Poradna duly
Jana Čurdová
stangla: Jooo je to super, kdyby mi nebylo špatně, tak je to ještě lepší
Ještě k tomu jsem chytla strašnou rýmu
, nevím co se na rýmu v těhu dává, jelikož asi normální kapičky nemůžu a prášky taky ne…
Lucinecka.K píše:
stangla: Jooo je to super, kdyby mi nebylo špatně, tak je to ještě lepšíJeště k tomu jsem chytla strašnou rýmu
, nevím co se na rýmu v těhu dává, jelikož asi normální kapičky nemůžu a prášky taky ne…
tak v lékárně ti něco poraděj určitě
.Jinak jsem byla na nákupu po týdnu,to bylo
jsem si řikala hlavně se po blejt tlak jsem měla nízkej a u kasy fronta páni málem jsem tam sebou plácla.jak ti je?
Bibi11: Ahojky, noo tak já jsem se přemohla a dala jsem si oběd a už to na mě opět leze a ještě k tomu ta rýma
… Napsala jsem přítelovi ať skočí po práci do krámu, protože já na to prostě ještě žaludek nemám ![]()
Ať už nám je konečně dobře a užíváme si těhulkování ![]()
Holky já mam takovou chut na tu rajskou. Maso vyndané jen nějak ruce líné. ![]()
Lucinecka.K píše:
Bibi11: Ahojky, noo tak já jsem se přemohla a dala jsem si oběd a už to na mě opět leze a ještě k tomu ta rýma… Napsala jsem přítelovi ať skočí po práci do krámu, protože já na to prostě ještě žaludek nemám
Ať už nám je konečně dobře a užíváme si těhulkování
Snad to po 12tt přejde.Bych si jinak to těhu vubec neužila.jsem hrozně unavená a vše mě bolí nic se mi nechce. ![]()
Luci na rýmu budou asi nějaký nosní kapky pro malé děti (kojence nebo tak…) mě zase bolelo v krku a měla jsem pastilky - vincentku a za den to bylo OK…
v lékárně určitě poradí ![]()
Jen taková další vsuvka - dneska jsem byla na kožním (s virážkou na ksichtíku) a ptala jsem se na nějaké krém na mazání prsou a břicha atd.. tak říkala, nic drahého si nekupujte, stejně to nepomáhá a napsala mi nějaké tělové mléko a doplácela jsem 40,–- ![]()
tak uvidíme … snad poradila dobře
Ahoj holky,
Bibi a Luci - at je vám brzy lépe! Mě bylo lehce zle jen 4 dny, ted už od úterý nic, tak mám zse strach, aby to těhu zase nezamlklo, já se toho strachu už nezbavím. A k Dr. jdu až za týden, tak uvidíme…
Keisi - a to Ti asi dala to tělové mléko na recept, že? Já taky slyšela, že prostě někdo k těch striím má sklony a udělají se, i kdyby semazal kdoví čím a někomu se neudělají.
jittu píše:
Ahoj holky,Bibi a Luci - at je vám brzy lépe! Mě bylo lehce zle jen 4 dny, ted už od úterý nic, tak mám zse strach, aby to těhu zase nezamlklo, já se toho strachu už nezbavím. A k Dr. jdu až za týden, tak uvidíme…
Ahoj Jitu,měla jsem to samé do asi 8tt mi bylo na
a pak uplná pohodička žádné dolesti,pak až v tom 13tt mi zjistil že přestalo rust právě v tom cca 8tt.tak mám taky nervy aby se to zas nestalo ale věřme že tentokrát to vyjde.
![]()
Já měla rýmu taky hodně dlouho, akorát sem si šplíchala do nosu Vincentku ale na odkašlavání to byl problém, nicméně sme pak našli jitrocelovej sirup, kterej byl pro děti od 12-ti měsíců, tak to byl dobrý kompromis. U hodně léků nebo i homeopatik se neví, radějc nedoporučují, protože nejsou studie. ![]()
Ahoj jittu,
jo je to nějaký speciální tělový krém, včera jsem to pročítala.. ale název nevím, je to dlouhé a cizí slovo.. taky moc nevoní.. tak uvidíme.
A s těma striema máš pravdu, taky jsem to dost četla…
Moje mamka je v poho, ale taky nemá žádná prsa a já mám normálne D a to nechci vidět, co budu mít pak .. ![]()
Ahojky holky,
jak čtu, že jste měli zamklé těhotenství, tak teď mám úplně strach
, tak to radči přetrpím tedy celý těhotenství, aby mi bylo špatně.
Ikdyž mamka mi říkala, že jí špatně nebylo vůbec celé 2 těhotenství, že naopak jedla jak neurvalá a vyvolala si cukrovku, protože snědla 8 dortíků za den
a prý jí chutnali okurky se šlehačkou
.
Děkuji holky za rady ohledně té rýmy, zítra jdu ráno k doktorce tak se zeptám v lékárně, včera večer jsem měla 37,2 teplotu, nechápu to, celý den ležím… dneska už naštěstí dobrý.
Keisi píše:
Ahoj jittu,
jo je to nějaký speciální tělový krém, včera jsem to pročítala.. ale název nevím, je to dlouhé a cizí slovo.. taky moc nevoní.. tak uvidíme.
A s těma striema máš pravdu, taky jsem to dost četla…
Moje mamka je v poho, ale taky nemá žádná prsa a já mám normálne D a to nechci vidět, co budu mít pak ..
Stěma striema to je na houby,mám taky velká prsa teda podprdu mám I
snad už se mi nezvětšej pak už jen stany.
zlatá Déčka ty jsem měla na základce. ![]()