Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj dívky, hlásím se mezi Vás.
Na miminko jsme zadělali mezi 8. - 11. březnem. Samozřejmě se o něj strašně bojíme, ale zároveň těšíme. ![]()
Na další kontrolu jdu téměř až za tři týdny. Uf, to je tak nekonečně dlouho.
![]()
Čauky, také vítám novou maminku ![]()
A jak se všichni máte????
Co kontroly? Vše je ok?
Ahojky Viky, je mi furt šoufl, včera jsem byla na krvi a výsledky budu vědět zítra.. no a další výsledky, co mi dělala výtěry, tak ve středu a na velký ultrazvuk jdu 1.června ![]()
Čauves Luci, mě je celkem dobře. Na velký ult jdu 2. června
Je mi to trapný, ale nevíte co na tom velkým ult budou dělat? To je vlastně ten screening, že? ![]()
Ahoj holkyyy,
Luci nová fotka?To je tvé zvířátko??
Viky, já byla na screeningu už 7.4. a jen mi nabrali ampulku krve (nalačno) a doktor mě dělal vag. UTZ, měřil mimíse a to bylo vše, teď jdu 4.5. na druhý UTZ a to bude kombinace UTZ (vag+břicho) a krev nevím, jest-li bude taky, protože jdu až v 13.45 hod.
porovnají výsledky a rovnou mi je řeknou - jest-li je vše OK ![]()
Ahoj holky, já se právě vrátila z první kontroly u Dr!! Mimi je dle utz starší, odpovídá 8+1, dle MS 7+4. Má 1.6 cm a srdíčko krásně bije
jájsem tak šťastná!! Další kontrola 16.5 ![]()
Vítám novou maminku ![]()
Ahojky holky. Keisi ano, to je naše zlobivé zvířátko Amálka ![]()
Jittu moc gratuluju a přeji štěstíčko všem celé těhotensví a pevné nervíky ![]()
Tak dneska sem to konečně v příhodnou chvílu řekla svejm dvěma šéfkám, ta jedna spadla málem ze židle … mno počáme na květnovej screening a pak začnem hledat náhradu na zaučení ![]()
Dekuju vsem za hezke uvitani. ![]()
U nas v praci to zatim vi jen jeden sef, ktemu to vykecala moje kolegyne, i kdyz jsem ji prosila, at to nerika. No a nejak se nemuzu rozhoupat rict to druhemu, protoze asi taky spadne ze zidle. ![]()
hih, mě to hrozně rozesmálo, tož stýskat se mě po nich bude to jo, obě mám moc ráda a pár dalšich lidí-zaměstnanců, ale přiznávám, že tím to končí, dělám tam už 16 let a těhu přišlo jako záchrana z nebe, dýl bych už to asi nevydržela, klienti-pacienti co tam choděj, to je děs a řekla bych, že za poslední dobu ty exempláře gradujou i když je to určitě obraz i situace v čr, všici jsou nervozní, podráždění, denně každej slyší co se bude ještě dalšího platit atd. atd. ale na nás si vážně zloct vylívat nemusej, takže se už vážně těším až budu doma, spánek, reláxek, učeníčko, čteníčko, návštěvy, internet a pak už bude mimi … ![]()
Já jsem teda srab a ještě to neřekla - čekám taky na výsledky ze screeningu (středa!!!) ale vůbec nevím, jak jim to tady řeknu, když sem jim loni řekla, že se budu vdávat - tak bylo fíí ha a to bylo vše ![]()
Lucinecka.K píše:
Ahojky holky. Keisi ano, to je naše zlobivé zvířátko Amálka
Jittu moc gratuluju a přeji štěstíčko všem celé těhotensví a pevné nervíky
Taky máme králíčka Josífka,koupila jsem ho v unoru maželovi k valentýnu vlastně jako sobě
je to divoch pořát skáče a hraje si.zrovnea ted vyskočil na stoleček a kouše šeřík.
chjo jdu ho vyhodit. ![]()
Bibi : Jéééžíškuuu, to je krásnej chundeláč
Moooc hezoučkatej. Nám řekli, když jsme jí kupovali, že samičky jsou klidnější a že moc nevyroste. Tak vyhrála Amálka… je zlobivá v kleci, hrabe furt, kouše klec, ale když jí dám z klece tak je hodná. No a s tou velikostí se taky netrefili. Na téhle fotce byla miminko,ale teď je dvakrát větší, jsou jí 2 roky, ale je to zlatíčko ![]()