hořčík). Tak ho beru, ale není to zrovna levná záležitost. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
15.5.11 21:36

Ahoj holky, tak doufám, že ste měly příjemnej víkend :mrgreen:

… no ty kalhoty to je problém, taky sem žádný neviděla, ale budu si muset koupit už aji nějakou halenku nebo trička :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2409
16.5.11 06:26

pipi: klikneš na něj (jakýkoliv metřík) a ono tě to navede, tam si zvolíš co se ti líbí, pak to vygeneruje nějaký kód a ten si zkopíruješ u tvého nastavení do podpisu..

jinak holky: ty vitamíny: ten můj Folgravid je pěkně cítit rybinou :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
16.5.11 20:30

Me ty vitaminy zase vonej jak damsky kadernictvi. :)
Asi to bude tema hormonama. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
16.5.11 20:35

jj, železo…to jsem musela taky vynechat, jelikož mám hroznou zácpu i bez něj :-(
Kam se půjdete podívat na kalhoty? Včera jsem byla v několi obchodech a nic normálního nesehnala..:-(
HOlky když jste to nakousli, co to je ten metřík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
16.5.11 20:39

keisi:děkuju moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
16.5.11 20:40

ten metřík ukazuje v kolikátém jsi týdnu,kolik ti zbýva ještě dni do termínu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2409
17.5.11 06:59

Hejni, o nějakých kalhotech už taky přemýšlím… ty moje jsou mi už jaxi těsné …
chtěla jsem kouknout u našich vietnamských spoluobčanů (kamarádka má fakt krásný rifle za 400,–- ale ona je hubená jak koza) a jinak jsem četla že těhu módu mají v HMku, CA, … ale to jsou kalhoty za 1000,–- :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
17.5.11 08:06

já už se do kalhot taky nevejdu,koupila jsem si u čínanů kalhoty za 250kč,sic v nich vypadám jak samice,ale jsou fajný :lol: :lol: holky kolik jste už přibraly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2409
17.5.11 08:09

Ahoj holky,
v 15. týdnu hlásím +1,5 kg (ze začátku mi velmi chutnalo, tak jsem to měla asi za dva měsíce, ale teď stojím - naštěstí)
dneska se chci podívat po kalhotech.
pipi a to máš těhu nebo normál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
17.5.11 08:34

Ahoj holky já už scháněla minulí týden nepřibrala jsem zatím se držím na svy váze, ale mám sfouklej přežranej pupek no nic jsem nekoupila ve všem si připadam jak tučnák. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
17.5.11 08:37

keisi:normal,ale takovy s tim volnym pasem co se da natahnout.
holky me se nejak neodecitaji v metriku dny,porad tam mam 9+5tt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
17.5.11 16:18

holky vy se máte :cry: Já tedy na váhu raději nelezu ale určitě 2kg nahoře budou… cítím to na těch kalhotech. Ted sedím v práci a jak už je pozdní odpol tak musím mít jeden knoflík rozepnutý a to jsem je vždy měla volnější :oops: . No nevim co budu dělat za měsíc. Já se právě byla podívat v HaM, v CaA, Nextu a tak podobně a kalhoty těhu sice maj ale od 1000 kč výš a byli hrozně velký!!! Spíše bych potřebovala nějaký který by se dali postupně povolovat a zapínat na jiný knoflík. Přeci musí něco takového existovat ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí